برگزاری کارگاه «الگوی سوم زن مسلمان» در رویداد «بانوی مجاهد» به میزبانی مشهد بررسی عوامل مؤثر در ناباروری زوجین جوان احتمال ناهنجاری‌های جنینی با مصرف خودسرانه مکمل‌ها در دوران بارداری افزایش مشاغل رسمی زنان هم‌زمان با افزایش مشاغل غیررسمی مردان سهم زنان در بازار کار کاملاً تغییر کرده است بررسی عوارض بارداری چندقلویی احتمال ابتلا به افسردگی در زنان حدود ۲۰ درصد است نگاهی به ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد شهید فاطمه حسونه عکاس فلسطینی و آثار او تشدید پوکی استخوان در زنان با آغاز دوره یائسگی اشتراک‌گذاری تجربیات مادران دوقلو‌ها در برنامه تلویزیونی «پویا» درس‌خواندن دانش‌آموزان روی آوار‌های خانه یک بانوی معلم فلسطینی ارتقای مهارت‌های خبرنگاری و رسانه‌ای نوجوانان ۱۲ تا ۱۸ سال در باشگاه رایانو روایت متفاوتی از زنان در دوره امامت امام رضا (ع) در کتاب «طهورا» قضاوت بانوی بجنوردی در جام ملت‌های فوتسال بانوان قاره کهن
سرخط خبرها
زیبایی از نگاه بانوی تازه‌مسلمان‌شده مکزیکی

زیبایی از نگاه بانوی تازه‌مسلمان‌شده مکزیکی

  • کد خبر: ۳۰۱۹۶۲
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
بانوی تازه‌مسلمان‌شده مکزیکی با بیان اینکه از نُه‌سالگی به دنبال پاسخ برای سؤالات خود درباره دین در کتاب انجیل بودم، گفت: با گرایش به سمت اسلام و تدبر در آیات قرآن و روایات، حس زیبایی پیدا کردم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بانو «سوخی اینوخوسا کلین گریزی» با اشاره به جانفشانی رزمندگان در دفاع مقدس گفت: با انقلاب اسلامی نه‌تنها غیورمردان ایرانی بلکه شیرزنان ایرانی هم در جهان شناخته شدند؛ چرا که امنیت کنونی جامعه مرهون تربیت صحیح والدین در دامان پاک مادران شهدا و رزمندگان است.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه از نُه‌سالگی به دنبال پاسخ برای سؤالات خود درباره دین در کتاب انجیل بودم، گفت: با گرایش به سمت اسلام و تدبر در آیات قرآن و روایات، حس زیبایی پیدا کردم و با حجاب به آرامش رسیدم.

وی با تاکید بر اینکه حجاب یکی از نعمت‌های الهی برای بانوان است، افزود: جای تعجب است که برخی حجاب را مایه محدودیت خود می‌دانند در حالی که در سایر کشور‌ها این باور است که حجاب مردان را محدود می‌کند.

کلین گریزی با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن در ایران و حتی سایر کشور‌ها تصریح کرد: دشمن دنبال تغییر فرهنگ کشور است و متأسفانه برخی افراد در ایران دنبال چیزی هستند که سال‌ها قبل ما تجربه کرده‌ایم و امروز پناه به فرهنگ و سبک زندگی ایرانی اسلامی آورده‌ایم.

وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به خاطرات خود در ایران یادآور شد: یکی از آرزو‌های سفیر سابق مکزیک در ایران برپایی مجلس روضه و سینه زنی در سفارت مکزیک بود.

کلین گریزی در توصیه‌ای به خانواده‌ها به برپایی نماز جماعت در خانه‌ها تاکید کرد و گفت: این نماز، صمیمیت را در خانواده افزایش داده و دل‌ها را به هم نزدیک می‌کند که امید است این مهم مورد توجه ویژه باشد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.