چطور زندگی عروس ۱۶ ساله در چند روز نابود شد؟ | روایت دختری که با گریه به مرکز مشاوره پلیس مشهد آمد چند زوج نابارور با کمک پژوهشگاه رویان فرزندشان را در آغوش کشیدند؟ غر زدن چه بلایی سر مغزتان می‌آورد؟ ضرورت توجه به حوزه زنان و خانواده در سیاستگذاری های کلان فرهنگی خانه داری| چرا کیک، یک طرفه پف می‌کند؟ کم‌کاری تیروئید احتمال ناباروری را افزایش می‌دهد اصفهان، میزبان دومین اردوی تیم ملی هندبال زنان| شرایط آمادگی بازیکنان نسبتاً خوب است چرا وام‌ و امتیازات فرزندآوری، جمعیت را افزایش نداد؟ حضور ۱۰ تیم در خط استارت لیگ نوزدهم بانوان| «دربی» برای نخستین بار برگزار می شود «ریحانه رضایی»؛ تنها نماینده ایران در روز سوم رقابت‌های شمشیربازی قهرمانی آسیا فاصله درمان شبکیه نوزادان نارس تا «نابینایی»؛ فقط چند هفته| اگر والدین رضایت ندهند، دادگاه حکم درمان می‌دهد اهمیت نقش هدایتگری بانوان در جنگ تحمیلی سوم سوزن چرخ‌ خیاطی زن جوان مشهدی را راهی بیمارستان کرد! (۳۱ خرداد ۱۴۰۵) خطر بزرگ برای سلامتی در آشپزخانه شما؛ میکروپلاستیک‌ها چگونه وارد بدن می‌شوند؟ وقف مسجد امین‌الدوله توسط یک بانوی قاجاری برای برگزاری مراسم ماه محرم این عادت‌های روزانه جیب‌تان را خالی می‌کند | از قانون ۷ روزه چه می‌دانید؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید عباس حامد برادران کوهی مادران باردار بخوانند| خطرات تماس با بیمار مبتلا به آبله مرغان لزوم اجرای برنامه یکپارچه‌سازی خدمات و مراقبت‌های سرطان پستان| غربالگری موجب کنترل بیماری می‌شود رقابت‌های کاراته قهرمانی آسیا| کومیته تیمی زنان ایران به فینال راه یافت
سرخط خبرها
حزب الله مختص به یک اقلیت خاص نیست

حزب الله مختص به یک اقلیت خاص نیست

  • کد خبر: ۲۹۱۳۶۸
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۵
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا (ع) گفت: حزب الله فقط مختص یک گروه خاص یا یک اقلیت خاص نیست تمام مردم لبنان در حال حاضر به نوعی حامی حزب الله و جبهه مقاومت در لبنان هستند.

رویا حیدرزاده در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه عالم مجاهد شهیدسید حسن نصرالله به تمام معنا پرچمدار مقاومت در منطقه بود، اظهار کرد: ایشان هم به لحاظ اخلاقی فرد با فضیلتی بود هم به لحاظ مباحث مدیریتی و مباحث جهادی فردی بی‌نظیر بودند لذا این ضایعه را هم به امت اسلام وهم به خانواده این عزیز تسلیت عرض می‌کنم.

وی افزود: شهید سید حسن نصرالله هم به لحاظ اخلاقی هم به لحاظ رفتاری دلسوز مردم و به فکر مردم بود و این ویژگی‌ها باعث شد که تمام اقلیت‌های لبنان اعم از غیر مسلمانان، مسیحی، اهل سنت و اهل تشیع همه را به یک اجماع و مفاهمه مشترک برساند.

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا (ع) گفت :حزب الله فقط مختص یک گروه خاص یا یک اقلیت خاص نبوده و تمام مردم لبنان در حال حاضر به نوعی حامی حزب الله و محور مقاومت و جبهه مقاومت در لبنان هستند بنابراین نقش اصلی و محوری را شهید نصرالله به واسطه شخصیت خودش به لحاظ اخلاقی و رفتاری توانست نفوذ اجتماعی را در بدنه مردم ایجاد کند و جبهه مقاومت در محور لبنان را تشکیل دهد که قطعاً تاثیر گرفته از انقلاب اسلامی است.

حیدرزاده بیان کرد: اوایل دهه ۶۰ شخصیت‌های مهمی را در محور انقلاب اسلامی از دست دادیم ولی به واسطه همان تدابیری که رهبری انقلاب داشتند این انقلاب کار خود را ادامه داد والان در ۴۰ سالگی دوم انقلاب، گام‌های خیلی محکم تری برداشته شده است. مردم لبنان و جبهه مقاومت بهتر از قبل می‌توانند استقامت کنند و بهتر از قبل می‌توانند پایداری داشته باشند و هیچ وقت پرچم مقاومت زمین نخواهد ماند.

وی افزود: بعداز شهادت سید عباس موسوی در محور مقاومت در۳۰ سال گذشته با پرچمداری سید حسن نصرالله این پرچم خیلی برافراشته‌تر شد و اقدامات خیلی جدی‌تر پیش رفت، با توجه به این اقدامی که رژیم صهیونیستی انجام داد که به نوعی حماقت کرد و وارد مرحله دیگری از جنگ با لبنان شد قطعا این راهبرد به نتیجه نخواهد رسید و راهبرد‌های رژیم صهیونیستی شکست خواهد خورد و تمام کسانی که از این رژیم حمایت کنند از کار خود پشیمان خواهند شد.

رئیس سازمان بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا (ع) گفت: الان آنچه لازم است باید ما انسجام بیشتری در جبهه مقاومت داشته باشیم. امت اسلامی باید پای ارزش‌های اسلامی مستحکم بایستد و امت واحده را تشکیل دهند. 

حیدرزاده تصریح کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری ما همه جانبه از محور مقاومت دفاع خواهیم کرد و پشتیبانی و حمایت خواهیم کرد انشالله مردم نیز با هر امکانی که دارند به جبهه مقاومت کمک کنند تا در نهایت منجر به نابودی رژیم صهیونیستی شود. 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.