به گزارش شهرآرانیوز، میان وعده مقوی و در عین حال رژیمی از دغدغه ورزشکاران و افرادیست که در رژیم هستند. در ادامه آموزش میان وعدهای مقوی با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
تمام مواد را مطابق با فیلم، داخل مخلوطکن میریزیم تا کاملا با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.
سپس شکلات و روغن را به روش بن ماری ذوب میکنیم و در قالبهای سیلیکونی میریزیم و داخل فریزر میگذاریم.
پساز سفت شدن شکلاتها، از مواد میانوعده روی شکلاتها میریزیم و در صورت دلخواه، دوباره روی آنها شکلات میریزیم.
قالب را به مدت دوساعت داخل فریزر میگذاریم تا کاملا سفت شوند.
این میان وعده را میتوانید بدون استفاده از قالب، گلوله کنید و داخل نارگیل یا مغزیجات بغلطانید.
در آخر پساز ۲ ساعت سفت شدن داخل یخچال، قابل سرو است.