پیشنهاد متفاوت پژوهشگر معماری برای طراحی اتاق خواب تاکید نماینده مجلس بر رصد ژنتیکی خانواده‌های پر ریسک خطر چاقی برای مادران باردار درخشش بانوان جوان ژیمناست خراسان رضوی در مسابقات کشور اشتغال زایی جهاد کشاورزی برای ۵۰ هزار زن در کشور انتخاب سرمربی تیم ملی فوتبال زنان ایران به عنوان بهترین مربی آسیا ۲۹ مرکز مداخله و کاهش آسیب ویژه زنان در کشور فعالیت دارند ۲۵ استان کشور، میزبان المپیاد استعداد‌های برتر دختران تساوی دختران فوتسال ایران با روسیه ضرورت انجام سالانه تست تراکم استخوان برای زنان بالای ۶۵ سال معرفی مزایای شگفت‌انگیز بارداری در سنین بالای ۳۵ سال برای مادر و کودک کسب پیروزی پرگل تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال دختران ایران مقابل کویت ارسال ۱۷۶ فیلم و ۱۹۷۲ عکس به جشنواره زنان روستا و عشایر «ایران‌مهر» زنان روستایی و عشایری، قهرمانان و سربازان گمنام امنیت غذایی کشور توسعه توانمندسازی زنان با رشد صادرات صنایع دستی به بازار‌های هدف نگاهی به پیشروی بانوان در بازار کار و ایجاد کسب‌وکار باخبرشدن جانباز جنگ ۱۲روزه پس از ۱۱۲ روز، از شهادت پدر و مادرش ثبت سالانه بیش از ۱۹ هزار مورد جدید از سرطان پستان در کشور انتخابی درست با آگاهی و آموزش در کنار مشاوره قبل از ازدواج
سرخط خبرها
با این روش جدید پخت برنج، ویتامین‌ها حفظ می‌شوند و میزان آرسنیک کاهش می‌یابد

با این روش جدید پخت برنج، ویتامین‌ها حفظ می‌شوند و میزان آرسنیک کاهش می‌یابد

  • کد خبر: ۲۹۴۷۵۵
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
به گفته عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، روشی جدید برای پخت برنج وجود دارد که هم میزان آرسنیک این ماده غذایی را تا حدی کاهش می‌دهد هم ویتامین‌های موجود در برنج را حفظ می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیرا ربیعی در همایش «خوراک سالم، از انتخاب تا مصرف» محور بحث خود را پیرامون اصول آشپزی سالم قرار داد و گفت: ابتدا به میزان ۴ برابر حجم برنج در یک ظرف آب بریزید و بگذارید آب به جوش آید. سپس برنج را در آب جوش آمده بریزید و بگذارید ۵ دقیقه قل بخورد. بعد از ۵ دقیقه، برنج را آب کش و سپس آن را کته کنید و بگذارید بپزد. با این کار تا حد زیادی آرسنیک برنج حذف می‌شود ولی ویتامین‌های آن نیز تا مقدار زیادی در برنج می‌ماند.

وی استفاده از لبنیات کم چرب، استفاده از گوشت‌های کم چرب و چربی گرفته، مصرف نکردن پوست ماهی و مرغ، حذف سس مایونز یا استفاده از انواع کم چرب آن، محدود کردن مصرف سوسیس و کالباس و جگر و امعاء و احشاء حیوانات را از راه‌های افزایش سلامت مواد غذایی دانست.

این کارشناس تغذیه بشقاب غذایی سالم را بشقابی دانست که نیمی از آن را سبزیجات، یک چهارم آن را پروتئین و باقیمانده آن را کربوهیدرات تشکیل دهد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.