طرحی برای شروع زندگی مشترک در سرزمین وحی تفاوت تأثیرات آسیب‌های طلاق و فوت بر افراد خانواده زنان، مدیران غیررسمی در بحران‌های مختلف برتری تیم فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران مقابل مالزی در انتخابی جام ملت‌ها تاثیر مستقیم سقط جنین بر رشد جمعیت درباره «نفس»، مرکزی مردمی که مانع از سقط جنین می‌شود نگاهی به جزئیات پرونده مفقودی الهه حسین‌نژاد و صدور حکم اعدام برای قاتل تأخیر در فرزندآوری، پدیده‌ای چندلایه‌ای کاهش مرگ کودکان پس از تولد با شروع زودهنگام شیردهی نقش چاقی در کاهش موفقیت روش‌های درمان ناباروری نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم اثرگذاری دوران شیردهی بر سلامت مادر و نوزاد
سرخط خبرها
ادامه صدرنشینی سرمربی مشهدی در لیگ برتر فوتسال بانوان

ادامه صدرنشینی سرمربی مشهدی در لیگ برتر فوتسال بانوان

  • کد خبر: ۲۹۳۸۵۱
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
با کسب سومین پیروزی توسط نارنجی‌پوشان، شاگردان شریف صدرنشینی خود را در لیگ برتر فوتسال تمدید کردند.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ با کسب سومین پیروزی توسط نارنجی‌پوشان، شاگردان شریف صدرنشینی خود را در لیگ برتر فوتسال تمدید کردند. هفته سوم لیگ برتر فوتسال زنان با برگزاری چهار دیدار پیگیری شد که در غیاب نماینده‌ای از مشهد، فاطمه شریف، سرمربی مشهدی فوتسال، با هدایت تیم سایپای تهران گزینه نخست قهرمانی در این فصل به شمار می‌رود. تیم فولاد سال اولی است که در لیگ برتر حضور دارد و تیم‌ها شناخت کافی از آن ندارند و امکان آنالیزش در هفته‌های نخست کم است.

تا به اینجای کار، آنها یک برد و یک مساوی کسب کرده بودند. اما در بازی سوم خود و در مصاف با سایپای تهران در سالن فجر بندرعباس، اولین شکست خود را تجربه کردند و با نتیجه ۴ بر ۲ مغلوب سایپا شدند. در این دیدار شاگردان کلثوم دارا در تیم فولاد هرمزگان در دقیقه۱۲ به اولین گل دست پیدا کردند. اما این گل چهار دقیقه دوام نیاورد و نگارسادات یعقوبی بازی را به تساوی کشاند و در دقیقه‌های پایانی نیمه نخست، هلیا معظمی گل دوم را برای سایپا به ثمر رساند تا نیمه نخست ۲ بر ۱ به نفع سایپا به پایان رسید. 

در نیمه دوم برتری با تیم سایپا بود و نگارسادات یعقوبی سومین گل را در دروازه میزبان جای داد تیم فولاد هرمزگان بعد از دریافت این گل به یک گل دیگر دست یافت. اما سایپا دست‌بردار نبود و بار دیگر یعقوبی بهترین بازیکن میدان، گل سوم خودش و چهارم تیمش را در دروازه فولاد کاشت تا این بازی با نتیجه ۴ بر۲ به سود سایپا به پایان برسد و صدرنشینی را همچنان در دست گیرد.

شریف با این پیروزی توانست صدرنشینی خود را با ۹ امتیاز حفظ کند، اما بازی هفته آینده چالشی جدی برای او و شاگردانش خواهد بود. جایی که باید در خانه میزبان پالایش نفت آبادان تیم دوم جدول باشند که سایه به سایه سایپا پیش می‌روند و به دنبال صدرنشینی هستند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.