کسب مدال نقره بانوی ایرانی در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید علی تقوایی رجب زاده مادر شهیدان «حسینی مزینانی» در داورزن به خاک سپرده شد جزئیات ارائه کارت «امید مادر» برد شیرین تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین گام رقابت‌های قهرمانی آسیای مرکزی کسب یک مدال برنز توسط بانوی ملی پوش ایرانی در رقابت‌های پارادوومیدانی قهرمانی جهان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید جواد قدیری تلاش برای جذب مخاطب در برنامه «شفرونی» با هجو حیا و دعوت به ابتذال یادی از شهناز حاجی‌شاه اولین زن شهید مقاومت خرمشهر | بانوی حماسه گفت‌و‌گو با مادر شهیدی که تمام زندگی خود را وقف کرده است| واقف تمام عیار معرفی تفریحاتی که دختر خانواده به آن نیاز دارد حضور ۵ بانوی والیبالیست خراسانی در اردوی پنجم تیم ملی والیبال نشسته بانوان ملی پوش مشهدی والیبال به مسابقات کاوا اعزام شد حضور ۵۰ درصدی زنان در حوزه فعالیت‌های گردشگری کشور
سرخط خبرها
تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران از صعود جاماند

تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران از صعود جاماند

  • کد خبر: ۲۹۳۴۲۶
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
تیم‌ملی تنیس‌روی‌میز زنان ایران با حضور ملی‌پوش مشهدی در ترکیبش نتوانست تاریخ‌سازی پارسال را تکرار کند و حالا باید برای جایگاه سیزدهمی آسیا به میدان برود.

به گزارش شهرآرانیوز، بیست‌وهفتمین دوره مسابقات تنیس‌روی‌میز قهرمانی آسیا از شانزدهم تا بیست‌ودوم مهر به میزبانی قزاقستان در حال برگزاری است.

در روز دوم مسابقات و در بخش بانوان، تیم‌ملی ایران در نخستین دیدارش در مرحله حذفی به مصاف مالزی رفت و برابر این تیم ۳بر ۱ شکست خورد و از صعود به جمع هشت تیم برتر آسیا بازماند.

شیما صفایی، پریناز حاجیلو و فاطمه یاری بازیکنانی بودند که با تصمیم حمیده ایرانمنش در ترکیب تیم‌ملی تنیس‌روی‌میز برای رقابت با مالزی قرار گرفتند.

تیم‌ملی تنیس‌روی‌میز زنان با شکست برابر مالزی باید دیدارهایش را برای کسب جایگاه سیزدهم ادامه دهد. این تیم در دوره پیشین این رقابت‌ها صاحب جایگاه نهم شده بود و به‌دنبال تکرار و سپس بهبود این جایگاه بود، اما رتبه‌اش امسال دورقمی خواهد شد.

ملی‌پوشان تنیس‌روی‌میز ایران دوشنبه در مرحله گروهی به‌علت غیبت اردن برنده دیدار با این تیم معرفی شدند و در ادامه هم مقابل فیلیپین شکست خوردند، اما تیم‌ملی با پیروزی قاطعانه مقابل سریلانکا به‌عنوان تیم دوم راهی مرحله حذفی پیکار‌های قهرمانی آسیا شد.

در آن بازی بانوان کشورمان با ترکیب شیما صفایی، پریناز حاجیلو و فاطمه یاری به مصاف سریلانکا رفتند که هرسه مسابقه با پیروزی ۳بر ۰ دختران پینگ‌پنگ ایران به پایان رسید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.