برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
دسترسی زنان به منابع مالی برای ایجاد و توسعه کسب وکار تسهیل می‌شود

دسترسی زنان به منابع مالی برای ایجاد و توسعه کسب وکار تسهیل می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۰۸۷۱
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۳
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده تصریح کرد در دولت چهاردهم تلاش‌هایی برای تسهیل دسترسی زنان به منابع مالی با هدف ایجاد بسترهای لازم برای رشد و توسعه کسب‌ وکار در حال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروزآذر روز دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳ در نخستین همایش ملی کارآفرینی و کسب‌وکار زنان در دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به تفاوت‌های میان کارآفرینان زن و مرد گفت: مطالعات جهانی نشان می‌دهد که در حوزه کارآفرینی، مردان بیشتر بر افزایش ثروت و منابع مالی متمرکز هستند، در حالی که زنان تمایل دارند کسب‌وکار خود را به‌منظور تقویت خانواده و حمایت از آن راه‌اندازی و مدیریت کنند.

وی افزود: این انگیزه‌ها باید مورد توجه قرار گیرد و در سیاست‌گذاری‌های اقتصادی کشور و در حوزه‌های زنان و خانواده گنجانده شود.

بهروزآذر همچنین به چالش‌هایی که زنان در مسیر کارآفرینی با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان در آغاز کار با مشکلاتی نظیر دسترسی محدود به منابع مالی و سرمایه ابتدایی مواجه هستند و اغلب تأمین ضمانت‌های مالی برای گرفتن وام‌های خوداشتغالی برای آنها دشوار است.

معاون رئیس‌جمهور تأکید کرد در دولت چهاردهم تلاش‌هایی برای تسهیل دسترسی زنان به منابع مالی با هدف ایجاد بستر‌های لازم برای رشد و توسعه کسب وکار در حال انجام است.

وی با اشاره به نقش و حضور زنان در عرصه‌های علمی کشور گفت: در حال حاضر ورودی‌های دختران در دانشگاه‌ها ۶۱ درصد است و بیش از ۲۴ درصد اختراعات جهانی کشور توسط زنان ثبت شده است.

بهروزآذر همچنین از افزایش حضور زنان در استارتاپ‌ها خبر داد و افزود: در حال حاضر ۱۲ درصد استارتاپ‌ها توسط زنان مدیریت می‌شود و هدف ما این است که این تعداد را به ۳۰ درصد افزایش دهیم.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به برنامه‌های دولت برای حمایت از کسب‌وکار‌های زنان با توجه به قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور گفت: در این قانون، توجه به ظرفیت‌های کسب‌وکار‌های دانش‌بنیان و نوآور با محوریت زنان مورد تاکید قرار گرفته است، ما به این باور داریم که زنان نیمی از سرمایه انسانی و فکری کشور هستند و باید با رفع موانع ساختاری و فرهنگی، از ظرفیت‌های آنان در جهت رشد و شکوفایی اقتصادی کشور، بیشتر بهره ببریم.

نخستین همایش ملی کارآفرینی و کسب‌وکار زنان با همکاری دانشگاه تربیت مدرس و موسسه استنادی و پایش علم ISC، به‌منظور ترویج کارآفرینی در میان زنان و شناسایی چالش‌ها و فرصت‌های کسب‌وکار‌های زنان در ایران برگزار شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.