پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی با اولویت فرزندان بهزیستی| مشارکت مردمی ۸۶ درصد افزایش یافته است آیا باشگاه فوتبال بانوان خاتون بم منحل می‌شود؟ عوامل مؤثر بر افزایش سن ازدواج جوانان چیست؟ ایران پیشرو در ورزش پارالمپیکی بانوان است تیم فوتبال بانوان مس رفسنجان به لیگ دسته یک صعود کرد حضور ثریا قاسمی در فصل نخست سریال «هتل بسیار بسیار عجیب» برخورداری تمامی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش از مستمری ماهیانه آسان‌ترین روش پخت شله‌زرد| دسری که طعم صبر و سخاوت است برای سفره‌های افطاری رمضان صف وام ازدواج همچنان طویل است| دریافت تسهیلات توسط حدود ۸۸ درصد از متقاضیان تغییر الگوی زندگی خانواده‌ها، مهم‌ترین عامل افزایش چاقی در کودکان کسب مدال برنز دختر شطرنج‌باز خراسان جنوبی در پارالمپیاد استعداد‌های برتر کشور کاهش خطر ابتلا به دیابت بارداری با ورزش و تغذیه مناسب درباره علل بروز یائسگی زودرس چه می‌دانید؟ رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر بانوان‌| کدام تیم‌ها به فینال رسیدند؟ انجام بخش قابل توجهی از سقط‌های غیرقانونی در منازل| نقش فضای مجازی در دسترسی به دارو‌های غیرمجاز، پررنگ است خانواده چه نقشی در جلوگیری از مصرف مواد روان‌گردان در نوجوانان و جوانان دارد؟ برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست درباره فرنی، یک دسر ساده| کاسه‌ای که بی‌سروصدا به امضای ماه مبارک رمضان تبدیل شده است
سرخط خبرها
اجرای پویش «قیام طلایی» در مدارس علمیه خواهران آذربایجان‌غربی

اجرای پویش «قیام طلایی» در مدارس علمیه خواهران آذربایجان‌غربی

  • کد خبر: ۲۹۶۵۷۲
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵
براساس اعلام معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران آذربایجان‌غربی، پویش «قیام طلایی» در مدارس علمیه خواهران این استان اجرا شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سمیه مرتاض در این زمینه با اشاره به برگزاری پویش قیام طلایی در مدارس علمیه خواهران استان گفت: در قالب این پویش ده‌ها قطعه طلا از سوی بانوان در سراسر استان جمع آوری شده است.

وی ادامه داد: تاکنون سه سرویس طلا، سه عدد النگو، ۱۲ عدد سکه پارسیان، هشت عدد انگشتر، پنج قطعه گوشواره، ۶ عدد گردنبند، ۲۵ میلیون وجه نقد، ۱۰ عدد پتو و مقداری لباس در این پویش جمع‌آوری شده است.

مرتاض اضافه کرد: یکی از رسالت‌های حوزه‌علمیه خواهران عملیاتی کردن فرمایشات رهبر معظم انقلاب به ویژه در ابعاد اجتماعی و به نمایش گذاشتن چهره‌ای از الگوی اسلامی زن در عرصه‌های مختلف است.

وی اظهار کرد: با توجه به مسائل اخیر غزه و لبنان و حمله وحشیانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی به لبنان و قتل عام مردم این کشور، پویش قیام طلایی در حوزه علمیه آذربایجان‌غربی راه اندازی شده است.

معاون حوزه علمیه خواهران آذربایجان غربی ادامه داد: این پویش با همکاری مدیران، کارکنان و اساتید مدارس علمیه سراسر آذربایجان غربی راه‌اندازی شده و جهت کمک به مردم لبنان و غزه کمک‌های غیر نقدی مؤمنان را جمع‌آوری کرده و به جبهه مقاومت ارسال می‌کند.

مرتاض گفت: همچنین کمک‌های نقدی به شماره حسابی که دفتر رهبری اعلام کرده، در حضور اعطا کننده و خیّر واریز می‌شود.

وی افزود: وجوه نقدی، طلا، پتو و لوازم مورد نیاز آوارگان سوری، لبنانی و فلسطینی در این مراسم و همایش‌ها جمع‌آوری شده است که بعد تکمیل به جبهه مقاومت ارسال خواهد شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.