گردهمایی طلاب مکتب نرجس و دانش آموزان مدارس مشکات در حرم مطهر رضوی انتخاب اسم در آینده فرزندمان تاثیرگذار است؟ فعالیت بدنی منظم، خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد کنترل کودکان تا پنج‌سالگی با اجرای طرح «کنترل سلامت جنین» ساره جوانمردی: خداحافظی من از تیم ملی پاراتیراندازی همچنان پابرجاست تخم مرغ، بمب انرژی است | وعده طلایی که نباید از دست بدهید چند پیشنهاد خوراکی با تخم‌مرغ + دستور پخت ویدئو | راهکاری برای حل دعوای زن و شوهر میزبانی مشهد از بدمینتون بانوان تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران از صعود جاماند عواقب درج‌نکردن نام مادر در گذرنامه از منظر حقوقی چیست؟ نرخ باروری در پنج سال آینده باید به عدد ۲.۵ برسد | نرخ سالمندی رو به افزایش است ثبت نام دوره آموزش مجازی «ایده آلی برای زن» آغاز شد اعطای نشان سفیر محیط‌زیست به دختری که قهرمان جهان شد نگاه ویژه به سلامت زنان ضروری است | اهمیت همکاری فعالان مدنی جهت پیشگیری از سرطان پستان با کودک پرخاشگر خود چگونه رفتار کنم؟ دختران ملی پوش راگبی‌باز ایران از سکوی قهرمانی جاماندند سبزیجات خام بهتر است یا پخته؟ سخنگوی دولت: بخش خصوصی عزت و آبروی کشور است پادکست | نخستین بانوی دارنده دکترای ریاضی در خراسان‌رضوی | انتگرال زندگی و حساب عاشقی! تأثیر دنبال‌کردن بلاگر‌ها بر زندگی فردی و خانوادگی زنان | دور دوری که کار دستمان می‌دهد
سرخط خبرها
۳۵۰ دختر ناشنوا در مدارس خراسان رضوی در حال تحصیل هستند

۳۵۰ دختر ناشنوا در مدارس خراسان رضوی در حال تحصیل هستند

  • کد خبر: ۲۹۱۷۲۷
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۲
  رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی از تحصیل دختران ناشنوا در مدارس خراسان رضوی و مدارس تلفیقی فراگیر خبر داد.

جواد روحانی در گفت وگو با شهرآرانیوز، در خصوص تحصیل دانش آموزان دختر ناشنوا در خراسان رضوی اظهار کرد: بخشی از دانش اموزان استثنایی در مدارس عادی و بخش دیگر در مدارس تلفیقی فراگیر هستند، کل دانش آموزان ناشنوا در مدارس استثنایی استان حدود ۸۰۰ نفر هستند، هزار دانش آموز تلفیقی فراگیر دیگر هم در مدارس عادی تحصیل می‌کنند.

وی افزود: ۳۵۰ دختر ناشنوا در مدارس خراسان رضوی در حال تحصیل هستند و ۸ مدرسه استثنایی در استان خراسان رضوی داریم که ۴ مورد از آنها پیش دبستانی هستند به این صورت که کودکان به محض تشخیص ناشنوایی در پیش دبستانی پذیرش می‌شوند.

رییس آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی ادامه داد: در مدارسی که پیش دبستانی پذیرش میکنند کودکان زیر دوسال هم داریم که به روش شنیداری کلامی آموزش همراه با توانبخشی و تقویت شنیداری می‌بینند، تا با کاشت حلزون و مهارت‌های شنیداری، برخی از آنها در مدارس دولتی تحصیل کنند.

روحانی بیان کرد: ادامه تحصیل دانش آموزان استثنایی در مقطع متوسطه دوم در رشته‌های کاردانش استثنایی و در رشته‌های گرافیک و خیاطی، تاسیسات و درود گری می‌باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.