طرحی برای شروع زندگی مشترک در سرزمین وحی تفاوت تأثیرات آسیب‌های طلاق و فوت بر افراد خانواده زنان، مدیران غیررسمی در بحران‌های مختلف برتری تیم فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران مقابل مالزی در انتخابی جام ملت‌ها تاثیر مستقیم سقط جنین بر رشد جمعیت درباره «نفس»، مرکزی مردمی که مانع از سقط جنین می‌شود نگاهی به جزئیات پرونده مفقودی الهه حسین‌نژاد و صدور حکم اعدام برای قاتل تأخیر در فرزندآوری، پدیده‌ای چندلایه‌ای کاهش مرگ کودکان پس از تولد با شروع زودهنگام شیردهی نقش چاقی در کاهش موفقیت روش‌های درمان ناباروری نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم
سرخط خبرها
دغدغه‌های فعالان حوزه‌های زنان در کل کشور ارزشمند است

دغدغه‌های فعالان حوزه‌های زنان در کل کشور ارزشمند است

  • کد خبر: ۲۹۳۸۷۲
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دغدغه‌های فعالان حوزه‌های زنان در کل کشور ارزشمند است و در معاونت امور زنان و خانواده تلاش می‌کنیم مسائل زنان را از زبان فعالان استانی بشنویم.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروزآذر، در نشست صمیمی با مسئولان و فعالان ستاد‌های پزشکیان در حوزه زنان ضمن تشکر از تلاش‌های فعالان استانی در جریان انتخابات و پیش از آن تصریح کرد: ما اینجا هستیم که صدای شما را از دل استان‌های‌تان بشنویم. نکات بسیاری در کل کشور و درباره مسائل زنان وجود دارد که ما نمی‌دانیم و تمایل داریم از زبان شما، این مسائل را بشنویم.

وی ادامه داد: دغدغه‌های فعالان حوزه‌های زنان در کل کشور ارزشمند است. در معاونت امور زنان و خانواده تلاش می‌کنیم مسائل زنان را از زبان فعالان استانی بشنویم و با کمک یکدیگر، برای حل آنها، بهترین راهکار‌ها را بیابیم.

لیلا فلاحتی استادیار پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی نیز در این نشست، در سخنرانی خود با موضوع «کاربست رویکرد‌های جنسیتی در توسعه» با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی جنسیتی در مباحث توسعهٔ پایدار، بر ضرورت در نظر گرفتن فرهنگ و تفاوت‌های فرهنگی در برنامه‌ریزی جنسیتی تاکید کرد و گفت: برای ارتقای وضعیت زنان و از میان بردن شکاف‌های جنسیتی، لازم است انتظارات نقشی را در فرهنگ‌مان بشناسیم و تنوع‌های فرهنگی را در بازنمایی انتظارات جنسیتی در نظر بگیریم.

وی به در نظر گرفتن نقش‌های مردان در برنامه‌ریزی‌های جنسیتی اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه حوزه زنان بدون در نظر گرفتن نقش‌های مردان امکان‌پذیر نیست و به همین خاطر در برنامه‌ریزی‌های جنسیتی، لازم است مردان را بیش از پیش در نظر بگیریم.

در ادامه این نشست، فعالان حوزه زنان ستاد‌های انتخاباتی دکتر مسعود پزشکیان، در کارگروه‌هایی به بحث و بررسی مسائل زنان در استان‌های خود پرداختند. در این کارگروه‌ها به کمک تسهیلگران و راهبران حوزه زنان، مسائل مرتبط با حوزه زنان در هر استان به کمک روش‌های مشارکتی احصا و دربارهٔ مؤثرترین راه حل‌های این مسائل، همفکری‌هایی انجام شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.