طرحی برای شروع زندگی مشترک در سرزمین وحی تفاوت تأثیرات آسیب‌های طلاق و فوت بر افراد خانواده زنان، مدیران غیررسمی در بحران‌های مختلف برتری تیم فوتبال دختران زیر ۲۰ سال ایران مقابل مالزی در انتخابی جام ملت‌ها تاثیر مستقیم سقط جنین بر رشد جمعیت درباره «نفس»، مرکزی مردمی که مانع از سقط جنین می‌شود نگاهی به جزئیات پرونده مفقودی الهه حسین‌نژاد و صدور حکم اعدام برای قاتل تأخیر در فرزندآوری، پدیده‌ای چندلایه‌ای کاهش مرگ کودکان پس از تولد با شروع زودهنگام شیردهی نقش چاقی در کاهش موفقیت روش‌های درمان ناباروری نقش زنان در تحقق انسجام اجتماعی بانوی خراسانی به مدال برنز کوراش آسیا دست یافت نقش کلیدی رسانه‌ها در تبیین مسائل خانواده در فضای اجتماعی کشور حضور ۹والیبالیست خراسان رضوی به اردو‌های ملی زنان واقف قرآن را می توان در سده های کهن یافت کاهش ۱.۴ درصدی آمار ازدواج در خراسان رضوی طی دو سال گذشته پرداخت ۷۳ همت وام ازدواج و فرزندآوری به بیش از ۳۰۰ هزار نفر از متقاضیان دستورپخت کیک هویج در خانه + فیلم اثرگذاری دوران شیردهی بر سلامت مادر و نوزاد
سرخط خبرها
دستور تهیه میان وعده رژیمی بسیار مقوی و خوشمزه + فیلم

دستور تهیه میان وعده رژیمی بسیار مقوی و خوشمزه + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۲۸۷۲
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۰
میان وعده مقوی برای ورزشکاران و کسانی که به دنبال عصرانه مقوی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، میان وعده مقوی و در عین حال رژیمی از دغدغه ورزشکاران و افرادیست که در رژیم هستند. در ادامه آموزش میان وعده‌ای مقوی با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه میان وعده مقوی

خرما بدون هسته: ۲۵۰ گرم
مغزیجات: بادام و گردو نصف پیمانه
ارده: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
هل و دارچین: مقدار خیلی کم
مواد لازم برای تزئین
شکلات تلخ: ۳۰ گرم
روغن: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه میان وعده مقوی

تمام مواد را مطابق با فیلم، داخل مخلوط‌کن می‌ریزیم تا کاملا با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.

سپس شکلات و روغن را به روش بن ماری ذوب می‌کنیم و در قالب‌های سیلیکونی می‌ریزیم و داخل فریزر می‌گذاریم.

پس‌از سفت شدن شکلات‌ها، از مواد میان‌وعده روی شکلات‌ها می‌ریزیم و در صورت دلخواه، دوباره روی آنها شکلات می‌ریزیم.

قالب را به مدت دو‌ساعت داخل فریزر می‌گذاریم تا کاملا سفت شوند.

این میان وعده را می‌توانید بدون استفاده از قالب، گلوله کنید و داخل نارگیل یا مغزیجات بغلطانید.

در آخر پس‌از ۲ ساعت سفت شدن داخل یخچال، قابل سرو است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.