معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول درباره مرضیه حدیدچی، زنی از متن مبارزه| زنان انقلابی که در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی، نقشی فعال و اثرگذار دارند پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
روایت سفر حضرت معصومه(س) به ایران در کتاب «سِتّی»

روایت سفر حضرت معصومه(س) به ایران در کتاب «سِتّی»

  • کد خبر: ۳۰۲۲۵۸
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
کتاب «سِتّی» که روایت سفر حضرت معصومه(س) به ایران است توسط علی‌اصغر عزتی‌پاک نوشته شده و انتشارات زائر آن را چاپ و روانه بازار نشر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کتاب «سِتّی» که روایت سفر حضرت معصومه (س) به ایران است توسط علی‌اصغر عزتی‌پاک نوشته شده و انتشارات زائر آن را چاپ و روانه بازار نشر کرده است.

«سِتّی» داستان سفر حضرت معصومه (س) است در پی هجرت برادرش امام رضا (ع) به ایران. داستان علاوه‌بر بازنمایی زمانه‌ی خاص و ویژه حضرات، به نقش حضرت به عنوان یکی از بانوان موثر زمانه می‌پردازد.

روایت سفر حضرت معصومه(س) به ایران در کتاب «سِتّی»

«سِتّی» در چهارده فصل نوشته شده است. از رویایی که موسی در باغستان انارش در قم می‌بیند شروع می‌شود و تا مدینه و آشوب‌هایش می‌رود. روایت از مدینه به ایران کوچ می‌کند و با بلوایی که حضرت معصومه (س) در سفر به ایران در ساوه با آن مواجه می‌شود ادامه پیدا می‌کند.

موسی که هنوز شیرینی دیدار با امام موسی کاظم (ع) در مدینه را به کام دارد، خودش را به کاروان بانو در ساوه می‌رساند تا در رکاب او و کنار زینب (س) زمانه قرار بگیرد.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

«چند روزی بود تُکِ گرما شکسته بود و باد مهرگان، داغی تابستان را از تن خاک و سنگِ قم ربوده بود. صدای دورِ گنجشکی آمد و بعد هوهوی باد. موسی احساس کرد قلبش پرتپش شد و رگ‌هایش پُرتر. پلک‌هایش را در تاریکی کف دست‌ها باز کرد و بعد آرام‌آرام انگشت‌ها را از هم گشود تا روشنایی، آهسته‌آهسته بنشیند در چشم‌هایش. اما چیزی که دید، نفسش را بند آورد؛ برخلاف انتظارش هوا تاریک بود و فضای باغ با نوری قرمز، روشن. آرام دست‌ها را از روی صورت کنار کشید و با ملایمت بلند شد نشست. سر چرخاند به‌دنبال منبع این نور عجیب و بُهت‌آور. آن‌چه می‌دید غیرقابل باور بود؛ روشنایی قرمزِ باغ تنها یک منبع نداشت. تک‌تک انار‌های روی درخت‌ها در حال نورافشانی بودند. هر درختی که انارش بیشتر بود، درخشان‌تر و قرمزتر بود.

موسی بر پا شد؛ ترس‌خورده و حیرت‌زده. نفسش به شماره افتاده بود و سراپایش می‌لرزید. یک لحظه فکر کرد شاید هنوز خواب است. همان‌طور مبهوت چرخی دور خودش زد و دید که همه‌طرفش از نور قرمز، روشن و آشکار است. چشمش به جوی و آب روانش افتاد که از نور انار‌ها قرمزرنگ شده بود. درست است؛ این خواب است، رؤیاست.»

این کتاب در۱۶۴ صفحه، قطع رقعی شمارگان هزار نسخه و با قیمت ۱۲۰ هزار تومان توسط انتشارات زائر به‌زیور طبع آراسته شده است.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.