مهریه در مجلس شورای اسلامی به کجا رسید؟ احکام شرعی | درباره حکم شرعی شستن لباس نجس با لباسشویی چه می‌دانید؟ ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون(س) حرم مطهر رضوی برای بانوان ( یکشنبه؛ ۱۲ مهر ۱۴۰۵) عدم هماهنگی با همسر؛ بزرگترین چالش والدین در تربیت فرزندان | راهکار چیست؟ حضور بانوی اسکی‌باز خراسانی در نخستین حضور ایران در قهرمانی رولراسکی آسیا ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید حسن غفاری تلگرد ثبت بیش از یک هزار واقعه طلاق در خراسان شمالی در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ آشپزی | سوپ کدو حلوایی؛ یکی از محبوب‌ترین سوپ‌های پاییزی + طرز تهیه ضرورت تقویت نقش زنان در عرصه‌های مدیریتی و اجتماعی افزایش ۶۰ درصدی کسب مدال طلای آسیایی توسط بانوان ایرانی در این دوره از رقابت‌ها فراهم شدن شرایط استفاده از VAR در برخی مسابقات لیگ فوتبال زنان آیا فریز تخمک برای همه زنان ضروری است؟ ۴۱ درصد فوتی‌های مشهد را زنان تشکیل می‌دهند | میانگین سنی ۷۰ سال نداشتن سابقه خانوادگی به معنای مصونیت از سرطان پستان نیست آیا زنان هم به سرطان پروستات مبتلا می‌شوند؟ زیارت امین‌الله و زمزمه صحیفه سجادیه در بارگاه رضوی | مراسم ویژه بانوان در رواق نجمه خاتون (س) برگزار می‌شود هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان | پرسپولیس صدرنشین شد، استقلال مساوی کرد طعم‌های شگفت‌انگیز غذاهای کرمانشاهی | از آش عباسعلی تا نان برنجی ‌+ دستور پخت حکم حبس الناز شاکردوست در دادگاه تجدیدنظر تایید شد
سرخط خبرها
پای دو زن رمال به پرونده فساد فوتبال باز شد

پای دو زن رمال به پرونده فساد فوتبال باز شد

  • کد خبر: ۲۹۶۰۹۴
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۱
براساس اعلام رئیس‌کل دادگستری استان کرمان، پای دو زن رمال به پرونده فساد فوتبال باز شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی صبح امروز، دوم آبان‌ماه، در مراسم افتتاح مجتمع دادگاه‌های صلح مرکز استان کرمان از صدور کیفرخواست برای متهمان پرونده فساد فوتبال خبر داد و گفت: در مجموع ۲۱ متهم و ۳ نفر به عنوان مطلع در این پرونده تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند که برای ۱۲ نفر از متهمان کیفرخواست و قرار مجرمیت، برای ۲ متهم نیز قرار منع تعقیب صادر شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: برای ۷ متهم دیگر نیز پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب رفسنجان مفتوح است.

وی افزود: برای ۱۲ متهم این پرونده مجموعا به میزان ۱۴۸ سکه و قریب به ۷ میلیارد تومان وجه نقد تحت عناوین اتهامی پرداخت رشوه، اخذ رشوه، کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع قرار مجرمیت صادر شده است.

حمیدی اظهار کرد: درباره اتهام آقایان «خ – الف» رئیس سابق کمیته داوران و عضو هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال، «س- م» از رؤسای اسبق سازمان لیگ و «ف-م» رئیس اسبق کمیته نقل و انتقالات سازمان لیگ به اتهام اخذ رشوه و دریافت سکه تمام‌بهار آزادی قرار مجرمیت صادر و پرونده متهمان برای ادامه رسیدگی به دادگاه ارسال شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان درباره اتهامات مسئولان سابق باشگاه مس رفسنجان نیز گفت: آقایان «م-ز» به اتهام مشارکت در پرداخت رشوه، اختلاس و تصرف غیرقانونی در وجوده دولتی و «ع-ع» به اتهام مشارکت در پرداخت رشوه، تحصیل مال از طریق نامشروع و خیانت در امانت قرار مجرمیت صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده است.

حمیدی در خصوص اتهام آقای «ش –ز» مدیرعامل یک باشگاه لیگ برتری مربوط به خارج از استان کرمان نیز گفت: این متهم به اتهام کلاهبرداری از طریق عملیات متقلبانه از جمله تماس با افراد ذی‌نفع در فوتبال که ادعا کرده می‌تواند نتایج را با داوری تغییر دهد و اخذ ۸ سکه تمام و ۱۰ عدد نیم‌سکه مجرم شناخته شده است.

وی تصریح کرد: در این پرونده آقایان «ح- ب» از اعضای یک باشگاه لیگ برتری نیز به اتهام پرداخت رشوه و همچنین «ع- ق» مدیرعامل یک باشگاه لیگ دسته یک (آزادگان) به اتهام پرداخت رشوه و اختلاس اموال دولتی به نفع شخص ثالث مجرم شناخته شدند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ضمن تشریح اتهامات ۳ نفر از اهالی رسانه در این پرونده نیز گفت: برای آقایان «پ –ر» سردبیر یکی از سایت‌های مشهور ورزشی و «م – ه» سردبیر یکی از رسانه‌های ورزشی به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع و دریافت سکه تمام‌بهار آزادی قرار مجرمیت صادر شده و در خصوص یکی از مجریان مشهور برنامه‌های ورزشی نیز پرونده مفتوح و در حال رسیدگی است.

حمیدی با اشاره به صدور قرار مجرمیت برای ۲ خانم که تحت عناوین رمال و جادوگری پای آنها به پرونده فساد فوتبال باز شده بود نیز گفت: خانم‌ها «ف – ح» و «ر –ع» به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع در این پرونده مجرم شناخته شده‌اند.

وی اظهار کرد: در این پرونده آقایان «ع – ف» و «ر –ج» و نیز خانم «ه- ی» به عنوان مطلع به دستگاه قضایی احضار شده‌اند که اظهارات آنها اخذ و در پرونده ثبت شده است.

وی تصریح کرد: درباره متهمان دیگر پرونده از جمله دبیر کل سابق فدراسیون فوتبال (سال‌های ۱۳۹۸-۹۹)، رئیس کمیته وقت آموزش فدراسیون فوتبال (سال‌های ۱۳۹۸-۹۹)، سرپرست فدراسیون فوتبال (سال‌های ۱۳۹۸-۹۹)، رئیس کمیته مسابقات لیگ برتر (سال‌های ۱۳۹۸-۹۹)، دبیر سازمان لیگ برتر (سال‌های ۱۳۹۸-۹۹) و یکی دیگر از مسئولان باشگاه لیگ برتری نیز پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب رفسنجان مفتوح و در حال رسیدگی است که به محض صدور کیفرخواست، اطلاع‌رسانی لازم درباره آن صورت خواهد گرفت.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تاکید کرد: در این پرونده برای ۲ متهم دیگر نیز که نقش اصلی در پرونده نداشته‌اند، قرار منع تعقیب صادر شده است.

حمیدی ضمن اشاره به این مطلب که این پرونده با گزارش خود باشگاه مس رفسنجان شکل گرفته است، گفت: زمانی که مسئولان جدید باشگاه مس کار خود را آغاز کردند، متوجه شدند که در سال‌های گذشته ـ یعنی سال ۹۹ و قبل‌تر ـ در باشگاه فساد‌هایی اتفاق افتاده است که در ادامه سازمان اطلاعات سپاه از سوی قوه قضائیه ماموریت پیدا کرد تا به این موضوع ورود پیدا کند و در نهایت ابعاد جدیدی از این پرونده مشخص و کشف شد.

وی تصریح کرد: در ابتدای امر، به دلیل حساسیت بالای این پرونده و ابعاد ملی آن، تیمی از مسئولان قضایی استان با مسئولیت یکی از معاونان قضایی با مشارکت حفاظت و اطلاعات استان و مسئول ارزشیابی دادگستری استان و ۲ نفر از قضات باتجربه ماموریت یافتند که این پرونده را به صورت دقیق ارزیابی و بررسی کنند که این اقدام به‌خوبی انجام شد.

حمیدی از اقدامات دادستان رفسنجان در رسیدگی به این پرونده نیز تقدیر کرد و گفت: تسریع در روند رسیدگی در دستور کار قرار گرفته تا هرچه سریع‌تر این پرونده مراحل بعدی رسیدگی را در دادگاه کیفری شهرستان رفسنجان یا در دادگاه تجدید نظر استان طی کند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: یقینا پس از اینکه احکام قضایی صادر و قطعی شود، نتایج به رسانه‌ها و مردم اعلام خواهد شد.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.