فعالیت بیش از ۳۷۰۰ دهیار زن در مناطق مختلف کشور برگزاری مرحله نخست پلی آف لیگ بسکتبال زنان با حضور ۸ تیم برتر معرفی برترین‌های لیگ زنان آسیای مرکزی| نام ۳ بازیکن تیم فولاد مبارکه سپاهان در لیست قرار گرفت بانوان و دختران مشهدی با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، پای انقلاب ایستادند برگزاری اردوی ۱۵ روزه در ایتالیا برای حضور در المپیک ۲۰۲۶ | پیست اسکی در ایران، متفاوت است آغاز لیگ دسته یک هندبال زنان کشور از امروز (۲۲ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم نیان الکترونیک طرقبه اعزام شد بررسی دستاورد‌های ۴۷ ساله انقلاب اسلامی در حوزه زنان| فعالیت در کرسی‌های دانشگاهی رشد داشته است فیلم «سرزمین فرشته‌ها»، نماد سرزمین، وطن و مادر مراقبت‌های ویژه نوزادان نارس چگونه است؟ | پیشرفت در تجهیزات و دارو، مهم‌ترین دستاورد پزشکی کارگاهی برای بافتن امید و اشتغال| روایت زوج مهاجر از احیای یک هنر سنتی در مشهد اجرای طرح «هزار و پانصد زن نامدار ایران» با هدف شناسایی و روایت زندگی زنان شاخص کشور برگزاری ۲ دیدار از هفته شانزدهم لیگ برتر فوتسال بانوان باشگاه‌های کشور | بُرد نماینده خراسان رضوی مقابل پالایش‌نفت اصفهان ویدئو| به یاد «ملینا» در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کنید جزئیاتی از اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان| ۲۷ بازیکن دعوت شدند مشارکت بانوان نیکوکار باشگاه گوهرشاد در حمایت از خانواده‌های احسان‌پذیر سروده تازه بانوی شاعر تاجیک به مناسبت پیروزی انقلاب اسلامی ایران آمار‌ها درباره پیشرفت زنان ایرانی بعد از انقلاب اسلامی چه می‌گویند؟ چالش‌های حقوقی بخشیدن مهریه؛ آیا راه بازگشتی وجود دارد؟
سرخط خبرها
بانوان هنرمند آثار هنرهای تجسمی خود با موضوع فلسطین را در نمایشگاه «هنر طوفان» برپا کردند

بانوان هنرمند آثار هنرهای تجسمی خود با موضوع فلسطین را در نمایشگاه «هنر طوفان» برپا کردند

  • کد خبر: ۲۹۷۴۲۲
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
در نمایشگاه «هنر طوفان» که نمایشگاهی از آثار هنری چیدمان، پرفورمنس و ویدئو‌های هنری جدید است، بانوان هنرمند آثار هنرهای تجسمی خود با موضوع فلسطین را به نمایش گذاشتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نگارا هاشمی، استاد کارگاه نمایشگاه «هنر طوفان» گفت: هدف اصلی، برگزاری نمایشگاهی از آثار هنری چیدمان، پرفورمنس و ویدئو‌های هنری جدید بود. با توجه به اینکه در دانشگاه‌ها و مراکز علمی رشته‌های هنر‌های جدید تدریس نمی‌شود، هنرمندانی که در این رویداد شرکت کردند عمدتاً از رشته‌های تجسمی مانند مجسمه‌سازی یا دیزاین، نظیر گرافیک و تصویرسازی بودند و شاید آشنایی زیادی با هنر‌های جدید نداشتند. به همین خاطر، این ورکشاپ به مدت سه روز برگزار شد تا هنرمندان ضمن آموزش و آشنایی با این رشته‌ها، بتوانند ایده‌های اولیه خود را طراحی و پیاده کنند.

هاشمی با اشاره به چگونگی انتخاب آثار بیان کرد: من به عنوان استاد کارگاه، پرزنتیشن‌هایی را درباره هنر‌های جدید انجام دادم و یک روز به آموزش، پرسش و پاسخ با هنرمندان اختصاص یافت.

او ادامه داد: طی دو روز بعد، هنرمندان ابتدا ایده‌های خود را طراحی کردند و در حضور چند استاد دیگر به تکمیل ایده‌ها و رساندن آنها به مراحل اجرایی پرداختند. روز سوم نیز مرحله ایده‌پردازی متوقف شد و از هنرمندان خواسته شد که در یک جلسه داوری شرکت کنند و به کار‌های خود و دیگران امتیاز دهند که نهایتاً از میان ۶۲ اثر، ۱۵ اثر به عنوان آثار برگزیده انتخاب شد.

به گفته هاشمی، برگزاری نمایشگاه‌هایی مانند «هنر طوفان» می‌تواند به شناخت و نمایش ظرفیت‌های هنر معاصر و هنر‌های جدید کمک کند. در بلندمدت، هدف این است که این آثار تنها پاسخی به یک واقعه نباشند، بلکه خروجی‌های هنری ملموسی را به نمایش بگذارند که بر مخاطبان و جامعه هنری تأثیرگذار باشد و به پیشرفت هنر در این زمینه‌ها کمک کند.

استاد کارگاه نمایشگاه «هنر طوفان» با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان و ارتباط این نمایشگاه با این موضوع، اضافه کرد: خانم سلیمی نمین پروژه‌ای داشتند که شامل تصاویری از جنازه‌ها بود. در پی حمله به یک بیمارستان غزه ۲۰۰ نفر از افرادی که در آنجا بودند به شهادت رسیدند.

او افزود: هنر به این حوادث شکل و معنا می‌دهد و ما را به نقطه‌ای مشخص از زمان و مکان بازمی‌گرداند. این کارکرد هنر است که به ثبت این لحظات تاریخی کمک می‌کند.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.