آسیب‌های بلاگری زوجین جوان در فضای مجازی پیامد‌های جبران‌ناپذیر تبلیغات زیبایی زنان در شبکه‌های اجتماعی افزایش ۳ برابری حضور زنان در مسابقات تنیس روی میز بانوان در المپیاد ورزشی زمستان مشهد کاهش نشانه‌های سرماخوردگی در کودکان با مصرف مداوم پرتقال تأسیس مدرسه، از مهم‌ترین فعالیت‌های اولین بانوی روزنامه‌نگار ایران کسب ۲ دیپلم افتخار توسط بانوان هنرمند استان سیستان و بلوچستان برگزاری اختتامیه کنگره بین‌المللی شعر بانوی بلاغت در زنجان سوزن‌دوزی‌ها و تکه‌دوزی‌های لباس اقوام، الگوهایی مناسب برای طراحی لباس‌های مدرن ایرانی افزایش خطر ابتلا به سندرم متابولیک در زنان با مصرف مستمر نودل فوری فَرَت‌بافی، راهی برای درآمدزایی زنان پایان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال بانوان با صدرنشینی تیم خاتون بم افزایش شیوع استعمال سیگار توسط بانوان مادر درنای سیبری درگذشت (۲۰ دی ۱۴۰۳) قرعه‌کشی یک‌چهارم لیگ قهرمانان زنان آسیا | حریفان خاتون بم مشخص شد لزوم پرورش کودکان در محیط خانوادگی و اجتماعی امن، حامی و ایمن رتبه نهم بانوان اسنوکر و بیلیارد ایران در رنکینگ جهانی
سرخط خبرها
لزوم توجه باشگاه‌ها به ظرفیت زنان برای تیم‌داری

لزوم توجه باشگاه‌ها به ظرفیت زنان برای تیم‌داری

  • کد خبر: ۳۰۴۳۶۲
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷
معاون توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به گزارش‌های دریافت شده، نسبت به اینکه باشگاه‌ها به ظرفیت زنان برای تیم‌داری در رقابت‌های لیگ توجهی ندارند، خواستار نظارت بیشتر به باشگاه‌های ورزشی در این زمینه شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فریبا محمدیان با اشاره به معضلات ورزش زنان در کشور، گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی از استان‌ها، باشگاه‌ها آن‌طور که باید از ظرفیت زنان برای تیم‌داری در رقابت‌های لیگ استفاده نمی‌کنند و نظارت دقیقی هم بر این موضوع وجود ندارد.

وی ادامه داد: متاسفانه دیده شده که تیم‌های بانوان در برخی از باشگاه‌ها در خصوص به کارگیری از مربی زن دچار چالش‌های جدی هستند.

معاون توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان اضافه کرد: باید به این نکته اشاره کرد که ما هیچ دستورالعملی برای همکاری مربیان مرد در تیم‌های بانوان سطوح استانی و شهرستان نداریم. استفاده از حضور مربیان مرد در تیم‌های بانوان در مواردی که تیم‌های ملی دختران ما با کمبود‌هایی رو به رو هستند، صورت می‌پذیرد که آن هم با کسب مجوز‌های لازم است.

محمدیان با بیان اینکه باشگاه‌ها، سرمایه ارزشمند ورزش ما هستند و نقش موثری را در ارتقا سطح و کیفیت ورزش قهرمانی داردند، یادآور شد: بنابراین از مدیران این نهاد‌ها انتظار می‌رود با نظارت دقیق‌تری از ظرفیت بانوان در بحث تیم‌داری بهره ببرند تا بتوانیم به این وسیله هر چه بهتر و بیشتر به جمعیت حرفه‌ای ورزش زنان در کشور بیفزاییم.

وی همچنین بر ضرورت استفاده از ظرفیت مسئولان ورزش بانوان استان‌ها در فرآیند تصمیم‌گیری‌ها تأکید کرد و افزود: در برخی استان‌ها، مسئولان ورزش بانوان از مشارکت ندادن آنها در تصمیم‌گیری‌های ادارات کل ورزش و جوانان و هیأت‌های استانی گله‌مند هستند. ما با چنین رویکردی نمی‌توانیم به رشد و توسعه ورزش بانوان در استان‌ها کمک کنیم. باید به سمتی حرکت کنیم که بانوان در کنار مدیران بالادستی در فرآیند تصمیم‌گیری مشارکت داشته باشند.

معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان در ادامه سه سیاست اصلی برای پیشبرد و تحقق اهداف ورزش بانوان در استان‌ها را مطرح کرد و گفت: ابتدا افزایش سرانه ورزش بانوان در اوقات فراغت که لازم است از ظرفیت شهرداری‌ها و سایر دستگاه‌ها برای توسعه ورزش بانوان بهره بیشتری ببریم. با تعامل بهتر میان نهاد‌ها می‌توانیم سلامت دختران و زنان را از طریق ورزش ارتقا دهیم و پاسخگوی نهاد‌های بالادستی نیز باشیم. 

محمدیان با تاکید بر اینکه کاهش شعاع دسترسی به اماکن ورزش همگانی دومین مسئله است، متذکر شد: در طرح آمایش سرزمینی، استاندارد جهانی شعاع دسترسی به اماکن ورزشی در سطوح خیابان، ناحیه و شهر به ترتیب ۳۰۰، ۷۰۰ و ۱۵۰۰ متر است، اما میانگین این رقم در کشور ما ۱۲ هزار متر است.

وی با اشاره به اینکه هدف ما کاهش این فاصله است، تصریح کرد: انتظار داریم در واگذاری‌های اماکن ورزشی، زمان‌های ارایه خدمات ورزشی به بانوان به گونه‌ای تنظیم شود تا آنها ضمن ایفای نقش خانوادگی و اجتماعی بتوانند به فعالیت ورزشی در زمان و مکان مناسب بپردازند.

معاون توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به گزارش‌های دریافت شده، نسبت به اینکه باشگاه‌ها به ظرفیت زنان برای تیم‌داری در رقابت‌های لیگ توجهی ندارند، خواستار نظارت بیشتر به باشگاه‌های ورزشی در این زمینه شد.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.