ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
بازار سنتی بلوکان در چابهار به علت حضور دست‌فروشان زن میان‌سال به «بازار مادربزرگان» معروف است

بازار سنتی بلوکان در چابهار به علت حضور دست‌فروشان زن میان‌سال به «بازار مادربزرگان» معروف است

  • کد خبر: ۲۹۷۸۳۸
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
بازار سنتی بلوکان در چابهار از قدیمی‌ترین بازار‌های سنتی و صنایع دستی در این شهرستان است که به علت حضور دست‌فروشان زن میان‌سال به «بازار مادربزرگان» معروف است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بازار سنتی بلوکان (مادربزرگان) چابهار در هفت پاساژ بزرگ و کوچک و در محدوده خیابان اصلی شهر چابهار دارای رونق بسیار خوبی است. هر روزه صد‌ها نفر از مردم محلی از شهر‌ها و روستا‌های اطراف از این بازار خرید‌های خود را انجام می‌دهند. حضور دست فروشان زن که اغلب آنها زنان میانسال و یا سالخورده بلوچ هستند، موجب گردیده است تا این بازار به نام بلوکان (مادربزرگان) شهرت پیدا کند و جالب اینکه بدانید که اغلب مشتریان آنان هم زنان هستند.

اکثر افراد خانواده‌ها به خصوص زنان به جهت راحتی ارتباط با فروشندگان زن برای خرید به بازار سنتی بلوکان (مادربزرگان) چابهار مراجعه می‌کنند. به گونه‌ای که این بازار در طول روز به اندازه‌ای شلوغ می‌شود که به اصطلاح معروف جای سوزن انداختن در آن نیست. انواع پوشاک زنانه و لوازم مورد نیاز در دوخت لباس زنانه اعم از کاموا، آئینه، سریگ یا روسری، مهرگ، تپه، انواع کفش و پوشاک، بدلیجات، دارو‌های گیاهی بومی و خارجی برای انواع امراض، طلا و جواهر، میوه، پخت غذا‌هایی همچون پکورا و سمبوسه، مواد غذایی، اسباب بازی، لوازم خانگی و… در این بازار به فروش می‌رسد.

بازار سنتی بلوکان (مادربزرگان) چابهار هم همانند سایر بازار‌های سنتی شهر‌های ایران است. در این بازار صنایع دستی همچون سوزن دوزی و لوازم مورد استفاده آن، پارچه‌های مخصوص لباس‌های بلوچی، هندی و پاکستانی به فروش می‌رسد که جذابیت خاصی برای گردشگران این منطقه دارد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.