راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

عامل شیوع نارسایی قلبی در جوانان چیست؟

  • کد خبر: ۳۰۱۱۱۴
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲
عامل شیوع نارسایی قلبی در جوانان چیست؟
در کل دنیا حدود ۲۷ میلیون نفر مبتلا به نارسایی قلب هستند و این روند افزایشی خواهد بود، چون عمر جمعیت در حال افزایش است و این بیماری در گروه سالمندان بیشتر می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فرح نقاش‌زاده، متخصص قلب و عروق، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و دبیر علمی هشتمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب درباره شایع‌ترین عوامل بروز این نارسایی گفت: انسداد عروق کرونر، سکته قلبی و... شایع‌ترین دلایل بروز این بیماری هستند. علاوه بر این مصرف سیگار و الکل، فشار خون، چاقی و دیابت هم موثر است. مصرف داروی محرک مثل مت‌آمفتامین، برخی دارو‌ها برای درمان سرطان و همچنین عفونت‌های ویروسی و باکتریایی هم عامل بروز التهاب و نارسایی قلبی هستند. البته علل نادر دیگری هم وجود دارد.

زندگی طولانی‌تر با نارسایی قلبی

نقاش‌زاده با تاکید بر این که عمر بیماران با نارسایی قلبی بعد از پیوند قلب هم در حال افزایش است، ادامه داد: مردم باید نسبت به مدیریت درمان و مصرف منظم دارو‌ها به ویژه بعد از پیوند آگاه باشند که باعث می‌شود عمر طولانی‌تر داشته باشند.

او درباره آمار پیوند قلب هم توضیح داد: از حدود ۲۰ سال پیش این پیوند در ایران شروع شد و به تدریج افزایش پیدا کرد. در حال حاضر سالانه چیزی حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ پیوند قلب در ایران انجام می‌شود و بخش عمده آن در ۴ مرکز تهران صورت می‌گیرد. البته آمار بیمارانی که نیازمند پیوند هستند، زیاد است، اما به همان تعداد ما بیمار دهنده قلب نداریم و قسمت اصلی کار ما این است که فرهنگ اهدای عضو در کشور تقویت شود.

نقاش‌زاده با اشاره به این که بیماری نارسایی قلبی در تمام سنین وجود دارد، افزود: از ۶۵ سال به بالا هر ۱۰ سال ۱۰درصد ریسک ابتلا به بیماری قلبی افزایش پیدا می‌کند. در این گروه سنی ممکن است عامل خطر وجود نداشته باشد، اما با توجه به افزایش سن احتمال ابتلا بیشتر می‌شود. این در حالی است که اکنون در افراد جوان این عارضه دیده می‌شود و یکی از دلایل آن مصرف مخدر شیشه مت‌آمفتامین است که به قلب آسیب می‌زند.

تأثیر مرگبار این محرک‌

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در پاسخ به سوال همشهری آنلاین درباره تاثیر این محرک‌ها بر قلب بیان کرد: این مواد می‌توانند باعث تشکیل لخته در عروق و سکته قلبی و مغزی شوند. از سوی دیگر به دلیل اثرات سمی غیرمستقیمی که روی سلول‌های قلبی دارند، می‌توانند نارسایی هم ایجاد کنند.

این پزشک درباره آسیب‌های ابتلا به نارسایی قلبی هم بیان کرد: این بیماری پیشرونده است و به تدریج علائم آن افزایش پیدا می‌کند. از جمله افزایش نفس‌تنگی، ورم بدن، کاهش توانایی در انجام فعالیت‌های شغلی و روزمره که در نهایت این بیماران را به سمت پایان زندگی می‌برد.

نقاش‌زاده در پاسخ به این سوال که آیا آسیب این محرک‌ها در سنین پایین‌تر بیشتر است، عنوان کرد: سن را به این دلیل گفتم که افراد جوان‌تر عمدتا آگاهی کمتر از آسیب‌های مخرب این محرک‌ها دارند. افراد در سنین بالاتر عمدتا آگاهی بیشتری در این باره دارند و به همین دلیل کمتر سراغ چنین دارو‌هایی می‌روند.

دبیر علمی هشتمین کنگره بین‌المللی نارسایی قلب گفت: با توجه به شیوع این بیماری باید آگاهی جامعه پزشکی به ویژه کسانی که در درجه اول با این بیماران در ارتباط هستند، افزایش پیدا کند. از جمله متخصصان قلب و داخلی، پزشکان عمومی، جراحان و حتی گروه بیهوشی که در برخی موارد نیاز است اقداماتی برای بیماران این حوزه انجام دهند. در این کنگره تمام مباحث جدید دنیا هم ارائه خواهد شد و برنامه‌ای ارائه کرده‌ایم که انجمن نارسایی قلب اروپا هم آن را تایید کرده است.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->