بانوی تصویرگر ایرانی در جمع نامزدهای جایزه «آسترید لیندگرن» قرار گرفت حدود ۳۱ درصد زنان ایرانی چاق هستند تجربه دو نقش متفاوت ترلان پروانه در دو سریال شبکه خانگی که جمعه‌ها پخش می‌شود جایزه نوآوری آزاده ویژه استارتاپ هایی که زنان بنیان گذاری کردند نگاه دولت و مجلس درتدوین واجرای سیاست‌های حمایتی به زنان تشریفاتی است ترفندهای ساده برای چیدمان پذیرایی مربع ۵۰ متری منزل بانوی کرمانشاهی با تهیه آش عباسعلی کرمانشاه در هفدهمین جشنواره آش ایرانی رتبه برتر را کسب کرد بزرگترین رویداد هنر خوشنویسی زنان ایران در برج آزادی برگزار می‌شود روایت بانوی نویسنده کتابی که رهبر انقلاب به تازگی بر آن تقریظ نوشتند| در «پاییز آمد» یک روایت عاشقانه، ادبی، فلسفی داریم بانوان تا چه اندازه به خودمراقبتی اهمیت می‌دهند؟ آغاز هفته ملی سلامت بانوان ایران با شعار «بانوی سالم، مادر سالم، نسل سالم» (۲۴ تا ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳) دختر نابینای ایلامی که با تلاش مادرش حافظ کل قرآن کریم و نهج البلاغه شد تجلیل از احترام برومند بازیگر فیلم سینمایی «آغوش باز» با این روش جدید پخت برنج، ویتامین‌ها حفظ می‌شوند و میزان آرسنیک کاهش می‌یابد آیا می‌دانستید استفاده از برخی ظروف آشپزخانه و پخت‌وپز سلامت مادران را به خطر می‌اندازد؟ لزوم مدیریت تغییر الگوی آشنایی ازدواج در جوانان پادکست| مادری برای ایتام رونمایی از کتاب «خواهران در آن سوی مرزها»، تولید مشترک زنان ایران و زیمبابوه
سرخط خبرها
بانوی کرمانشاهی با تهیه آش عباسعلی کرمانشاه در هفدهمین جشنواره آش ایرانی رتبه برتر را کسب کرد

بانوی کرمانشاهی با تهیه آش عباسعلی کرمانشاه در هفدهمین جشنواره آش ایرانی رتبه برتر را کسب کرد

  • کد خبر: ۲۹۴۸۹۸
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
فهیمه صالحی از استان کرمانشاه با آش عباسعلی کرمانشاهی رتبه برتر کشور را در هفدهمین جشنواره آش ایرانی کسب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هفدهمین جشنواره آش ایرانی به میزبانی شهر زنجان در حالی برگزار شد که فهیمه صالحی از استان کرمانشاه برای چندمین بار مقام برتر ملی را از آن خود کرد که به همین بهانه گفت و گویی با او داشتیم.

به گفته فهیمه صالحی در جشنواره اخیر ۴۰ شرکت کننده از اقصی نقاط ایران زیر نظر ۲ آشپز خارجی و چهار داور بین المللی به رقابت پرداختند و در ۱۰ آیتم مانند تزیین و سفره آرایی، اصالت و آگاهی آشپز از خواص و مواد آش و نیز پوشش مناسب به طور کامل ۱۰۰ امتیاز آن را کسب کرده است.

وی افزود: این سومین بار است که در مسابقات آش ایرانی در زنجان مقام برتر را کسب می‌کنم ضمن اینکه قبل از کرونا نیز در جشنواره غذایی جاده ابریشم در همین شهر زنجان با خورشت خلال کرمانشاهی باز هم مقام اول جشنواره را به دست آوردم.

صالحی توضیح داد: شهر زنجان در زمینه جشنواره غذا بسیار فعال است و ۱۰ سالی می‌شود که در این جشنواره شرکت می‌کنم.

وی در خصوص چگونگی آشنایی با این جشنواره‌ها و شرکت فعال در آنها نیز گفت: در ابتدا به عنوان شغل خانگی شروع به پخت و فروش آش می‌کردم که به مرور پیدا کردن مشتری‌های ثابت باعث شناخته شدن من و دعوت به جشنواره‌ها شد.



این بانوی کرمانشاهی افزود: همین شناخته شدن باعث شد تا به جشنواره‌های ترکیه و سلیمانیه عراق نیز برای عرضه و فروش دعوت شوم و در تمام این مدت پسرم فرهاد پا به پای من همراهم بوده است.

هفدهمین جشنواره آش ایرانی روز‌های پنجم و ششم مهرماه جاری در شهر زنجان برگزار شد.

آش عباسعلی کرمانشاه قدمتی ۲۰۰ ساله دارد و نامش را از آشپزی گرفته است که آن را برای روزه داران در ماه رمضان می‌پخت، در این آش کرمانشاهی از انواع حبوبات، گوشت، سبزی‌ها و روغن کرمانشاهی استفاده می‌شود و از خصوصیات اصلی آن کش آمدن است و طبخ آن حوصله می‌خواهد.

استفاده از روغن معروف کرمانشاهی یکی از ویژگی‌های بارز و متمایز آش عباسعلی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.