روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
تأثیرات تغذیه انحصاری با شیر مادر در شش ماه اول زندگی نوزاد

تأثیرات تغذیه انحصاری با شیر مادر در شش ماه اول زندگی نوزاد

  • کد خبر: ۲۹۸۹۴۱
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵
تغذیه انحصاری با شیر مادر برای شش ماه اول زندگی ایده آل است، زیرا از رشد مطلوب حمایت می‌کند و می‌تواند خطر ابتلا به چاقی و دیابت در آینده را کاهش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کاهش مصرف قند در طول ۱۰۰۰ روز اول زندگی کودک - دوره از بارداری تا ۲ سالگی - می‌تواند به طور قابل توجهی بر سلامت طولانی مدت آنها تأثیر بگذارد، از جمله کاهش خطرات فشار خون بالا (BP) و دیابت. این روند اولیه برای شکل دادن به سلامت متابولیک کودک بسیار مهم است و تصمیمات اتخاذ شده در این زمان می‌تواند بر مسیر سلامتی آینده آنها تأثیر معناداری بگذارد.

قند اضافی می‌تواند بر میکروبیوم روده تأثیر منفی بگذارد و به طور بالقوه باعث رشد باکتری‌های مضری شود که به التهاب کمک می‌کنند، که یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری‌های متابولیک و فشار خون بالا است.

شیر مادر در مقایسه با شیر خشک به طور طبیعی قند کمی دارد و مواد مغذی ضروری را فراهم می‌کند. تغذیه انحصاری با شیر مادر برای شش ماه اول زندگی ایده آل است، زیرا از رشد مطلوب حمایت می‌کند و می‌تواند خطر ابتلا به چاقی و دیابت در آینده را کاهش دهد.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.