تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران
سرخط خبرها
ابتلا به «پا‌های مادری» در دوران بارداری، پدیده‌ای شایع است

ابتلا به «پا‌های مادری» در دوران بارداری، پدیده‌ای شایع است

  • کد خبر: ۳۰۰۷۳۰
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲
بارداری تغییرات دائمی در پا‌های زنان ایجاد می‌کند که از آن به عنوان پدیده طبیعی «پا‌های مادری» یاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بارداری تغییرات دائمی در پا‌های زنان ایجاد می‌کند. بسیاری از زنان در دوران بارداری ورم پا، افتادگی قوس پا، تغییر در نحوه راه رفتن، و حتی تغییر در سایز کفش خود را تجربه می‌کنند، که در کل به نام پدیده «پا‌های مادری» مشهور است.

وزن اضافی و تغییرات هورمونی مرتبط با بارداری، به‌ویژه ترشح هورمون رلاکسین، می‌تواند باعث افتادگی قوس پا شود، که به تغییر سایز پا می‌انجامد. زنان بعضا می‌گویند که سایز کفش‌شان حتی تا دو سایز افزایش پیدا کرده است.

ورم پا‌ها به‌ویژه در سه‌ماهه سوم بارداری به دلیل افزایش سطح خون و مایعات و همچنین فشار ناشی از رشد رحم بر روی رگ‌های پا‌ها معمول است. این می‌تواند باعث تجمع مایعات در پا‌ها و قوزک‌ها شود که به ورم حفره‌ای منجر می‌شود، که حالتی است که با فشار آوردن روی پوست، فرورفتگی ایجاد می‌شود.

همچنین، تغییر در مرکز ثقل بدن زن به دلیل سازگاری بدن با بارداری نیز می‌تواند نحوه راه رفتن او را تغییر دهد. با حرکت شکم رو به جلو و به دور از مرکز بدن، زنان اغلب فشار بیشتری به سمت جلوی پا‌های خود منتقل می‌کنند.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.