روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان معرفی راهکار‌های مؤثر و کاربردی برای نظم‌دهی به آشپزخانه شکل گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی با محوریت نقش زن در عاشورا و حضور پررنگ مادران بررسی عوامل اثرگذار در افزایش آمار ازدواج مؤثر لزوم اولویت‌بندی مواد قانون جوانی جمعیت | ایران از نظر مرخصی زایمان جزو سخاوتمندترین کشور‌های دنیاست ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حمید رخشانی برگزاری اجتماع باشکوه ۷ هزار دختر دانشجو در حرم مطهر حضرت معصومه (س) همزمان با آغاز دهه کرامت انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار با مصرف به‌اندازه گوجه‌سبز مادربلاگرها؛ خطری جدی برای تعیین الگو‌های تربیتی و شیوه‌های فرزندپروری اعلام برنامه مسابقات هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا| اولین حریف تیم ملی دختران ایران مشخص شد اجرای پویش ملی «دخترم، افتخار ایران است» در کشور با هدف پاسداشت مقام دختر دعوت از ۲۱ دختر از  خراسان رضوی به جشنواره مینی بسکتبال و  استعدادیابی تیم ملی ۲۰۲۹ دعوت از بانوی مشهدی به  اردوی تیم ملی کبدی بانوان دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم تاثیرات مثبت و منفی شبکه‌های اجتماعی بر آشپزی و فرهنگ غذایی اهدای «جایزه یونسکو در زمینه آموزش زنان» با محوریت تقدیر از فعالیت‌های نوآورانه
سرخط خبرها
مهم‌ترین ضعف فوتسال بانوان، تشکیل‌نشدن تیم‌های نوجوانان و جوانان است

مهم‌ترین ضعف فوتسال بانوان، تشکیل‌نشدن تیم‌های نوجوانان و جوانان است

  • کد خبر: ۲۹۷۷۹۳
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰
مربی اسبق تیم ملی فوتسال بانوان گفت: مهم‌ترین ضعف فوتسال بانوان، تشکیل‌نشدن تیم‌های نوجوانان و جوانان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فاطمه شریف درباره سطح لیگ برتر فوتسال زنان، اظهار داشت: قرار بود لیگ امسال با ۱۰ تیم شروع شود، اما با انصراف یکی از تیم‌ها، ۹ تیمی شد و هر هفته یک تیم استراحت دارد. کیفیت بازی‌ها نسبت به سال‌های گذشته بهتر شده، البته نتیجه یک بازی از هفته قبل را باید فاکتور بگیریم که بازی یک طرفه‌ای بود. دیگر بازی‌ها پایاپای بود و همه تیم‌ها عملکرد خوبی داشتند. به عنوان مثال تیم فولاد هرمزگان در اولین حضورش نتایج خوبی به دست آورده و باقی تیم‌ها هم مدعی هستند.

سرمربی تیم فوتسال بانوان سایپا افزود: سایپا هم ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه است. بچه‌ها تلاش کردند تا چیزی که از آنها خواستیم را اجرا کنند البته هنوز به شرایط ایده‌آل نرسیدیم. روز به روز عملکرد آنها بهتر می‌شود و ما تا هفته پنجم لیگ برتر با کسب چهار پیروزی و یک تساوی و با ۱۳ امتیاز در صدر جدول قرار داریم.

وی یادآور شد: حضور ۱۰ تیم ایده‌آل‌ترین حالت ممکن برای لیگ برتر فوتسال بانوان است. با توجه به ظرفیت فعلی فوتسال ممکن است در آینده نیاز به بیشتر یا کمتر شدن تیم‌ها داشته باشیم.

شریف خاطرنشان کرد: طبق آخرین فهرست دعوتی سرمربی تیم ملی فوتسال بانوان، هفت ملی‌پوش در ترکیب تیم سایپا حضور دارند. یک سری از این بازیکنان جوان هستند و اینکه قطعا در فهرست نهایی تیم ملی قرار بگیرند، با تصمیم سرمربی است، اما از ۲۲ بازیکن دعوتی به تیم ملی هفت نفر از بازیکنان تیم سایپا هستند. تیم آبادان بازیکنان فصل گذشته خود را که با آنها قهرمان شد حفظ و در کنار آنها چند بازیکن خوب جذب کرده است. تیم ملی حفاری اهواز هم به همین صورت و رایزکو هم تیم خوبی بسته است و فکر می‌کنم اکثر تیم‌ها در این فصل در یک سطح هستند.

تورنمنت کافا اواخر بهمن ماه برگزار می‌شود 

مربی اسبق تیم ملی فوتسال بانوان یادآور شد: ملی‌پوشان قرار بود به مسابقات داخل سالن آسیا تایلند در آذر ماه اعزام شوند، اما این مسابقات لغو شد، در حال حاضر نزدیک‌ترین مسابقه تورنمنت کافا است که معمولا اواخر بهمن ماه برگزار می‌شود. امیدوارم با برگزاری اردو‌های منظم، بازیکنان تیم ملی از شرایط ایده‌آل خارج نشوند.

وی گفت: مهم‌ترین ضعف فوتسال بانوان، عدم تشکیل تیم‌های نوجوانان و جوانان است. ما استعداد‌های فوق‌العاده‌ای داریم، اما چون تیم پایه نداریم همه بازیکنان جذب فوتبال می‌شوند. در فوتسال مسابقات رده پایه توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزار نمی‌شود و در نتیجه فوتسال پایه از طرف فدراسیون مورد بی‌مهری قرار می‌گیرد. این باعث شده در فوتسال بانوان پشتوانه نداشته باشد و به همین دلیل بازیکنان باتجربه گذشته هنوز هم از نظر فنی یک سر و گردن از دیگر بازیکنان بالاتر هستند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.