اهمیت آسیب‌شناسی نظام مداخلات در حوزه خانواده| مسائل زنان و جمعیت چندبعدی است ترکیب تیم ملی تکواندو نوجوانان دختر مشخص شد| پایان آخرین مرحله از رقابت‌های انتخابی نرخ باروری در کره جنوبی رکورد زد روایت خواهر احمد متوسلیان از زندگی او در کتاب «عروج از شاخه زیتون» آشنایی با تفاوت‌های تغذیه‌ای بین موز و پلانتین| میوه‌ای که در آشپزی سنتی کشور‌های مختلف جایگاه ویژه‌ای دارد اشتغال ۹۰۹ هزار نفر از زنان کشور در بخش صنعت| شکاف جنسیتی در بازار کار صنعتی همچنان بالا است صنعت سیاه سقط غیرقانونی | می‌توان حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد از مادران را از سقط منصرف کرد مدت زمان درد مزمن در زنان، طولانی‌تر از مردان| تفاوت در ریشه بیولوژیکی است پوکی استخوان، فراتر از یک بیماری| تغذیه در پیشگیری چه نقشی دارد؟ روایت عجیب یک معجزه | زنی که باوجود ابتلا به آلزایمر، حافظ قرآن شد سمنان میزبان اردوی آماده‌سازی تیم ملی هاکی چمنی بانوان زیر ۲۰ سال کشور توصیه‌های طب سنتی به زنان باردار| ضعف معده را جدی بگیرید هشدار درباره گسترش «پاندمی چاقی» در ایران| پیامد‌های اضافه وزن از کودکی به بزرگسالی منتقل می‌شود آخر و عاقبت عشق‌های خیابانی | بازگو کردن روایت تلخ دختر جوان در کلانتری شفای مشهد «سندروم سقف شیشه‌ای»؛ جنگ روانی دشمن علیه هویت زن ایرانی دُیماج؛ میراث ساده سفره افطار مادران قزوینی‌ یائسگی زودرس، یکی از علل مهم ناباروری در زنان نقش هیئت در تربیت دخترانه چگونه است؟ | «هویت»، محوری‌ترین چالش تربیت دختران در عصر حاضر افزایش میزان ثبت نام بانوان برای کرسی شورا‌های روستایی اصفهان
سرخط خبرها
زندگی یکی از نخستین خبرنگاران زن الجزیره در قالب یک کتاب منتشر شد

زندگی یکی از نخستین خبرنگاران زن الجزیره در قالب یک کتاب منتشر شد

  • کد خبر: ۲۹۷۳۴۷
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۲
کتاب «من شیرین ابوعاقله هستم» که درباره زندگی یکی از نخستین خبرنگاران زن الجزیره است، وارد بازار کتاب شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این اثر در قالب مجموعه «رنج تو جاریست» به جنبه‌های مختلف زندگی شیرین ابوعاقله، از خبرنگاری در خط مقدم جنگ تا شهادت او، می‌پردازد که در انتشارات امیرکبیر راهی بازار کتاب شده است.

شیرین ابوعاقله از سال ۱۹۹۷ به عنوان یکی از نخستین خبرنگاران زن الجزیره، در کنار ولید العُمَری و تیمی کوچک در دفتر الجزیره در فلسطین، فعالیت خود را آغاز کرد. گزارش‌های میدانی او، صدای فلسطینیان را به سراسر جهان عرب منتقل می‌کرد و موجب پیوند دوباره فلسطینیان جداشده از هم شد.

این کتاب ترجمه‌ای از یک اثر واحد نیست، بلکه مجموعه‌ای از مقالات، روایات و اخبار منتشرشده در مورد زندگی و شهادت این خبرنگار برجسته است که منابع معتبری همچون مؤسسه مطالعات فلسطین، نیویورک تایمز، واشنگتن پست و الجزیره به آن اعتبار داده‌اند.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «چهرۀ شیرین به‌دلیل گزارش‌هایش در طول ربع قرن گذشته برای الجزیره و برای همۀ مردم فلسطین و اعراب منطقه، چهره‌ای آشنا بود. او صدای فلسطین را از طریق صد‌ها گزارش میدانی خود به گوش جهانیان رساند و تصویرش در وجدان عربی – اسلامی با آرمان فلسطین پیوند خورد.

ویدئو‌ها و عکس‌های لحظات اخر زندگی شیرین و جزئیات به نمایش گذاشته شده وحشتناک‌اند. همراهان او به «عمدی بودن» آن اتفاق شهادت می‌دهند. اما مسئله‌ای که در این جنایت نباید فراموش شود، نام قربانی است؛ «شیرین ابوعاقله.»

این اثر علاوه بر بازتاب چهره خبرنگاری شجاع، ابعاد انسانی و اجتماعی از فعالیت‌های او را نیز برای خوانندگان تبیین کرده و به بیان جزئیات شهادت و وقایع مرتبط با او می‌پردازد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.