تأمین ۸۸۸۸ جهیزیه برای زوج‌های احسان‌پذیر در کشور با اجرای پویش «آینه‌ شمعدان» فعالیت میلیون‌ها بانوی بسیجی در کشور با محوریت تولید و کارآفرینی ارتقای رکورد تپانچه ۲۵ متر ایران توسط دختر المپیکی کشورمان روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان معرفی راهکار‌های مؤثر و کاربردی برای نظم‌دهی به آشپزخانه شکل گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی با محوریت نقش زن در عاشورا و حضور پررنگ مادران بررسی عوامل اثرگذار در افزایش آمار ازدواج مؤثر لزوم اولویت‌بندی مواد قانون جوانی جمعیت | ایران از نظر مرخصی زایمان جزو سخاوتمندترین کشور‌های دنیاست ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حمید رخشانی برگزاری اجتماع باشکوه ۷ هزار دختر دانشجو در حرم مطهر حضرت معصومه (س) همزمان با آغاز دهه کرامت انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار با مصرف به‌اندازه گوجه‌سبز مادربلاگرها؛ خطری جدی برای تعیین الگو‌های تربیتی و شیوه‌های فرزندپروری اعلام برنامه مسابقات هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا| اولین حریف تیم ملی دختران ایران مشخص شد اجرای پویش ملی «دخترم، افتخار ایران است» در کشور با هدف پاسداشت مقام دختر دعوت از ۲۱ دختر از  خراسان رضوی به جشنواره مینی بسکتبال و  استعدادیابی تیم ملی ۲۰۲۹ دعوت از بانوی مشهدی به  اردوی تیم ملی کبدی بانوان دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم
سرخط خبرها
دستور تهیه میان وعده رژیمی بسیار مقوی و خوشمزه + فیلم

دستور تهیه میان وعده رژیمی بسیار مقوی و خوشمزه + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۲۸۷۲
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
میان وعده مقوی برای ورزشکاران و کسانی که به دنبال عصرانه مقوی هستند.
لیلی جواهری
خبرنگار لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، میان وعده مقوی و در عین حال رژیمی از دغدغه ورزشکاران و افرادیست که در رژیم هستند. در ادامه آموزش میان وعده‌ای مقوی با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه میان وعده مقوی

خرما بدون هسته: ۲۵۰ گرم
مغزیجات: بادام و گردو نصف پیمانه
ارده: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
هل و دارچین: مقدار خیلی کم
مواد لازم برای تزئین
شکلات تلخ: ۳۰ گرم
روغن: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه میان وعده مقوی

تمام مواد را مطابق با فیلم، داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم تا کاملا با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.

سپس شکلات و روغن را به روش بن ماری ذوب می‌کنیم و در قالب‌های سیلیکونی می‌ریزیم و داخل فریزر می‌گذاریم.

پس‌از سفت شدن شکلات‌ها، از مواد میان‌وعده روی شکلات‌ها می‌ریزیم و در صورت دلخواه، دوباره روی آنها شکلات می‌ریزیم.

قالب را به مدت دو‌ساعت داخل فریزر می‌گذاریم تا کاملا سفت شوند.

این میان وعده را می‌توانید بدون استفاده از قالب، گلوله کنید و داخل نارگیل یا مغزیجات بغلطانید.

در آخر پس‌از ۲ ساعت سفت شدن داخل یخچال، قابل سرو است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.