اشتغال سرسام‌آور خانگی توقیف خودروی زن جوان با سرعت ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت افزایش میزان انتقاد‌ها از تیم فوتسال زنان مس رفسنجان در لیگ برتر مزایای کیوی برای مادران باردار بانوان هنرمند آثار هنرهای تجسمی خود با موضوع فلسطین را در نمایشگاه «هنر طوفان» برپا کردند بانوی بلوچ برای بانوان ناشنوا شغل ایجاد کرد راهکارهایی برای کمتر هدر رفتن انرژی و بیشتر گرم شدن منزل در فصل سرما مرحوم طاهره صفارزاده یکی از شاعران پیشرو و خاص در تجربه‌های فرمی‌‌ در شعر معاصر ایران است کسب مدال‌های رنگارنگ توسط دختران تکواندوکار ایرانی در المپیک دانش آموزی ۲۰۲۴ زنان سرپرست خانوار ۶۶ درصد افراد تحت پوشش کمیته امداد در خراسان رضوی را تشکیل می‌دهند نگاهی به بهترین ترکیب‌های رنگ کابینت برای جذابیت دو چندان دکوراسیون آشپزخانه نمایش سیگار کشیدن زنان در سریال‌ها می‌تواند به عادی‌سازی این رفتار ناسالم منجر شود سه مرکز زیبایی و پزشکی غیرمجاز در شهرستان اهواز مهر و موم شدند زندگی یکی از نخستین خبرنگاران زن الجزیره در قالب یک کتاب منتشر شد ۸ هزار و ۳۰۰ بانوی ۳۰ تا ۶۹ ساله شهرستان خوشاب غربالگری سرطان سینه شده‌اند
سرخط خبرها
بانوان هنرمند آثار هنرهای تجسمی خود با موضوع فلسطین را در نمایشگاه «هنر طوفان» برپا کردند

بانوان هنرمند آثار هنرهای تجسمی خود با موضوع فلسطین را در نمایشگاه «هنر طوفان» برپا کردند

  • کد خبر: ۲۹۷۴۲۲
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
در نمایشگاه «هنر طوفان» که نمایشگاهی از آثار هنری چیدمان، پرفورمنس و ویدئو‌های هنری جدید است، بانوان هنرمند آثار هنرهای تجسمی خود با موضوع فلسطین را به نمایش گذاشتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نگارا هاشمی، استاد کارگاه نمایشگاه «هنر طوفان» گفت: هدف اصلی، برگزاری نمایشگاهی از آثار هنری چیدمان، پرفورمنس و ویدئو‌های هنری جدید بود. با توجه به اینکه در دانشگاه‌ها و مراکز علمی رشته‌های هنر‌های جدید تدریس نمی‌شود، هنرمندانی که در این رویداد شرکت کردند عمدتاً از رشته‌های تجسمی مانند مجسمه‌سازی یا دیزاین، نظیر گرافیک و تصویرسازی بودند و شاید آشنایی زیادی با هنر‌های جدید نداشتند. به همین خاطر، این ورکشاپ به مدت سه روز برگزار شد تا هنرمندان ضمن آموزش و آشنایی با این رشته‌ها، بتوانند ایده‌های اولیه خود را طراحی و پیاده کنند.

هاشمی با اشاره به چگونگی انتخاب آثار بیان کرد: من به عنوان استاد کارگاه، پرزنتیشن‌هایی را درباره هنر‌های جدید انجام دادم و یک روز به آموزش، پرسش و پاسخ با هنرمندان اختصاص یافت.

او ادامه داد: طی دو روز بعد، هنرمندان ابتدا ایده‌های خود را طراحی کردند و در حضور چند استاد دیگر به تکمیل ایده‌ها و رساندن آنها به مراحل اجرایی پرداختند. روز سوم نیز مرحله ایده‌پردازی متوقف شد و از هنرمندان خواسته شد که در یک جلسه داوری شرکت کنند و به کار‌های خود و دیگران امتیاز دهند که نهایتاً از میان ۶۲ اثر، ۱۵ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شد.

به گفته هاشمی، برگزاری نمایشگاه‌هایی مانند «هنر طوفان» می‌تواند به شناخت و نمایش ظرفیت‌های هنر معاصر و هنر‌های جدید کمک کند. در بلندمدت، هدف این است که این آثار تنها پاسخی به یک واقعه نباشند، بلکه خروجی‌های هنری ملموسی را به نمایش بگذارند که بر مخاطبان و جامعه هنری تأثیرگذار باشد و به پیشرفت هنر در این زمینه‌ها کمک کند.

استاد کارگاه نمایشگاه «هنر طوفان» با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و ارتباط این نمایشگاه با این موضوع، اضافه کرد: خانم سلیمی نمین پروژه‌ای داشتند که شامل تصاویری از جنازه‌ها بود. در پی حمله به یک بیمارستان غزه ۲۰۰ نفر از افرادی که در آنجا بودند به شهادت رسیدند.

او افزود: هنر به این حوادث شکل و معنا می‌دهد و ما را به نقطه‌ای مشخص از زمان و مکان بازمی‌گرداند. این کارکرد هنر است که به ثبت این لحظات تاریخی کمک می‌کند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.