آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند
سرخط خبرها
رکورددار خراسانی دوی ۱۰۰متر ایران:
اردوی تیم‌ملی را ترک نکرده‌ام!

رکورددار خراسانی دوی ۱۰۰متر ایران: اردوی تیم‌ملی را ترک نکرده‌ام!

  • کد خبر: ۳۰۲۳۱۴
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۴
حمیده اسماعیل‌نژاد، رکورددار خراسانی دوی ۱۰۰متر، گفت: اردوی تیم‌ملی را ترک نکرده‌ام، بلکه با رضایت کمیته فنی فدراسیون از اردوی تیم خارج شده‌ام.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز؛ حمیده اسماعیل‌نژاد، رکورددار خراسانی دوی ۱۰۰متر، گفت: اردوی تیم‌ملی را ترک نکرده‌ام، بلکه با رضایت کمیته فنی فدراسیون از اردوی تیم خارج شده‌ام و تمریناتم را در سبزوار دنبال می‌کنم. پس از روی‌کارآمدن احسان حدادی، تیم‌ملی دوومیدانی به‌منظور آماده‌سازی برای مسابقات بین‌المللی و افزایش سطح کیفی، اولین‌بار راهی اردوی متمرکز در یکی از کمپ‌های برتر ایران شد. این اردو یک گام مهم در راستای پیشرفت و ارتقای سطح دوومیدانی ایران تلقی می‌شود. با این حال، این اردو با چالش‌هایی نیز همراه بود.

هنگام برگزاری اردوی اول، تعدادی از ملی‌پوشان به دلایل مختلف اردو را ترک کردند و البته تعدادی از ورزشکاران نیز از همان ابتدا قید حضور در این اردو را زدند. پس از آن، فدراسیون تصمیم جدیدی گرفت و در این راستا، اعلام کرد افرادی که یا از ابتدا در اردو حاضر نشدند یا پس از شروع اردو آن را ترک کردند، دیگر به مراحل بعدی اردو دعوت نمی‌شوند.

در فهرست اردوی اول حمیده اسماعیل‌نژاد، دونده مطرح خراسانی، حضور داشت. او وارد اردو شد، اما با توضیحاتی به فدراسیون، در میانه‌های اردو به شهر خود بازگشت. حالا او در فهرست جدید اردوی دوم حضور ندارد و تکتم دستاربندان تنهانماینده خراسان‌رضوی در این اردو است. 

در این‌باره حمیده اسماعیل‌نژاد، رکورددار دوی ۱۰۰متر ایران، درباره اینکه چه عواملی باعث شد تا اردوی تیم‌ملی را ترک کند، به مهر گفت: من هرگز اردوی تیم‌ملی را ترک نکرده‌ام. مسائلی پیش آمد که اختلاف با فدراسیون هم نبود که باعث ایجاد حاشیه شود. درخواست کتبی برای فدراسیون نوشتم و با موافقت اعضای کمیته فنی، از اردو خارج شدم. وی در واکنش به این موضوع که آیا نبود مربی شما در این اردو بر تصمیمتان تأثیرگذار بود، گفت: دوست ندارم در این‌باره صحبت کنم. 

رکورددار خراسانی دوی ۱۰۰متر زنان ایران تصریح کرد: من سه سال است که به اردوی تیم‌ملی دعوت می‌شوم. همیشه این‌طور بوده است که تنها در این تمرینات حضور داشتم، اما این‌بار فدراسیون کار متفاوتی کرده بود و تعداد ورزشکاران زیاد شده بود. وضعیت اردو هم خوب بود. علاوه بر تمریناتی که داشتیم، برخی کلاس‌های آموزشی هم برگزار می‌شد و من تا روزی که در اردو بودم، در این کلاس‌ها نیز حاضر می‌شدم. اولین‌بار بود که برای تغذیه ملی‌پوشان تدبیر خوبی اندیشیده شده بود و کار خیلی خوبی بود. برخی کم‌وکاستی‌ها هم در روز‌های اول اردو داشتیم، اما به مرور و روزبه‌روز با همت فدراسیون مشکلات برطرف می‌شد. 

عضو تیم‌ملی دوومیدانی با اشاره به وضعیت سخت تمریناتش گفت: مرحله جدید اردو‌های تیم‌ملی آغاز شده است و من هم اکنون تمریناتم را در سبزوار دنبال می‌کنم، ولی با توجه به اینکه در فضای باز هستم و هوا هم رو به سردی است، با فدراسیون صحبت خواهم کرد تا برنامه‌ریزی بهتری برای ادامه تمریناتم داشته باشم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.