کسب اولین برد تیم ملی بسکتبال زنان ایران در کاپ آسیا عضویت بیش از ۲۶ هزار نفر از زنان خراسان جنوبی در کتابخانه‌های عمومی این استان از نخستین بانوان واقف خراسانی در قرن های گذشته چه می‌دانید؟ صعود چندپله‌ای بانوان ایرانی در رتبه‌بندی برتری راکت‌به‌دستان دنیا توسعه پایدار با توجه ویژه به توانمندی‌های زنان عملیاتی می‌شود یادگیری مهارت‌های زندگی توسط کودک از طریق رابطه خواهر و برادری افزایش تراکم سلول‌های عصبی در زنان، علت انجام چند فعالیت هم‌زمان توسط آن‌ها ایده‌هایی برای چیدمان و طراحی آشپزخانه‌های کوچک آشنایی با نشانه‌های اعتیاد به فضای مجازی در کودکان اهمیت واکسیناسیون «ب‌ث‌ژ» برای نوزادان در پیشگیری از ابتلای آن‌ها به بیماری سل سلیمی: مادران و زنان در گسترس فرهنگ افطاری ساده نقش پررنگی دارند کسب مقام سوم مشترک بانوان ایران در مسابقات سپک‌تاکرا جام‌جهانی اثرگذاری وجود کروموزوم X دوم در زنان در جلوگیری از آسیب‌های ناشی از پیری در آن‌ها روایت سبک زندگی خدیجه کبری (س) در کتاب «بانوی عاشق» قانون مهریه اصلاح خواهد شد
سرخط خبرها
با این روش جدید پخت برنج، ویتامین‌ها حفظ می‌شوند و میزان آرسنیک کاهش می‌یابد

با این روش جدید پخت برنج، ویتامین‌ها حفظ می‌شوند و میزان آرسنیک کاهش می‌یابد

  • کد خبر: ۲۹۴۷۵۵
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
به گفته عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، روشی جدید برای پخت برنج وجود دارد که هم میزان آرسنیک این ماده غذایی را تا حدی کاهش می‌دهد هم ویتامین‌های موجود در برنج را حفظ می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیرا ربیعی در همایش «خوراک سالم، از انتخاب تا مصرف» محور بحث خود را پیرامون اصول آشپزی سالم قرار داد و گفت: ابتدا به میزان ۴ برابر حجم برنج در یک ظرف آب بریزید و بگذارید آب به جوش آید. سپس برنج را در آب جوش آمده بریزید و بگذارید ۵ دقیقه قل بخورد. بعد از ۵ دقیقه، برنج را آب کش و سپس آن را کته کنید و بگذارید بپزد. با این کار تا حد زیادی آرسنیک برنج حذف می‌شود ولی ویتامین‌های آن نیز تا مقدار زیادی در برنج می‌ماند.

وی استفاده از لبنیات کم چرب، استفاده از گوشت‌های کم چرب و چربی گرفته، مصرف نکردن پوست ماهی و مرغ، حذف سس مایونز یا استفاده از انواع کم چرب آن، محدود کردن مصرف سوسیس و کالباس و جگر و امعاء و احشاء حیوانات را از راه‌های افزایش سلامت مواد غذایی دانست.

این کارشناس تغذیه بشقاب غذایی سالم را بشقابی دانست که نیمی از آن را سبزیجات، یک چهارم آن را پروتئین و باقیمانده آن را کربوهیدرات تشکیل دهد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.