تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران
سرخط خبرها
نقش مهم والدین در بلوغ اجتماعی نوجوانان

نقش مهم والدین در بلوغ اجتماعی نوجوانان

  • کد خبر: ۲۹۹۳۲۸
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
یک روان‌شناس می‌گوید: نقش والدین در بلوغ اجتماعی نوجوانان بسیار مهم است و عملکرد آن‌ها تأثیر قابل‌توجهی بر توسعه مهارت‌های اجتماعی، عاطفی و شناختی فرزندانشان دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر حاجی‌سلطانی با بیان اینکه بلوغ دورانی است که از خانواده آغاز شده و در جامعه نمود پیدا می‌کند، اظهار می‌کند: درباره اهمیت نقش پدر و مادر به عنوان مربی و الگو برای داشتن بلوغ اجتماعی فرزندان، آن را بسیار مهم ارزیابی می‌کنیم و می‌گوییم: «نقش والدین در رشد بلوغ اجتماعی نوجوانان بسیار مهم است و تأثیر قابل توجهی بر توسعه مهارت‌های اجتماعی، عاطفی و شناختی فرزندانشان دارد. والدین نه تنها به عنوان مربی و راهنما عمل می‌کنند، بلکه به عنوان الگویی برای تقلید نیز مطرح هستند.

وی ادامه می‌دهد: محیطی حمایتی برای فرزندشان ایجاد کنند. والدین با پشتیبانی عاطفی یعنی فراهم کردن یک محیط عاطفی امن که در آن نوجوانان احساس می‌کنند، می‌توانند بدون ترس از قضاوت، احساسات و نگرانی‌های خود را بیان کنند، نقش مهمی را در ایجاد بلوغ اجتماعی ایفا می‌کنند. همچنین گوش دادن فعال در این امر بسیار تأثیر گذارند، یعنی والدین باید به گفته‌های نوجوانان خود گوش کرده و به آنها توجه کنند، که این امر به تقویت اعتماد به نفس و مهارت‌های ارتباطی کمک می‌کند.

به گفته این روان‌شناس، نقش والدین در رشد بلوغ اجتماعی نوجوانان بسیار مهم است و تأثیر قابل توجهی بر توسعه مهارت‌های اجتماعی، عاطفی و شناختی فرزندانشان دارد. والدین نه تنها به عنوان مربی و راهنما عمل می‌کنند، بلکه به عنوان الگویی برای تقلید نیز مطرح هستند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.