گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد نقش مهم بانوان خراسان شمالی در حفظ و ترویج سنت‌های باستانی و صنایع دستی ریشه‌های دروغگویی در کودکان | چرا با این پدیده روبه‌رو می‌شویم؟ آشنایی با یک گام بزرگ برای مدیریت درست مالی خانواده| معرفی قانون زنانه‌ای که مرد و زن ندارد بانوی ملی پوش اسکی: کسب سهمیه المپیک کار بسیار دشواری است دستور پخت دسر نارگیلی در منزل + فیلم سرنوشت زنی که نماد فلسطین شد| درختان زیتون شهیدند! شکست بانوان تراکتور در گام دوم بازیگر انگلیسی: پرستار مینیاپولیس قهرمان بود؛ او را کُشتند اجرای یک پویش برای کلاس اولی ها| فقط حدود ۴۰ درصد از کودکان ۱۲ ساله پوسیدگی دندان ندارند قهرمانی دختر تنیسور ایرانی در رقابت‌های تنیس سطح اول آسیا
سرخط خبرها
افزایش سهم زنان در اکوسیستم نوآوری و دانش‌بنیان از هدف‌‌های دولت چهاردهم محسوب می‌شود

افزایش سهم زنان در اکوسیستم نوآوری و دانش‌بنیان از هدف‌‌های دولت چهاردهم محسوب می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۵۵۵۶
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۸
براساس اعلام معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، از جمله هدف‌های دولت چهاردهم، افزایش سهم زنان در اکوسیستم نوآوری و دانش‌بنیان به ۳۰ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر در مراسم اختتامیه دومین دوره جایزه نوآوری آزاده، از هدف‌گذاری دولت برای افزایش سهم زنان در اکوسیستم نوآوری و دانش‌بنیان به ۳۰ درصد خبر داد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده اظهار داشت: با وجود اینکه بیش از ۶۰ درصد از ورودی‌های دانشگاه‌ها را دختران تشکیل می‌دهند و در رشته‌های مهندسی و تخصصی پیشتاز هستند، اما تنها ۱۲ درصد از سهم زنان در حوزه دانش‌بنیان را شاهد هستیم که با ظرفیت واقعی آنان فاصله زیادی دارد.

وی  افزود: دولت متعهد است از تمامی ظرفیت‌ها و برنامه‌های حمایتی خود برای تقویت حضور زنان در حوزه‌های نوآوری و دانش‌بنیان استفاده کند و امید دارد تا سال آینده، سهم مدیریتی زنان در این اکوسیستم به ۳۰ درصد افزایش یابد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به خاطراتی از ملاقات با خانم آزاده داننده، کارآفرین برجسته و الهام‌بخش، اشاره کرد و گفت: خانم مهندس زاده داننده، زنی بود که با وجود تمامی چالش‌ها، نقش‌های مختلف زندگی‌اش را با هم مدیریت می‌کرد، او هرگز به دنبال تبدیل شدن به یک ابرزن نبود، بلکه می‌خواست بهترین نسخه خودش باشد. این طرز فکر برایم بسیار الهام‌بخش بود.

بهروز آذر خاطرنشان کرد: خانم داننده الگویی موفق برای زنان و دختران ایرانی است و برگزاری جایزه آزاده، راهی برای زنده نگه‌داشتن نام و منش اوست. این رویداد می‌تواند به فعال‌تر شدن زنان و دختران در حوزه‌های فناوری نوین و اقتصاد دانش‌بنیان کمک شایانی کند.

وی با ابراز امیدواری نسبت به افزایش مشارکت زنان در عرصه‌های مختلف، تأکید کرد که دولت تمام تلاش خود را برای تسهیل حضور زنان در حوزه‌های دانش‌بنیان و کاهش موانع کارآفرینی آنان به کار خواهد گرفت.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.