حضور افراطی بانوان در آرایشگاه‌ها چه آسیب‌هایی را به‌دنبال دارد؟ | وقت‌گذرانی به‌رسم خودنمایی آغاز انقلاب اسلامی در مشهد با نقش آفرینی بانوان | گذری بر آنچه از ۱۷ دی ۱۳۱۴ تا ۱۷ دی ۱۳۵۶ رخ داد چرا سقط خودبه‌خودی جنین در زنان اتفاق می‌افتد؟ تغییرات گسترده در سبک زندگی سالم کودکان، مهم‌ترین عامل افزایش شیوع دیابت نوع۲ آن‌ها سلیمی: رسانه‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در جهت‌دهی سبک زندگی و نگرش اجتماعی بانوان دارند تکرار ناکامی تیم قهوه باتسام مشهد در لیگ برتر بسکتبال زنان باشگاه‌های کشور تیم بدمینتون بانوان زنجان مقابل نماینده مشهد به برتری دست یافت مکمل‌های کاهش وزن، مسیری غیرقابل اعتماد| با چند مکمل لاغری غیرعلمی بیشتر آشنا شویم زنان باردار به چقدر پروتئین در روز نیاز دارند؟ شکل‌گیری الگوی سوم زن در بستر انقلاب اسلامی عرضه مسکن استیجاری به زوج‌های جوان دهک‌های ۱ تا ۶ اصلاح قانون مهریه، به معنای لغو حق مالی زن نیست
سرخط خبرها
چالش‌های ناباروری در یک کنگره بین‌المللی با حضور متخصصان داخلی و خارجی بررسی می‌شود

چالش‌های ناباروری در یک کنگره بین‌المللی با حضور متخصصان داخلی و خارجی بررسی می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۵۷۱۶
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸
کنگره بین‌المللی «نگاهی جامع به ناباروری، چالش‌ها و چشم‌انداز‌های هوش مصنوعی در درمان ناباروری» با حضور متخصصان داخلی و خارجی از سوی پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاددانشگاهی ابن‌سینا ۲۱ تا ۲۳ آذرماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این رویداد با هدف گردهم‌آوردن متخصصان برجسته از حوزه‌های باروری و ناباروری، هوش‌مصنوعی و مهندسی زیستی برگزار می‌شود تا به بررسی نوآوری‌ها و چالش‌های پیش‌رو در مدیریت ناباروری با استفاده از فناوری‌های نوین هوش مصنوعی پرداخته شود. در ادامه مسیر پیشرفت‌های تکنولوژیک در زمینه درمان ناباروری، این کنگره با حضور متخصصان و پژوهشگران برتر داخلی و بین‌المللی، فضایی برای تبادل ایده‌ها و ارائه راه‌حل‌های نوین در درمان ناباروری فراهم خواهد شد.

مخاطبان این رویداد شامل جنین‌شناسان، اورولوژیست‌ها، متخصصان زنان، پزشکان حوزه درمان ناباروری، متخصصان هوش مصنوعی و پژوهشگران علوم پایه و آزمایشگاهی خواهند بود. هدف این کنگره، فراهم آوردن بستری برای گفتگو و همکاری میان فعالان این حوزه و جستجوی راه‌حل‌های نوین برای چالش‌های درمان ناباروری است. این همکاری بین‌المللی فرصتی استثنایی برای تبادل دانش و به‌روزرسانی اطلاعات در حوزه‌های مذکور خواهد بود.

پژوهشگاه ابن‌سینا امیدوار است این همایش بستر مناسبی برای تبادل نظرات و ایده‌های نوین باشد و به جامعه علمی و عمومی در راستای بهبود و توسعه راهکار‌های جدید در درمان ناباروری کمک کند. با شرکت در این کنگره، شما از جدیدترین دستاورد‌های علمی و پژوهشی درزمینه درمان ناباروری وهوش مصنوعی بهره‌مند می‌شوید و به جمع متخصصانی خواهید پیوست که در تلاش برای ترسیم آینده‌ای روشن دراین حوزه هستند. بدیهی است که این اتفاق، فرصت مناسبی برای آگاهی از تازه‌ترین پیشرفت‌ها وراهکار‌های علمی است.

کسانی که تمایل دارند دراین کنگره شرکت کنند، می‌توانند خلاصه مقالات خودشان را بامحور‌های نقش هوش‌مصنوعی درتشخیص و درمان، مشاوره و کمک در انتخاب بهترین روش در درمان، اخلاق پزشکی و نظارت بر درمان و هوش‌مصنوعی در پژوهش و چشم‌انداز‌ها (فرصت‌ها و چالش‌ها) تا تاریخ ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۳ ارسال کنند. ثبت‌نام این کنگره از طریق سامانه آموزش مداوم WWW.Ircme.ir انجام می‌شود.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.