مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
ابتلا به «پا‌های مادری» در دوران بارداری، پدیده‌ای شایع است

ابتلا به «پا‌های مادری» در دوران بارداری، پدیده‌ای شایع است

  • کد خبر: ۳۰۰۷۳۰
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۲
بارداری تغییرات دائمی در پا‌های زنان ایجاد می‌کند که از آن به عنوان پدیده طبیعی «پا‌های مادری» یاد می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بارداری تغییرات دائمی در پا‌های زنان ایجاد می‌کند. بسیاری از زنان در دوران بارداری ورم پا، افتادگی قوس پا، تغییر در نحوه راه رفتن، و حتی تغییر در سایز کفش خود را تجربه می‌کنند، که در کل به نام پدیده «پا‌های مادری» مشهور است.

وزن اضافی و تغییرات هورمونی مرتبط با بارداری، به‌ویژه ترشح هورمون رلاکسین، می‌تواند باعث افتادگی قوس پا شود، که به تغییر سایز پا می‌انجامد. زنان بعضا می‌گویند که سایز کفش‌شان حتی تا دو سایز افزایش پیدا کرده است.

ورم پا‌ها به‌ویژه در سه‌ماهه سوم بارداری به دلیل افزایش سطح خون و مایعات و همچنین فشار ناشی از رشد رحم بر روی رگ‌های پا‌ها معمول است. این می‌تواند باعث تجمع مایعات در پا‌ها و قوزک‌ها شود که به ورم حفره‌ای منجر می‌شود، که حالتی است که با فشار آوردن روی پوست، فرورفتگی ایجاد می‌شود.

همچنین، تغییر در مرکز ثقل بدن زن به دلیل سازگاری بدن با بارداری نیز می‌تواند نحوه راه رفتن او را تغییر دهد. با حرکت شکم رو به جلو و به دور از مرکز بدن، زنان اغلب فشار بیشتری به سمت جلوی پا‌های خود منتقل می‌کنند.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.