دستور پخت حلوای سه آرد مجلس مخصوص در خانه + فیلم دیدگاه امام خمینی (ره) درباره جایگاه زنان مومن و مادران پاکدل چه بود؟ حملات آسم در بین زنان زیر ۳۵ سال با قرص‌های ضدبارداری حاوی پروژسترون چرا مصرف دانه چیا برای زنان مفید است؟ بازداشت مهدیه اسفندیاری، نمادی از برخورد دوگانه غرب با مفهوم حقوق بشر بررسی نقش بانوان در تحقق آرمان‌های انقلاب امام خمینی (ره) ۲۲ درصد متخصصان هوش مصنوعی در جهان، زنان هستند روند افزایشی گرایش زنان روستایی و عشایر در خراسان شمالی به بیمه و استفاده از خدمات آن لزوم تشکیل کمیته توسعه چوگان ویژه بانوان در فدراسیون کسب سومین پیروزی پیاپی تیم امید بانوان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایران: بازیکنان تمرینات سختی را پشت سر گذاشتند هر بند سخنان رهبر معظم انقلاب باید پیوست عملیاتی داشته باشد ۱۲ تا ۱۵ درصد سالمندان تنها زندگی می‌کنند درس‌های انیمیشن باب اسفنجی به کودکان! حضور تنهاملی پوش خراسانی تیم ملی فوتبال بانوان در دیدار دوستانه این تیم با عراق
سرخط خبرها
احتمال ابتلای بانوان به بیماری‌های قلبی با مصرف شیر گاو

احتمال ابتلای بانوان به بیماری‌های قلبی با مصرف شیر گاو

  • کد خبر: ۳۰۱۱۸۰
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
بر اساس مطالعه جدیدی که در نشریه «بی ام سی مدیسین» (BMC Medicine) منتشر شده، احتمال ابتلای بانوان به بیماری‌های قلبی با مصرف شیر گاو به ۲۱ درصد افزایش یافته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بر اساس مطالعه جدیدی که در نشریه «بی ام سی مدیسین» (BMC Medicine) منتشر شده، نوشیدن شیر گاو معمولی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری ایسکمیک قلبی (IHD) را افزایش دهد، وضعیتی که می‌تواند منجر به حملات قلبی شود.

به نوشته نیویورک پست، محققان دریافتند که هرچه شیر بیشتر نوشیده شود، خطر نیز افزایش می‌یابد، اما فقط نیمی از جمعیت باید نگران آن باشند. تیمی از محققان در دانشگاه اوپسالا در سوئد در نتیجه تحقیقات خود دریافتند که احتمال ابتلای زنان به بیماری‌های قلبی در صورت مصرف لبنیات بیشتر است، اما سلامت قلب مردان نیز به این شکل تحت تاثیر قرار نمی‌گیرد.

با بررسی اطلاعات مربوط به حدود ۶۰ هزار زن و ۴۰ هزار مرد، آنها دریافتند زنانی که ۴۰۰ میلی لیتر شیر در روز می‌نوشند، ۵ درصد افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی داشتند. برای درک این موضوع، می‌ٌتوان یک لیوان قهوه لاته بزرگ که حدود ۳۵۴ میلی لیتر شیر در آن استفاده شده را مثال زد.

افزایش این میزان مصرف به ۶۰۰ میلی لیتر ۱۲ درصد افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی را نشان می‌داد، در حالی که بالا بردن مصرف شیر روزانه تا ۸۰۰ میلی لیتر (معادل ۴ لیوان شیر) ۲۱ درصد افزایش خطر داشت.

پروفسور کارل مایکلسون، نویسنده این مطالعه گفت: رژیم غذایی سالم برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی ضروری است. تحلیل ما از ارتباط بین مصرف شیر بالاتر از ۳۰۰ میلی لیتر در روز و میزان افزایش بیماری ایسکمیک قلبی و انفارکتوس میوکارد به طور خاص در زنان و نه در مردان حمایت می‌کند.

خطر بالاتر در زنان بدون توجه به محتوای چربی شیر مشهود بود. مایکلسون افزود: جایگزینی شیر معمولی، کره و خامه (که به اصطلاح به آن شیر تخمیر نشده می‌گویند) با مصرف متوسط ماست، دوغ، کفیر و کشک (شیر تخمیر شده) می‌تواند باعث کاهش خطر ابتلای زنان به بیماری‌های قلبی شود.

براساس این تحقیق، احتمال ابتلای بانوان به بیماری‌های قلبی با مصرف شیر گاو به ۲۱ درصد افزایش یافته است.

منبع: عصر ایران

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.