تعبیر یک رؤیا | روایت مادری که پسر مرزبانش شهادت را از کودکی صدا می‌زد جادوگر دورریز‌ها | بانویی که از تکه‌پارچه‌ها هنری جهانی خلق کرد چطور در خانه رنگ موی طبیعی بسازیم؟ بوستان ریحانه | تجربه یک روز اختصاصی زنانه در قلب مشهد زنانی برای زندگی | روایت مادرانی که گره‌گشایی از همسایه‌ها را وظیفه خود می‌دانند موفقیت نهضت سوادآموزی در کاهش فاصله سطح سواد مردان و زنان صدور مجوز حضور هواداران زن در داربی ۱۰۶ بررسی چند راه حل برای پیشگیری از سنگ کلیه تالاسمی، بیماری خاموش اما قابل پیشگیری خراسان جنوبی، میزبان رویداد ملی «ره بانو» | حضور فعال زنان در عرصه‌های حقوقی، مسیر جهاد تبیین را هموارتر می‌سازد ضرورت دسترسی زنان به زیرساخت‌های دیجیتال در سراسر کشور بررسی دلایل ناکامی تیم ملی فوتسال زنان ایران در جام جهانی ۲۰۲۵ زنان نوآور، جامعه‌سازان بی‌ادعا بانوی ایرانی روی سکوی قهرمانی جهان| نخستین طلای بانوان کاراته ایران در رقابت‌های جهانی کسب شد از پشت چرخ خیاطی تا قلب یک تغییر فرهنگی ضرورت پیش بینی اصلاح شروط ضمن عقد در قانون
سرخط خبرها
اجرای پویش «قیام طلایی» در مدارس علمیه خواهران آذربایجان‌غربی

اجرای پویش «قیام طلایی» در مدارس علمیه خواهران آذربایجان‌غربی

  • کد خبر: ۲۹۶۵۷۲
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵
براساس اعلام معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران آذربایجان‌غربی، پویش «قیام طلایی» در مدارس علمیه خواهران این استان اجرا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه مرتاض در این زمینه با اشاره به برگزاری پویش قیام طلایی در مدارس علمیه خواهران استان گفت: در قالب این پویش ده‌ها قطعه طلا از سوی بانوان در سراسر استان جمع آوری شده است.

وی ادامه داد: تاکنون سه سرویس طلا، سه عدد النگو، ۱۲ عدد سکه پارسیان، هشت عدد انگشتر، پنج قطعه گوشواره، ۶ عدد گردنبند، ۲۵ میلیون وجه نقد، ۱۰ عدد پتو و مقداری لباس در این پویش جمع‌آوری شده است.

مرتاض اضافه کرد: یکی از رسالت‌های حوزه‌علمیه خواهران عملیاتی کردن فرمایشات رهبر معظم انقلاب به ویژه در ابعاد اجتماعی و به نمایش گذاشتن چهره‌ای از الگوی اسلامی زن در عرصه‌های مختلف است.

وی اظهار کرد: با توجه به مسائل اخیر غزه و لبنان و حمله وحشیانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی به لبنان و قتل عام مردم این کشور، پویش قیام طلایی در حوزه علمیه آذربایجان‌غربی راه اندازی شده است.

معاون حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی ادامه داد: این پویش با همکاری مدیران، کارکنان و اساتید مدارس علمیه سراسر آذربایجان غربی راه‌اندازی شده و جهت کمک به مردم لبنان و غزه کمک‌های غیر نقدی مؤمنان را جمع‌آوری کرده و به جبهه مقاومت ارسال می‌کند.

مرتاض گفت: همچنین کمک‌های نقدی به شماره حسابی که دفتر رهبری اعلام کرده، در حضور اعطا کننده و خیّر واریز می‌شود.

وی افزود: وجوه نقدی، طلا، پتو و لوازم مورد نیاز آوارگان سوری، لبنانی و فلسطینی در این مراسم و همایش‌ها جمع‌آوری شده است که بعد تکمیل به جبهه مقاومت ارسال خواهد شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.