شیر مادر، ماده‌ای اثرگذار در محافظت از بدن و مغز نوزاد نگاهی به جایگاه خانواده در آثار فرشچیان دستور پخت برشتوک مکعبی شکلاتی در خانه + فیلم دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد: فعالیت مستمر موکب‌های ویژه بانوان در ورودی‌های شهر تحت تاثیر قرار گرفتن سلامت روانی زوجین در طلاق صوری تک فرزندی، پدیده‌ای رو به رشد در جهان ایجاد چالش‌هایی برای زنان سرپرست خانوار با تغییر ساختار خانواده گفت‌و‌گو با تیام عباس‌نژاد، پدیده ۱۸ ساله و اولین ملی‌پوش تاریخ شمشیربازی بانوان مشهد| دختری با شمشیر پولادین بررسی عملکرد خوب تیم ملی فوتسال بانوان ایران در دیدار با ژاپن توسط فدراسیون جهانی فوتبال کسب مقام چهارم هانیه رستمیان در تپانچه بادی مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا قزاقستان قد کشیدن آیات| درباره هئیت دخترانه حضرت رقیه (س) که با محوریت فعالیت قرآنی ۲ خواهر فعال است درباره خواهر شهید جواد جهانی چه می‌دانید؟ | «جهانی» برای خواهر کتابت قرآن کریم توسط یک بانوی دانشجوی هندی چالشی به نام اختلال یادگیری در کودکان اهمیت بالای سن زنان برای بارداری تثبیت «حقوق اجتماعی زنان» با ظهور اسلام کسب یک رکورد جدید باشگاهی در رقابت‌های دوومیدانی قهرمانی باشگاه‌های بانوان کشور تجلیل مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی از اولین بانوی اسیر دفاع مقدس «معصومه آباد»، قهرمان استخبارات بعثی‌ها در آغوش گرفتن کودک چه فوایدی دارد؟
سرخط خبرها
دختران ملی پوش راگبی‌باز ایران از سکوی قهرمانی جاماندند

دختران ملی پوش راگبی‌باز ایران از سکوی قهرمانی جاماندند

  • کد خبر: ۲۹۳۳۰۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱
دیروز مسابقات قهرمانی راگبی آسیا به میزبانی نپال به پایان رسید و فیلیپینی‌ها جام قهرمانی را بالای سر بردند، تیم هند بازهم نایب‌قهرمان شد و گوام در جایگاه سوم ایستاد اما این رقابت‌ها یک غایب ویژه داشت؛ تیم سوم آسیا در سال گذشته.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز،دختران راگبی‌باز ایران با حضور چهار ملی‌پوش استان و با هدایت سرمربی مشهدی از سفر به این مسابقات جا ماندند و نتوانستند تاریخ‌سازی پارسال را تکرار کنند.

اردوی متصل به اعزام دختران ملی‌پوش راگبی‌باز ایران به مسابقات قهرمانی آسیا از بیست‌وچهارم شهریور به میزبانی خراسان‌رضوی و در زمین چمنی در ییلاقات شاندیز آغاز شد و تا دهم مهر ادامه پیدا کرد تا در پایان اردو بلافاصله راهی کاتماندو در کشور نپال شوند. این اعزام قرار بود یک روز زودتر باشد تا دختران ملی‌پوش فرصت رفع خستگی و هماهنگی با وضعیت آب‌وهوایی مسابقات را داشته باشند.

با این حال، در این زمان تیم‌ملی با وجود حضور در فرودگاه، به‌دلیل لغو و محدودیت‌های پرواز‌ها نتوانست خود را به محل برگزاری بازی‌ها برساند. امسال تیم راگبی دختران ایران در گروه F مسابقات با تیم‌های هند، اندونزی و سریلانکا هم‌گروه شدند و در گروه E نیز فیلیپین، گوام، ازبکستان و نپال قرار داشتند. کادرفنی تیم‌ملی بسیار امیدوار بودند تا بتوانند جایگاه بالاتری را نسبت به سال قبل کسب کنند.

با اعلام نتایج پایانی مسابقات قهرمانی آسیا و سومی گوام در این دوره، دختران ملی‌پوش ایران بی‌شک می‌توانستند دست‌کم سومی در آسیا را تکرار کنند. آبان پارسال مسابقات راگبی هفت‌نفره آسیایی (آسیا ترافی) به میزبانی دوحه قطر برگزار شد و تیم زنان ایران موفق شد در مسابقه رده‌بندی ۱۰بر ۰ گوام را شکست دهد و به مدال برنز برسد. زنان ایران پیش از این در مرحله گروهی قطر میزبان و ازبکستان را نیز شکست دادند تا صعودشان را قطعی کنند، اما در نیمه‌نهایی مغلوب هند شدند. پارسال نیز هند نایب‌قهرمان شد.

زهرا قربانی سرمربی مشهدی تیم‌ملی راگبی بانوان ایران است که پارسال با شاگردانش و دو بازیکن خراسانی دیگر دست به تاریخ‌سازی زد و اولین‌بار در تاریخ تیم‌ملی زنان ایران به مدال برنز مسابقات آسیایی دست یافت. آنها امسال به‌دنبال بهبود جایگاهشان یا تکرار مقام سومی در جمع تیم‌های برتر آسیا بودند.

اردوی مشهد با حضور پانزده ورزشکار منتخب از میان ۲۵ بازیکن دعوت‌شده به مرحله اول برگزار شد و درنهایت دوازده نفر در فهرست پایانی جای گرفتند. این دوره در ترکیب تیم‌ملی راگبی هفت‌نفره بانوان ایران چهار ملی‌پوش مشهدی به نام مهدیه کریمی، زهرا ایزانلو، نسترن فلاح و لیلا جوانمرد نیز حضور داشتند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.