کشف ۲۵ تن خوراک دام قاچاق در مشهد پیش‌بینی بورس (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | روند بازار صعودی می‌ماند؟ دیجی‌کالا در مسیر پذیرش و عرضه در بورس قرار دارد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) رشد سهام در بازارهای جهانی | جهش قیمت نفت و سقوط نرخ طلا رکورد ورود پول حقیقی به بورس در ۱۳ ماه اخیر شکسته شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت روز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | فونیکس FX به ۲ میلیارد و ۴۷۵ میلیون تومان رسید قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رشد ۱۷ میلیونی ساینا اتوماتیک خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی از مناطق جنوبی استان آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت ۴ قلم کالای اساسی تعیین شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۳۷ هزار مبارزه با آفت سن گندم در خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرازیر شدن ۵.۵ همت پول حقیقی به بورس | جهش حدود ۸۰ هزار واحدی شاخص کل (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز طرح نظارت بر محصولات لبنی و برنج در خراسان رضوی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه سوخت از مرداد امسال به کارت‌های بانکی منتقل می‌شود جلوگیری از ترخیص ۹۰ درصدی پارچه‌های نساجی ممنوعیت واردات کالا‌های مشابه داخل لغو شد؛ نگرانی از تکرار دهه ۹۰ | زیپ و تله موش در راه ایران؟ رئیس‌کل بانک مرکزی: امسال حتماً حذف چهار صفر از پول ملی را عملیاتی می‌کنیم گفت‌و‌گو با ۴ کارگر خراسانی حاضر در دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب | رنج‌هایی که گفتنی شد افت بیش از ۲۰۰ هزار تومانی نرخ طلا در مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دولت به دنبال سود بیشتر از افزایش نرخ ارز نیست | هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان معاون وزیر راه: میانگین دوره انتظار خانه‌دارشدن ۲۷ سال است بررسی قیمت حبوبات در مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | لوبیا چیتی را بیشتر از این قیمت نخرید قیمت طلای جهانی امروز (دوشنبه، ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد چرایی صف‌های طولانی وام ازدواج در بانک‌ها آیا حق مسکن کارگران در سال ۱۴۰۴ افزایش می‌یابد؟ رکود دست از سر بازار مسکن برنداشته است | خالی‌بودن بازار مسکن از خریدار و فروشنده (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت عمده‌فروشی میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیار و گوجه کیلویی چند است؟
سرخط خبرها

صادرات اسباب‌بازی‌های ساخت ایران به روسیه، عراق و دبی

  • کد خبر: ۲۹۹۴۹۸
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۳
صادرات اسباب‌بازی‌های ساخت ایران به روسیه، عراق و دبی
رئیس انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی گفت: در حال حاضر تعداد زیادی از تولیدکنندگان، کالای تولید شده را به کشور‌هایی همچون روسیه، عراق و دبی، آسیای میانه، سنگاپور، هندوستان، مالزی و آفریقا صادر می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا دیزجی، رئیس انجمن تولیدکنندگان اسباب‌بازی، از مشکلات تولید اسباب بازی در ایران گفت: «سال گذشته خبری مبنی بر ممنوعیت واردات اسباب بازی اعلام شد، اما این موضوع در حد خبر باقی ماند و اجرایی نشد، هنوز هم حجم بسیار زیادی اسباب بازی بی کیفیت وارد می‌شود. یک بازار ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون دلاری به واردات قانونی و غیرقانونی اسباب بازی در ایران اختصاص پیدا کرده است.»

دیزجی گفت: واقعیت این است که تولیدکنندگان اعتقاد ندارند که واردات نباید انجام شود، اما کالا‌هایی که اکنون به بازار ما وارد می‌شوند، کالا‌های بی‌کیفیت با کمترین میزان تعرفه هستند. این کالا‌ها با توجه به این شرایط با قیمت پایین به خریدار ایرانی می‌رسند و این موجب می‌شود تا تولید کننده ایرانی دستش در بازار خالی بماند.

او با تأ‌کید بر این موضوع که بازار اسباب بازی در ایران نزدیک به ۶۰۰ میلیون دلار وسعت دارد، افزود: از این بازار، تنها ۲۰ تا ۳۰ درصد سهم تولید کننده داخلی است. بیشتر اسباب بازی‌ها چینی هستند، بیش از ۹۰ درصد اسباب بازی‌های وارداتی از چین هستند.»

خلأ نظارت بر اسباب‌بازی‌های تولیدشده

رئیس انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی تأ‌کید کرد: در حال حاضر تعداد زیادی از تولیدکنندگان، کالای تولید شده را به کشور‌هایی همچون روسیه، عراق و دبی، آسیای میانه، سنگاپور، هندوستان، مالزی و آفریقا صادر می‌کنند. اسباب بازی جز کالا‌هایی است که استاندارد‌های بالایی در ایران دارد. مسئولیت نظارت بر عهده سازمان استاندارد و شورای نظارت بر اسباب بازی کانون پرورش فکری است، اما این موضوع به دلیل مشخص نشدن حدود تعریف فعالیت در حوزه اجرایی به صورت سیستماتیک پیگیری نمی‌شود.

دیزجی در توضیح سرانه مصرف اسباب بازی در ایران گفت: با توجه به شرایط اقتصادی، خانواده دست به حذف خرید اسباب بازی زده‌اند چرا که از نظر برخی این کالای فرهنگی و اموزشی به عنوان کالای فانتزی تصویر می‌شود. سرانه مصرف اسباب بازی در ایران کاهش یافته است و کمتر از ترکیه است. برآورد بنده از این بازار نشان می‌دهد در دورانی سرانه مصرف اسباب بازی در ایران نزدیک به ۱۵ تا ۲۰ دلار رسیده بود، اما اکنون این سرانه نزدیک به ۱۰ تا ۱۲ دلار است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->