ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
مجموعه‌داستان «کشتن به سبک خانگی» سبک زندگی بانوان در شهر‌ها را نشان می‌دهد

مجموعه‌داستان «کشتن به سبک خانگی» سبک زندگی بانوان در شهر‌ها را نشان می‌دهد

  • کد خبر: ۲۹۸۷۱۶
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
مجموعه‌داستان «کشتن به سبک خانگی» شامل ۹ داستان است که با محوریت نشان‌دادن سبک زندگی بانوان در شهر‌ها نوشته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجموعه‌داستان «کشتن به سبک خانگی» شامل ۹ داستان کوتاه است. «ژولی و ژولیا»، «زن که گریه نمی‌کند»، «کاشف موی‌رگ‌ها»، «تومور بدخیم عاشقی»، «شوهرچهارم»، «آخرین طرح آقای کاف»، «گریه در دالان‌های تاریک»، «زیستن به سبک خانگی» و «کشتن به سبک خانگی» عناوین داستان‌های این مجموعه هستند. «کشتن به سبک خانگی» پنجمین کتاب افسانه‌ احمدی و سومین مجموعه‌داستانی که تاکنون از او منتشر شده است. مجموعه داستانی از او با عنوان «سمفونی سه‌شنبه‌ها» در سال ۹۴ برگزیده جایزه جلال‌آل‌احمد شد. بعضی از داستان‌های این مجموعه نیز برگزیده جوایز ادبی هستند.

در داستان «زن که گریه نمی‌کند» راوی و شخصیت اصلی داستان یکی هستند و راوی که زن جوانی است. مادرش جوان‌مرگ شده است. در داستان «تومور بدخیم عاشقی» شخصیت اصلی زنی است که به نظر می‌رسد درباره عشق همسرش به خودش دچار وسواس فکری است. «شوهر چهارم» داستان دیگری با روایتگری زنی است که اساساً به همسرش بدگمان است. او از همسران قبلی به علت شک‌های غیرمنطقی متارکه کرده است و اکنون در یک کلنجار ذهنی درباره مفهوم شوهر و عشق به سر می‌برد. در «گریه در دالان‌های تاریک» زن جوانی که شوهرش شب‌کار است، از «تنهایی‌هراسی» رنج می‌برد و همین زندگی مشترک او را مختل کرده است.

 داستان‌های این مجموعه با حفظ استقلال خود در فرم و محتوا به طور نامحسوس به هم زنجیر می‌شوند و با یکدیگر در ارتباط هستند. شخصیت اصلی یک داستان در داستانی دیگر در جایگاه فرعی ایفای نقش می‌کند. ذره‌بین نویسنده از روی آدم‌های داستان می‌گذرد و به بزرگ‌نمایی قسمت‌هایی می‌پردازد که بسیار عادی می‌نمایند. احمدی از دل ماجرایی به‌ظاهر ساده و معمولی نکاتی ویژه را برجسته می‌سازد. به این ترتیب، روایتی خاص و تأمل‌برانگیز از دل اتفاقاتی که پیش‌پاافتاده به نظر می‌آیند شکل می‌دهد. فضای بیشتر داستان‌ها در آپارتمان شکل گرفته است.

از مهم‌ترین ویژگی‌های این مجموعه می‌توان به نگاه نو و جدید نویسنده به سوژه‌های داستانی و پرداخت متفاوت آن‌ها اشاره کرد. داستان‌ها در ژانر رئال نوشته شده‌اند. با این حال، قدرت خیال‌پردازی نویسنده در برخی از داستان‌ها چشمگیر و گهگاه ستودنی است. از نظر منتقدان، مجموعه داستان کشتن به سبک خانگی با بهره‌گیری از مؤلفه‌های مختلف روان‌شناختی و توصیف‌هایی که به شخصیت‌های روزمره نزدیک هستند، در برقراری ارتباط با مخاطب موفق بوده است.

«کشتن به سبک خانگی» از سوی نشر نیماژ در اواخر سال ۱۴۰۰ در ۱۰۴ صفحه منتشر شده است. افسانه احمدی نویسنده، شاعر، دانش‌آموخته رشته حسابداری در سال ۱۳۷۸ و دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران است. در سال ۱۳۷۵ عضو ثابت بنیاد شعر پروین اعتصامی دانشگاه تهران بود. همچنین در جلسات داستان‌خوانی فرهنگ‌سرای اندیشه شرکت می‌کرد، اما پس از وقفه‌ای، کار جدی خود را از سال ۱۳۸۶ با شرکت در دوره‌های کارگاهی داستان شروع کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.