مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
بسیاری از عمل‌هایی که در ایران با اسم عمل جراحی انجام می‌شود ضروری نیست

بسیاری از عمل‌هایی که در ایران با اسم عمل جراحی انجام می‌شود ضروری نیست

  • کد خبر: ۲۹۶۶۷۲
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳
عضو هیئت‌مدیره جامعه جراحان و عضو هیئت‌مدیره انجمن جراحان پلاستیک ایران گفت: خیلی از عمل‌هایی که در ایران با اسم عمل جراحی انجام می‌شود ضروری نیست و فقط باعث می‌شود با مصرف بیشتر دارو و. فشار بیشتری به کشور وارد شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نجات حسینی بابیان اینکه جراحی‌های پلاستیک شامل چند زیرشاخه ازجمله جراحی فک و صورت، جمجمه، جراحی دست و میکروسکوپی، جراحی بازسازی سوختگی، جراحی ترمیمی و جراحی زیبایی است، گفت: جراحی زیبایی در قسمت‌های مختلف بدن مثل صورت، بینی، گوش، جمجمه، شکم، پهلو، پا و ... انجام می‌شود.

عضو هیئت‌مدیره انجمن جراحان پلاستیک ایران بابیان اینکه اگر بینی فردی کمی قوز دارد نباید به دنبال جراحی باشد؛ چراکه خود این موضوع عامل زیبایی است، تشریح کرد: متأسفانه فضای مجازی ازجمله اینستاگرام باعث فریب مردم شده است، چراکه افراد حاضر در این شبکه اجتماعی مثل دلال‌ها، بلاگرها، تکنسین‌ها و آرایشگر‌ها تخصص ندارند یا فوق تخصص نیستند، اما این عمل‌ها را تبلیغ می‌کنند و باعث تشویق مردم برای عمل‌های غیرضروری می‌شوند.

وی ادامه داد: به‌عنوان‌مثال فردی که ۷۰ کیلو وزن دارد و از قد مناسبی هم برخوردار است، اگر هم چاقی ملایمی داشته باشد باید ورزش کند تا به‌تناسب اندام برسد.

حسینی در خصوص لیپوساکشن که درواقع کشیدن چربی‌های نامطلوب توسط دستگاه مکنده از طریق سوراخ‌های کوچک و بدون برش جراحی است، گفت: این عمل صرفاً برای افرادی که به‌صورت موضعی یعنی یک قسمتی از بدن چربی اضافه و خیلی زیاد داشته باشد، ارزشمند است.

عضو هیئت‌مدیره انجمن جراحان پلاستیک ایران گفت: خیلی از عمل‌هایی که در ایران با اسم عمل جراحی انجام می‌شود ضروری نیست و فقط باعث می‌شود با مصرف بیشتر، دارو‌ها، نخ‌های جراحی، پروتزها، فشار بیشتری به کشور وارد شود به همین دلیل باید افراد فوق تخصص جراحی پلاستیک برای لزوم این عمل‌ها نظر دهند.

منبع: آنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.