ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است

اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است

  • کد خبر: ۲۹۸۲۲۶
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
گردو حاوی اسید‌های چرب امگا۳ است و به همین دلیل به عنوان غذای مغز شناخته می‌شود؛ زیرا این اسید‌های چرب برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ از تأثیرات مصرف گردو بر سلامت مغز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

عملکرد شناختی: 

مواد مغذی موجود در گردو، به ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳، برای عملکرد سلول‌های عصبی مفید هستند و می‌توانند به تقویت حافظه و فرآیند‌های شناختی کمک کنند.

افزایش حافظه: 

مصرف گردو می‌تواند به افزایش ظرفیت حافظه کمک کند. اجزای موجود در گردو، مانند فیبر و آنتی‌ اکسیدان‌ها، می‌توانند به بهبود عملکرد حافظه و یادگیری کمک کنند و در کاهش خطر اختلالات مرتبط با پیری مغزی موثر باشند.

پیشگیری از بیماری آلزایمر: 

مصرف گردو می‌تواند به پیشگیری از بیماری آلزایمر کمک کند. آنتی‌اکسیدان‌ها و اسید‌های چرب امگا ۳ موجود در گردو می‌توانند به محافظت از سلول‌های مغزی و کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر کمک کنند.

منبع: آقای گردو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.