ضیافت خون ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید احمد سیرجانی ۱۱۰۰ بانوی کارآفرین خراسان شمالی به صورت هدفمند حمایت می‌شوند انجام ششمین پیاده‌روی فضایی ۲ فضانورد زن هشدار جدی یک پژوهش: تحصیل‌کرده‌ها تمایلی به فرزندآوری ندارند راه‌اندازی موزه دفاع مقدس گیلان با ۱۲۴ محتوای مرتبط با زنان تشخیص اختلال رشد کودکان وظیفه خانواده نیست آشپزی | فوت و فن‌های پخت کلوچه مرغ؛ یک فینگرفود ترد و خوشمزه خانه‌داری | پلو چند دقیقه باید دم بکشد؟ تنبلی تخمدان؛ شایع‌ترین علت ناباروری در ایران و جهان سلامت باروری؛ یکی از پایه‌های مهم حمایت از خانواده دستور پخت بقچه گوشت خانگی | غذای خوشمزه و مجلسی با طرز تهیه‌ای ساده ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهیدان سید حسین و سید حسن هاشمی نظریه الگوبرداری از سیره نبوی برای ترمیم رابطه زناشویی نحوه دم کردن یک فنجان قهوه ترک اصیل هشدار یک پزشک درباره عوامل ایجاد آلودگی هوای داخل خانه رئیس فدراسیون والیبال: کار در قهرمانی آسیا سخت است اینفوگرافی | عوارض افزایش بیش از حد وزن در بارداری
سرخط خبرها
ادامه صدرنشینی سرمربی مشهدی در لیگ برتر فوتسال بانوان

ادامه صدرنشینی سرمربی مشهدی در لیگ برتر فوتسال بانوان

  • کد خبر: ۲۹۳۸۵۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
با کسب سومین پیروزی توسط نارنجی‌پوشان، شاگردان شریف صدرنشینی خود را در لیگ برتر فوتسال تمدید کردند.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ با کسب سومین پیروزی توسط نارنجی‌پوشان، شاگردان شریف صدرنشینی خود را در لیگ برتر فوتسال تمدید کردند. هفته سوم لیگ برتر فوتسال زنان با برگزاری چهار دیدار پیگیری شد که در غیاب نماینده‌ای از مشهد، فاطمه شریف، سرمربی مشهدی فوتسال، با هدایت تیم سایپای تهران گزینه نخست قهرمانی در این فصل به شمار می‌رود. تیم فولاد سال اولی است که در لیگ برتر حضور دارد و تیم‌ها شناخت کافی از آن ندارند و امکان آنالیزش در هفته‌های نخست کم است.

تا به اینجای کار، آنها یک برد و یک مساوی کسب کرده بودند. اما در بازی سوم خود و در مصاف با سایپای تهران در سالن فجر بندرعباس، اولین شکست خود را تجربه کردند و با نتیجه ۴ بر ۲ مغلوب سایپا شدند. در این دیدار شاگردان کلثوم دارا در تیم فولاد هرمزگان در دقیقه۱۲ به اولین گل دست پیدا کردند. اما این گل چهار دقیقه دوام نیاورد و نگارسادات یعقوبی بازی را به تساوی کشاند و در دقیقه‌های پایانی نیمه نخست، هلیا معظمی گل دوم را برای سایپا به ثمر رساند تا نیمه نخست ۲ بر ۱ به نفع سایپا به پایان رسید. 

در نیمه دوم برتری با تیم سایپا بود و نگارسادات یعقوبی سومین گل را در دروازه میزبان جای داد تیم فولاد هرمزگان بعد از دریافت این گل به یک گل دیگر دست یافت. اما سایپا دست‌بردار نبود و بار دیگر یعقوبی بهترین بازیکن میدان، گل سوم خودش و چهارم تیمش را در دروازه فولاد کاشت تا این بازی با نتیجه ۴ بر۲ به سود سایپا به پایان برسد و صدرنشینی را همچنان در دست گیرد.

شریف با این پیروزی توانست صدرنشینی خود را با ۹ امتیاز حفظ کند، اما بازی هفته آینده چالشی جدی برای او و شاگردانش خواهد بود. جایی که باید در خانه میزبان پالایش نفت آبادان تیم دوم جدول باشند که سایه به سایه سایپا پیش می‌روند و به دنبال صدرنشینی هستند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.