روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان معرفی راهکار‌های مؤثر و کاربردی برای نظم‌دهی به آشپزخانه شکل گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی با محوریت نقش زن در عاشورا و حضور پررنگ مادران بررسی عوامل اثرگذار در افزایش آمار ازدواج مؤثر لزوم اولویت‌بندی مواد قانون جوانی جمعیت | ایران از نظر مرخصی زایمان جزو سخاوتمندترین کشور‌های دنیاست ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حمید رخشانی برگزاری اجتماع باشکوه ۷ هزار دختر دانشجو در حرم مطهر حضرت معصومه (س) همزمان با آغاز دهه کرامت انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار با مصرف به‌اندازه گوجه‌سبز مادربلاگرها؛ خطری جدی برای تعیین الگو‌های تربیتی و شیوه‌های فرزندپروری اعلام برنامه مسابقات هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا| اولین حریف تیم ملی دختران ایران مشخص شد اجرای پویش ملی «دخترم، افتخار ایران است» در کشور با هدف پاسداشت مقام دختر دعوت از ۲۱ دختر از  خراسان رضوی به جشنواره مینی بسکتبال و  استعدادیابی تیم ملی ۲۰۲۹ دعوت از بانوی مشهدی به  اردوی تیم ملی کبدی بانوان دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم تاثیرات مثبت و منفی شبکه‌های اجتماعی بر آشپزی و فرهنگ غذایی اهدای «جایزه یونسکو در زمینه آموزش زنان» با محوریت تقدیر از فعالیت‌های نوآورانه لزوم پرهیز والدین از روش‌های غیرپزشکی برای درمان زردی نوزاد ضرورت بازتعریف و تقویت نقش زنان در مساجد
سرخط خبرها
استفاده کاربردی از یخ در پخت غذا‌های ایرانی

استفاده کاربردی از یخ در پخت غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۱۶۲۶
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۶
یخ می‌تواند به شما در پخت بهتر غذا‌های ایرانی کمک کند، زیرا به غذا شوک وارد کرده و طعم بهتری را به آن می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یخ می‌تواند به شما در پخت بهتر غذا‌های ایرانی کمک کند، زیرا به غذا‌ شوک وارد کرده و طعم بهتری را به آن می‌دهد.

یکی از کاربردهای یخ در پخت غذاها این است که اگر چربی خورشتتان زیاد بود می‌توانید تکه‌ای یخ را داخل ملاقه بگذارید و کف آن را روی خورشت یا سوپ قرار دهید، بدین ترتیب چربی‌های خورشت به ملاقه می‌چسبند.

استفاده از یخ در هنگام صاف کردن برنج، آن زمان که برنج در آب جوش در حال پخته شدن است، می‌تواند به برنج شوک وارد کرده و قد برنج را بلند کند.

همچنین، برای یکدست شدن سس، تمام محتویات سس را با یک تکه یخ داخل شیشه دردار بریزید، تکان دهید و سپس یخ را در آورید، سس یکدست شما آماده است.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.