بررسی عوارض فشار خون بالا در بین زنان جوان| افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دست کم نگیرید چرا سرنوشت سه دیدار حساس فوتسال بانوان هنوز مشخص نیست؟ ویدئو| گفت‌وگوی متفاوت شهردار مشهد با دختر خبرنگار یک رسانه در اجتماعات شبانه میگرن، یکی از شایع‌ترین انواع سردرد در زنان دوخت و تعمیر پرچم توسط گروهی از بانوان جهادی مشهد| وقتی یک ایده، حماسی می‌شود + فیلم یازده بچه و یک سکوت عجیب؛ راز زندگی شاد خواهران «بیانی» چیست؟ بازخوانی کتاب «زن‌آقا» | روایتی جذاب از سبک زندگی روحانیت جبلی: صداوسیما صد‌ها سحر امامی دارد روایت خواندنی همسر مرحوم آیت الله عبادی از سال‌های پرعشق زندگی مشترک چرا ساخت سریال حضرت معصومه (س) کلید نخورد؟ بررسی جایگاه زنان در رسانه‌های مکتوب و تصویری ایران| حضور بانوان در تحریریه روزنامه‌ها افزایش یافته است تشدید ناباروری با افزایش سن پدر و مادر کاهش آمار طلاق در کشور اشتغالزایی برای زنان سرپرست خانوار خراسان رضوی با اجرای یک ایده جدید جان ناقابل ما، نذر نگاه توست نگاهی به منظومه فکری امام‌علی (ع) در باب زنان
سرخط خبرها
امروز دنیا، دنیای مقاومت است

امروز دنیا، دنیای مقاومت است

  • کد خبر: ۲۹۱۲۳۰
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
امروز هر کدام از انسان‌های حق طلب و اهل جبهه مقاومت، مرکز ثقل زمین است و می‌تواند برای گام برداشتن در مسیر حق که مسیر پیروزی است شروع به حرکت کند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، وقتی رسانه‌های عبری مدعی ترور شدند، رسانه‌های خودی یکی یکی آن را تکرار کردند، برخی دوستان نیز نگران بودند، اما من خودم را دلداری می‌دادم و می‌گفتم «نه... خدا کند که دروغ باشد.»

خبر قطعی وقتی ساعت حدود ۱۵:۳۰ دقیقه روز شنبه ۷ مهرماه ۱۴۰۳ به دستم رسید یک لحظه دنیا برایم ایستاد. هنوز هم در شوک این خبرم. شدم مثل این عزیز مرده‌ها که حرف رفتن را باور نمی‌کند و اشک نمی‌ریزد. بعد از آن هی کانال‌های خبری و غیر خبری که در صفحه‌های مجازی ام داشتم را بالا و پایین کردم شاید یکی تکذیب کند خبر شهادت را.

شهادت کسی که نقطه قوت حزب‌الله و جبهه مقاومت بود و هست. اما وقتی صفحه رسمی «سیّد» هم خبر را تایید می‌کند چه می‌توان گفت. از یک طرف در شوک رفتن بودم و از طرف دیگر به خودم نگاه می‌کردم.

به خودم که خداوند نیمچه قلمی به من عنایت کرده تا از درد‌ها و رنج‌ها و مسائل دنیا بنویسم. امروز هم دنیا، دنیای مقاومت است. دنیای مظلوم و ظالم است. دنیای دفاع از حق و انسانیت است و اگر قلمی که لطف و هدیه خداست را خرج آن نکنم دیگر هرچه بنویسم مگر فایده‌ای دارد. حداقل برای خودم رنگ و بویی ندارد.

یادم می‌آید استادی می‌گفت «خودتان را مرکز ثقل زمین بدانید و آن وقت کاری را انجام دهید.». امروز هر کدام از انسان‌های حق طلب و اهل جبهه مقاومت، مرکز ثقل زمین است و می‌تواند برای گام برداشتن در مسیر حق که مسیر پیروزی است شروع به حرکت کند.

هر کسی در هر جایی قدمی می‌تواند بردارد‌، بردارد و من با نوشتن همین چند خط و دفاع از جبهه مقاومت و بی تفاوت نبودن به کشتار‌های وحشیانه رژیم غاصب و کودک کش صهیونیست شاید بتوانم قدمی هرچند کوچک بردارم و کاری برای روح «سیّد» عزیز و «حزب‌الله سرافراز» انجام دهم. امید که قبول حق افتد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.