روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت بزرگ‌ترین بوستان بانوان شرق کشور در مشهد آماده استقبال از بهار ۱۴۰۴ شد لزوم مصرف روزانه حدود ۲.۷ لیتر مایعات توسط بانوان توجه ویژه بیانیه گام دوم انقلاب به ضرورت انکارناپذیر نقش زنان در عرصه‌های مختلف روش‌های مناسب آموزش تصمیم گیری درست به کودک تقدیر از مادران مجاهد ایران‌زمین در همایش «در آغوش بهشت» کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟ افزایش خطر ابتلا به سرطان و ناباروری با مصرف این نوع چای تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور
سرخط خبرها
نگاهی به فعالیت بانوان ورزشکار مشهدی | از نایب‌قهرمانی پینگ‌پنگ‌باز مشهدی تا قهرمانی تلنت مشهد در لیگ آزاد تهران

نگاهی به فعالیت بانوان ورزشکار مشهدی | از نایب‌قهرمانی پینگ‌پنگ‌باز مشهدی تا قهرمانی تلنت مشهد در لیگ آزاد تهران

  • کد خبر: ۲۵۰۹۵۳
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۹
یکتا ادیبیان، پینگ‌پنگ‌باز جوان و ملی‌پوش خراسان‌رضوی در مسابقات جایزه‌بزرگ بانوان روی سکوی دومی ایستاد.

نایب‌قهرمانی پینگ‌پنگ‌باز مشهدی در جام جایزه‌بزرگ

یکتا ادیبیان، پینگ‌پنگ‌باز جوان و ملی‌پوش خراسان‌رضوی در مسابقات جایزه‌بزرگ بانوان روی سکوی دومی ایستاد. رقابت‌های جایزه‌بزرگ تنیس‌روی‌میز بانوان کشور به میزبانی قم پیگیری شد و ستایش ایلوخانی از همدان به عنوان قهرمانی دست یافت، یکتا ادیبیان از خراسان‌رضوی نایب‌قهرمان شد و عفت رنجبر از البرز روی سکوی سوم ایستاد. جوایز نفرات اول تا سوم در این دوره به‌ترتیب ۵، ۳ و ۲ میلیون تومان بود.

حضور خراسانی‌ها در اولین دوره مسابقات نت‌بال

در اولین دوره رقابت‌های نت‌بال قهرمانی بانوان کشور تیم دختران خراسان‌رضوی نیز به میدان می‌رود. اولین دوره مسابقات نت‌بال قهرمانی بانوان کشور به همت کمیته نت‌بال و فدراسیون انجمن‌های ورزشی و میزبانی اصفهان به مدت سه روز آغاز شد. در این دوره از مسابقات پانزده تیم از چهارده استان کشور در رده سنی آزاد با هم به رقابت می‌پردازند و اصفهان، میزبان مسابقات، با دو تیم الف و ب در مسابقات حضور دارد.

تیم‌هایی از خراسان‌رضوی، خوزستان، مرکزی، کرمانشاه، فارس، سیستان‌وبلوچستان، چهارمحال‌وبختیاری، البرز، گیلان، اردبیل، اصفهان، تهران، زنجان و کرمان طی سه روز و به‌صورت دوحذفی رقابت می‌کنند. تیم خراسان‌رضوی در گام نخست به مصاف استان مرکزی می‌رود. پس از قرعه‌کشی دیدار افتتاحیه بین تیم‌های سپاهان و تهران برگزار شد که این مسابقه جذاب را سپاهان طی چهار کوارتر هشت‌دقیقه‌ای ۲۵ بر ۹ به سود خود پایان داد. 

قهرمانی یک تیم مشهدی در لیگ آزاد تهران

تیم والیبال تلنت مشهد قهرمان لیگ آزاد زنان تهران شد. رقابت‌های لیگ آزاد بانوان استان تهران از تیرماه با شرکت هفده تیم آغاز شد و تا شهریور ادامه داشت. در پایان این دوره تلنت مشهد موفق شد بازی فینال را ۳بر۲ از سایه‌روشن کیهان و قهرمان این دوره از مسابقات لقب گیرد و سایه‌روشن کیهان در جایگاه دوم ایستاد و تیم آکسوم ایویژم نیز سوم شد. هدایت تیم مشهد را خردمند، مربی بین‌المللی والیبال بانوان خراسان، برعهده داشت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.