روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت بزرگ‌ترین بوستان بانوان شرق کشور در مشهد آماده استقبال از بهار ۱۴۰۴ شد لزوم مصرف روزانه حدود ۲.۷ لیتر مایعات توسط بانوان توجه ویژه بیانیه گام دوم انقلاب به ضرورت انکارناپذیر نقش زنان در عرصه‌های مختلف روش‌های مناسب آموزش تصمیم گیری درست به کودک تقدیر از مادران مجاهد ایران‌زمین در همایش «در آغوش بهشت» کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟ افزایش خطر ابتلا به سرطان و ناباروری با مصرف این نوع چای تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور
سرخط خبرها
رویداد ملی «دختران ماه»؛ جشن تکلیفی به وسعت ایران

رویداد ملی «دختران ماه»؛ جشن تکلیفی به وسعت ایران

  • کد خبر: ۲۶۰۰۵۳
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۴
رویداد ملی «دختران ماه» طرح ویژه و مبتکرانه‌ای برای دختران مکلف بوده که توسط مرکز بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی در گستره ملی به اجرا درآمده است.

به گزارش شهرآرانیوز، انجام فرائض دینی در اسلام از جمله نماز و روزه جزو امور مذهبی و واجبی است که مسلمانان مکلف به انجام آنها هستند.

مناسکی که طبق روایات برای رسیدن انسان به سعادت و ارتباط با پروردگار متعال به انجام رسیده و موجب پیشرفت مادی و معنوی می‌شود.

انجام این واجبات در دختران و پسران از سن خاصی آغاز می‌شود و با برگزاری مراسم ویژه‌ای با عنوان «جشن تکلیف» همراه است.

مراسم معنوی که حال و هوای خاصی داشته و معمولاً به‌صورت جمعی در مکان‌های مذهبی مانند حرم مطهر ائمه اطهار علیهم‌السلام، یا مساجد برگزار شده و به تازه مکلفان هدایایی داده می‌شود.

در همین راستا مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی با الگوگیری از این سنت پسندیده و در راستای انجام وظایف خود در اقدامی خلاقانه اقدام به طراحی و اجرایی رویدادی با عنوان «دختران ماه» ویژه دختران تازه مکلف کرده است.

اجرای طرح در گستره ملی

این طرح باهدف آگاه‌سازی دختران تازه مکلف شده به انجام فرائض دینی و تقرب به پروردگار متعال، ایجاد خاطره‌ای ماندگار در ذهن دختران نو مکلف از رأفت امام مهربانی‌ها، شناسایی، جذب و توانمندسازی پشتیبان‌های معنوی جهت برقراری ارتباط با دختران و شبکه‌سازی دختران ماه در سراسر کشور در راستای تحقق اهداف تربیتی آستان قدس رضوی در استان‌های کشور به اجرا در آمد.

اهدای بسته‌های ویژه به مکلفان

رویداد ملی دختران ماه از خردادماه سال ۱۴۰۰ هم زمان با دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه (س) آغاز شد.

در این طرح، بسته‌های ویژه‌ای شامل چادرنماز، سجاده، مهر، تسبیح، کارت‌تبریک و هدایای متبرک توسط خادم‌یاران رضوی به تازه مکلفان دختر اهدا شده و در ادامه پشتیبانان طرح به‌صورت مستمر ارتباط غیرحضوری ۶ماهه‌ای را برای آموزش تازه مکلفان و پاسخگویی به سؤالات آنها به انجام می‌رسانند.

اجرای طرح برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره)

در سال ۱۴۰۲، مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی طبق تفاهم نامه با کمیته امداد امام خمینی (ره)، برای ۲۰ هزار دختر ۹ ساله در سراسر کشور که به تازگی به سن تکلیف رسیده اند و به عنوان مددجو تحت پوشش این نهاد حمایتی قرار دارند، رویداد ملی دخترماه را برگزار کرد.

در این رویداد، بسته‌های هدیه توسط مرکز بانوان و خانواده تولید و آماده‌سازی شد و طبق سهمیه درنظر گرفته شده برای استان‌های کشور، توسط دبیرخانه‌های خدمت رضوی در استان‌ها و شهرستان، اجرای طرح در ۳۱ استان کشور شامل ۴۰۰ شهرستان و ۷ هزار روستا، رصد، گزینش و ساماندهی ۶۰۰ پشتیبان خانم جهت ارتباط با دختران نومکلف و فعال کردن ۲۴ کارگاه تولیدی جهت طراحی، چاپ و دوخت ملزومات بسته‌های اهدایی به دختران با ۲۷۰۰ نفر روز کار، از جمله اقدامات صورت گرفته در اجرای این طرح ملی بوده است.

منبع: آستان نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.