تأمین ۸۸۸۸ جهیزیه برای زوج‌های احسان‌پذیر در کشور با اجرای پویش «آینه‌ شمعدان» فعالیت میلیون‌ها بانوی بسیجی در کشور با محوریت تولید و کارآفرینی ارتقای رکورد تپانچه ۲۵ متر ایران توسط دختر المپیکی کشورمان روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان معرفی راهکار‌های مؤثر و کاربردی برای نظم‌دهی به آشپزخانه شکل گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی با محوریت نقش زن در عاشورا و حضور پررنگ مادران بررسی عوامل اثرگذار در افزایش آمار ازدواج مؤثر لزوم اولویت‌بندی مواد قانون جوانی جمعیت | ایران از نظر مرخصی زایمان جزو سخاوتمندترین کشور‌های دنیاست ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حمید رخشانی برگزاری اجتماع باشکوه ۷ هزار دختر دانشجو در حرم مطهر حضرت معصومه (س) همزمان با آغاز دهه کرامت انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار با مصرف به‌اندازه گوجه‌سبز مادربلاگرها؛ خطری جدی برای تعیین الگو‌های تربیتی و شیوه‌های فرزندپروری اعلام برنامه مسابقات هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا| اولین حریف تیم ملی دختران ایران مشخص شد اجرای پویش ملی «دخترم، افتخار ایران است» در کشور با هدف پاسداشت مقام دختر
سرخط خبرها
بهترین راهکار کاهش وابستگی کودک به والدین کدام است؟

بهترین راهکار کاهش وابستگی کودک به والدین کدام است؟

  • کد خبر: ۲۹۹۵۲۵
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
یک روان‌شناس گفت: والدینی که به کودکان خود اجازه استقلال می‌دهند، وابستگی او را به خود کم می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهسا ساداتی با اشاره به اینکه وابستگی کودک به والدین یا همان اضطراب جدایی از جمله مواردی است که در برخی از کودکان دیده می‌شود، اظهار کرد: ممکن است اضطراب جدایی به صورت جدا شدن خودش را نشان ندهد و کودک از والد جدا شود، اما از نظر روانی به والد بسیار وابسته باشد.

او با بیان اینکه خیلی از مادر‌ها ممکن است به سختی باردار شده باشند، سال‌های زیادی بچه‌دار نشده یا با استفاده از روش‌های دیگری به سختی باردار شدند، متذکر می شود: این والدین، چون فرزند خود را با سختی زیادی به دنیا آوردند، بیش از حد نگران او هستند.

این روانشناس تاکید کرد: این گروه از والدین نمی‌توانند اضطراب خودشان را نسبت به کودک خود مدیریت کنند. به زبانی نمی‌توانند بگذارند روند رشد کودک به درستی طی شود. مثلا یک بچه چهار ساله که در نمودار رشد، قد و وزن طبیعی دارد و می‌تواند قاشق دست‌اش بگیرد و غذا بخورد. والد به دلیل وابستگی خیلی زیادی که به کودک‌اش دارد اجازه جدا شدن کودک و اجازه مستقل شدن به او را نمی‌دهد.

به گفته ساداتی، اختلافات والدین و دعوا‌هایی که کودک در خانه بین پدر و مادر می‌بینند، می‌تواند وابستگی کودک را نسبت به یکی از والدین بیشتر کند، چون در این تنش‌ها کودک دچار اضطراب می‌شود.

او ادامه داد: والدینی که خود دچار اضطراب شدید هستند، اجازه استقلال را به فرزندشان نمی‌دهند. ترس از دست دادن کودک را دارند و بیش از حدی که باید، حمایت کرده و به او خدمات می‌دهند. این رفتار‌ها برای کودک وابستگی متقابل نسبت به والدین ایجاد می‌کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.