تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران
سرخط خبرها
سیب، میوه‌ای مناسب برای نوزادان شش‌ماهه

سیب، میوه‌ای مناسب برای نوزادان شش‌ماهه

  • کد خبر: ۳۰۳۱۹۲
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
نوزادان را می‌توان در حدود شش‌ماهگی با غذا‌های جامد و میوه‌ها آشنا کرد و سیب میوه مناسبی برای آن‌ها در این سن محسوب می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نوزادان را می‌توان در حدود شش‌ماهگی با غذا‌های جامد و میوه‌ها آشنا کرد و سیب میوه مناسبی برای آن‌ها در این سن محسوب می‌شود.

سیب‌ها را باید تا حداقل هشت‌ماهگی نوزاد پوست بگیرید، بپزید و پوره کنید. همانطور که کودک شما رشد می‌کند و خطر خفگی برای او کمتر می‌شود، می‌توانید سیب خام و سیب با پوست را نیز به رژیم غذایی کودک خود اضافه کنید. از آنجا که سیب حاوی مقدار زیادی قند است، به طور کلی از دادن بیش از یک وعده سیب در روز به کودک خودداری کنید.

بزرگترین مزیت در مورد دادن سیب به نوزاد این است که شما می‌توانید سیب را بر اساس سن او تهیه کنید. در آغاز، نوزادان نمی‌توانند غذا‌های جامد را خیلی راحت بجوند و ببلعند و غذا‌هایی که باید جویده شوند را واقعاً نمی‌توانند تحمل نمی‌کنند. در نتیجه، کودک شما احتمالاً نیاز دارد که سیب را برای اولین بار به صورت پوره بخورد. سیب‌های پوست کنده و آب پز بسیار نرم می‌شوند و می‌توان آنها را به راحتی در مخلوط کن یا غذاساز پوره کرد!

منبع: گهواره

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.