آشپزی | طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی ساده به روش ایتالیایی هشدار یک روانشناس نسبت به گسترش روان‌شناسی زرد در شبکه‌های اجتماعی | تعارضات زندگی مشترک با روش‌های فوری رفع نمی‌شود کاهش علائم شناختی یائسگی با یک درمان هورمونی آیا توجه به مناسبت‌ها در زندگی مشترک یک رسمِ کلیشه‌ای است یا یک ضرورت؟ لزوم تبدیل دورکاری مادران شاغل به مسئله اجتماعی و سیاستی خانه‌داری | آیا روش درست نگهداری هندوانه بریده در یخچال را می‌دانید؟ حریفان تیم خاتون در لیگ قهرمانان فوتبال بانوان آسیا⁩ مشخص شدند حنا زرین‌کمر در صدر رنکینگ برترین‌های تکواندوی جهان قرار گرفت حضور تیم ملی راگبی ۷  نفره بانوان ایران برای اولین بار در  رقابت‌های قهرمانی آسیا ضیافت خون ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید احمد سیرجانی ۱۱۰۰ بانوی کارآفرین خراسان شمالی به صورت هدفمند حمایت می‌شوند انجام ششمین پیاده‌روی فضایی ۲ فضانورد زن هشدار جدی یک پژوهش: تحصیل‌کرده‌ها تمایلی به فرزندآوری ندارند راه‌اندازی موزه دفاع مقدس گیلان با ۱۲۴ محتوای مرتبط با زنان تشخیص اختلال رشد کودکان وظیفه خانواده نیست آشپزی | فوت و فن‌های پخت کلوچه مرغ؛ یک فینگرفود ترد و خوشمزه خانه‌داری | پلو چند دقیقه باید دم بکشد؟
سرخط خبرها
پخش سریالی جدید از رسانه ملی با بازی کمند امیرسلیمانی

پخش سریالی جدید از رسانه ملی با بازی کمند امیرسلیمانی

  • کد خبر: ۳۰۴۰۳۵
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
در حالی سریال «چرخ گردون» از امشب از شبکه دو سیما پخش می‌شود که کمند امیرسلیمانی در آن به ایفای نقش پرداخته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فصل دوم مجموعه چرخ گردون که قرار است یادآور طنز‌های ۹۰ شبی باشد به سفارش مرکز سیمرغ تولید‌شده و از امشب در ۳۰ قسمت به صورت هفتگی، شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۱:۳۰روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.

کمند امیرسلیمانی در این سریال در نقش خانم جدیکار، فرد سختگیری را بازی می‌کند که مدیریت پارک را برعهده دارد و به دلیل انضباط کاری‌اش همه از او حساب می‌برند، البته بسیاری از شخصیت‌های قصه با او سرکار دارند.

رابعه اسکویی، کاظم نوربخش، ستاره حسینی، سیدحسین موسوی ومهرنوش طوسی بازیگرانی هستند که در فصل دوم به جمع بازیگران فصل یک سریال یعنی حمید لولایی، علیرضا خمسه، کمند امیرسلیمانی، رامین ناصرنصیر، افشین سنگ‌چاپ، مهرداد ضیایی، آتش تقی‌پور، شهین تسلیمی و... اضافه شده‌اند.

جواد مزدآبادی، کارگردانی که او را با سریال‌های دنگ و فنگ روزگار، چهارچرخ، خون‌بها و جزیره ایکس به یاد می‌آوریم فصل دو چرخ گردون را در ادامه فصل یک آن کارگردانی کرده‌است. وی در گفت‌و‌گو با جام‌جم درباره چرایی ساخت فصل دوم و ویژگی‌های این فصل از سریال، بیان می‌کند: با توجه به تجربه ساخت مجموعه طنز دنگ‌و‌فنگ روزگار برای شبکه یک و فصل اول چرخ‌گردون می‌دانستم که از پس ادامه کار طنز برمی‌آیم؛ البته که به پشت‌سر هم کار کردن خیلی علاقه ندارم، بلکه دوست دارم کار خوب انجام شود، اما چون قرار بر ساخت سیتکام بود که تقریبا مانند مجموعه‌های ۹۰شبی ساخته می‌شود، تصمیم بر ادامه این سریال گرفتیم. تجربه فصل یک به ما کمک کرد که در این فصل خیلی بهتر ظاهر شویم و در مسیر متفاوتی پیش برویم.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.