سوگواری بانوان عرب‌زبان در حرم رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع) روایت زندگی بانوی شهید حج خونین سال ۶۶ در کتاب «گوشواره فیروزه‌ای» ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدحسین حسین‌نژاد ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دختران از نگاه امام صادق (ع) بررسی طرح اصلاح قانون مهریه با حضور حقوقدانان، وکلا و اساتید دانشگاه در فراکسیون زنان و خانواده مجلس بررسی تیغ دو لبه اصلاح موادی از قانون اجرای محکومیت مالی نمایش دست‌بافته‌های زنان عشایری و روستایی سیستان و بلوچستان در موزه فرش ایران دختران خراسان رضوی در مسابقات آب‌های آرام کمتر از ۲۳ سال درخشیدند سقوط بانوی مشهدی به رده سوم پینگ‌پنگ زنان ایران افزایش ریسک چاقی در کودکان شیرخوار با مصرف زودهنگام غذای کمکی برگزاری زودهنگام لیگ فوتبال بانوان با حضور ۱۰ تیم اجرای برنامه‌های ستاد اقامه نماز در سال ۱۴۰۴ با شعار «مادران، معمار فرهنگ» ارائه مشاوره فرزندآوری به زوجین بدون فرزند با اجرای طرح «آمایش امید» زایمان در آب، یک روش سالم و بی‌خطر برای مادر و جنین روایتی زنانه با «نان سال‌های جنگ»
سرخط خبرها
روایت آشفتگی احساسی درون یک خانواده در فیلم سینمایی «در آغوش درخت»

روایت آشفتگی احساسی درون یک خانواده در فیلم سینمایی «در آغوش درخت»

  • کد خبر: ۳۰۰۷۴۰
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
فیلم سینمایی «در آغوش درخت» با حساسیتی عمیق و غنای فرهنگی، داستان کیمیا و فرید، زوجی در آستانه جدایی و تأثیر چالش‌های آنان بر دو پسر کوچکشان را روایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «فیلم «در آغوش درخت» اثری تاثیرگذار و دلنشین از کارگردان ایرانی بابک خواجه‌پاشا است که به ظرافت‌های پیچیده تعامل‌های خانوادگی می‌پردازد. این فیلم با حساسیتی عمیق و غنای فرهنگی، داستان کیمیا و فرید، زوجی در آستانه جدایی و تأثیر چالش‌های آنان بر دو پسر کوچکشان را روایت می‌کند. خواجه‌پاشا با تمرکز بر زوایه نگاه کودکان، به مخاطبان این امکان را می‌دهد تا وزن احساسی درگیری‌های خانوادگی را از منظر کوچک‌ترین اعضای خانواده لمس کنند. این فیلم همان‌قدر که داستانی از تاب‌آوری است، کاوشی در موضوع عشق و تلاش‌های اعضای خانواده برای حفظ پیوندهایشان نیز به شمار می‌رود.

رویکرد خواجه‌پاشا در روایت داستان، ساده و در عین حال تاثیرگذار است. او به جای تکیه بر درام‌های پرتنش، روشی متین و آرام را برمی‌گزیند که به احساسات خام شخصیت‌ها اجازه می‌دهد به شکلی طبیعی بروز و ظهور پیدا کنند. فیلمبرداری آرام فیلم، زیبایی بی‌صدای مناظر شمال ایران را به تصویر می‌کشد که در تضاد آشکار با آشفتگی احساسی درون خانواده است. از طریق این تضاد بصری، خواجه‌پاشا بر جهان‌شمول بودن تجربه‌های خانوادگی تأکید می‌کند، به‌طوری که هم منحصر به‌فرد بودن فرهنگ ایرانی و هم پیوند‌های مشترک میان خانواده‌ها در سراسر دنیا را به نمایش می‌گذارد.

بازی‌های بازیگران «در آغوش درخت» قوی و پر از جزییات است. به‌ویژه بازیگران کودکی که نقش طا‌ها و علیسان، دو پسر خانواده را ایفا می‌کنند. بازی آنها در به تصویر کشیدن معصومیت کودکی در میان آشفتگی‌های احساسی والدین‌شان، دلنشین و تأثیرگذار است. غرایز محافظتی طا‌ها و عزم او برای مراقبت از برادر کوچکش در برابر مشکلات والدین‌شان الهام‌بخش است و پیوند میان این دو برادر را به یکی از قوی‌ترین و تأثیرگذارترین عناصر فیلم تبدیل می‌کند. مارال بنی‌آدم و جواد قامتی نیز بازی‌هایی فوق‌العاده از خود به نمایش می‌گذارند و پیچیدگی‌های روابط بزرگسالی و کشمکش‌های درونی آنها را به خوبی به نمایش می‌گذارند.

منبع: آخرین خبر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.