یادگیری مهارت‌های جدید توسط دختران با آغاز لیگ تابستانه در مشهد توسعه بازار تولیدات بانوان با تقویت تشکل‌های فعال در این عرصه تمرکز ویژه روی «نشاط اجتماعی زنان»، برنامه اولویت دار سازمان بهزیستی کشور در سال ۱۴۰۴ کودکان زیر ۵ سال، بیشترین گروه آسیب پذیر در مصرف غذای آلوده آیا مصرف ناشتای آبلیمو و سرکه سیب موجب کاهش وزن می‌شود؟ پیروزی تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین مسابقه خود در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۵ یک‌سوم تیم‌ ملی والیبال‌نشسته بانوان، خراسانی هستند اصلاح قوانین خانواده باید همه‌جانبه و عدالت‌محور باشد بررسی ابعاد عفاف و حجاب در آیات قرآن کریم در همایش «زن، زندگی، آیه‌ها» «فاطمه»، نام محبوب برای دختران در خراسان رضوی تغییرات اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها، عامل مهم نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد پذیرفتن تفاوت های زوجین، زیربنای رابطه سالم زوجیت در زندگی مشترک مصرف روزانه ۲.۷ لیتر آب توسط زنان الزامی است دختر تاریخ ساز دوومیدانی ایران: تمرکزم، حضور در مسابقات جهانی است لزوم توجه به استان‌هایی با نرخ باروری بیشتر و ظرفیت بالای اجرای قانون جوانی جمعیت زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران ضرورت تقویت نظام حمایتی از خانواده‌ها در کشور برای تشویق به فرزندآوری
سرخط خبرها
اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است

اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است

  • کد خبر: ۲۹۸۲۲۶
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
گردو حاوی اسید‌های چرب امگا۳ است و به همین دلیل به عنوان غذای مغز شناخته می‌شود؛ زیرا این اسید‌های چرب برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از تأثیرات مصرف گردو بر سلامت مغز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عملکرد شناختی: 

مواد مغذی موجود در گردو، به ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳، برای عملکرد سلول‌های عصبی مفید هستند و می‌توانند به تقویت حافظه و فرآیند‌های شناختی کمک کنند.

افزایش حافظه: 

مصرف گردو می‌تواند به افزایش ظرفیت حافظه کمک کند. اجزای موجود در گردو، مانند فیبر و آنتی‌ اکسیدان‌ها، می‌توانند به بهبود عملکرد حافظه و یادگیری کمک کنند و در کاهش خطر اختلالات مرتبط با پیری مغزی موثر باشند.

پیشگیری از بیماری آلزایمر: 

مصرف گردو می‌تواند به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند. آنتی‌اکسیدان‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳ موجود در گردو می‌توانند به محافظت از سلول‌های مغزی و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کمک کنند.

منبع: آقای گردو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.