طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا دستور پخت کیک مرغ در خانه + فیلم ویدیو | نقش مادر یک خلبان در شکست کودتای نوژه خانم‌ها قلاب‌بافی را فراموش نکنید تا آلزایمر نگیرید!
سرخط خبرها
اربعین فرصتی برای تربیت حسینی فرزندان

اربعین فرصتی برای تربیت حسینی فرزندان

  • کد خبر: ۲۴۷۱۷۸
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۱
حضور کودکان، مادران و پدران عراقی که خدمت به زوارالحسین (ع) را شرف خود می‌دانند در مسیر پیاده روی زائران اربعین حسینی به سوی کربلا قدم به قدم دیده می‌شود.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، در مسیر مشایه یا مسیر نجف به کربلا که پا بگذارید صحنه‌هایی خواهید دید که هر زائری را شگفت زده می‌کند. رسم مهمان نوازی عراقی‌ها در اربعین حسینی زبانزد خاص و عام است، اما آنچه بیش از همه مورد توجه است حضور دختران و پسران خردسال و کم سن و سالی است که با چند لیوان آب یا بسته‌های دستمال کاغذی نیز در میانه راه ایستاده اند و به زائران «اهلا و سهلا» می‌گویند.

مثل نرجس یک و نیم ساله که جعبه دستمال کاغذی را در دستانش گرفته و به زائران تعارف می‌کرد. پدر جوانش که سن و سالی هم نداشت چند قدم آن طرف‌تر ایستاده و مراقبش بود و به حضور دخترش در این مسیر با وجود گرمای ۵۰ درجه عراق افتخار می‌کرد.

میثم ۱۰ ساله نیز که دشداشه عربی و زیبایی به تن داشت و لبخند دلنشینی بر لبانش نشسته بود. با همان لبخند، زائران را به نوشیدن شربت خنک دعوت می‌کرد و با صدای بلند «اهلا و سهلا» می‌گفت. چنین صحنه‌هایی در مسیر پیاده روی به قدری زیاد است که مایه شعف و شگفتی هر بیننده‌ای می‌شود.

«زیارت امام حسین (ع) افتخار ماست و خدمت به زائر امام حسین (ع) شرف ماست»، این جمله‌ای است که بالای در بسیاری از موکب‌ها می‌توان دید.

آنها هرچه دارند را برای خدمت به زائر امام حسین (ع) در طبق اخلاص می‌گذارند و دست‌های بخشنده‌ای دارند و این رسم را نیز به فرزندان و خاندان خود نیز می‌آموزند.

مانند «امّ حکیمه» یا «امّ فاطمه» که سال هاست ایام اربعین، خانه و زندگی خود را در خدمت زائران اربعین می‌گذارند و به بهترین شکل ممکن از آنها پذیرایی می‌کنند و فرزندان و نوه‌های خود را نیز در این امر شریک می‌کنند؛ حتی به اندازه تقدیم یک لیوان آب خنک.

عادت دادن به امور، روشی تربیتی است که هم در روایات دینی سفارش شده و هم در مکاتب تربیتی امروزه وجود دارد. حضور کودکان از سنین پایین در کنار والدین و خانواده خود در آیین جهانی اربعین حسینی، نیز برگرفته از همین روش است و اربعین، یکی از بهترین فرصت‌ها برای تربیت حسینی فرزندانمان است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.