«طرح آغوش»؛ آغوش گرم زنان جهادگر مشهدی برای کودکان جنگ رمضان زنان ایران در دیپلماسی و میدان تاثیرگذارند + فیلم دعوت از ۴ بازیکن خراسانی به اردوی دوم انتخابی تیم ملی والیبال نوجوانان دختر ایران یائسگی زودرس، عامل مهم در ابتلای زنان به پوکی استخوان روایت مادرِ صبر؛ بانویی که یک قرن را با داغ سه شهید گذراند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید سید محمد حسینی جزئیاتی از یک اردوی آماده‌سازی ویژه در رشته بدمینتون| ثریا آقایی، سرمربی شد بررسی تفاوت علائم سکته در مردان و زنان| وقتی مراقبت از خود به تاخیر می‌افتد بررسی عوارض فشار خون بالا در بین زنان جوان| افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را دست کم نگیرید چرا سرنوشت سه دیدار حساس فوتسال بانوان هنوز مشخص نیست؟ ویدئو| گفت‌وگوی متفاوت شهردار مشهد با دختر خبرنگار یک رسانه در اجتماعات شبانه میگرن، یکی از شایع‌ترین انواع سردرد در زنان دوخت و تعمیر پرچم توسط گروهی از بانوان جهادی مشهد| وقتی یک ایده، حماسی می‌شود + فیلم یازده بچه و یک سکوت عجیب؛ راز زندگی شاد خواهران «بیانی» چیست؟
سرخط خبرها
پینگ‌پنگ ایران دومین سهمیه جهانی دختران را گرفت

پینگ‌پنگ ایران دومین سهمیه جهانی دختران را گرفت

  • کد خبر: ۲۹۱۵۱۹
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳
وانیا یاوری ملی پوش نوجوانان دختر ایران جواز حضور در مسابقات قهرمانی جهان را کسب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز با اعلام فدراسیون جهانی تنیس روی میز وانیا یاوری ملی پوش نوجوانان دختر کشورمان با قرار گرفتن در رتبه ٣٦ رنکینگ دنیا جواز حضور در مسابقات قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان را به دست آورد.

یاوری که از طریق رنکینگ توانست این سهمیه را برای کشورمان به دست بیاورد، پس از باران ارجمند دومین دختر نوجوان ایران است که در رقابت‌های قهرمانی نوجوانان و جوانان جهان به میزبانی سوئد حاضر خواهد بود.

پیش از این تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان پسر ایران سهمیه تیمی حضور در رقابت‌ها را کسب کرده بودند.

منبع: ورزش سه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.