روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
پخش سریالی جدید از رسانه ملی با بازی کمند امیرسلیمانی

پخش سریالی جدید از رسانه ملی با بازی کمند امیرسلیمانی

  • کد خبر: ۳۰۴۰۳۵
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲
در حالی سریال «چرخ گردون» از امشب از شبکه دو سیما پخش می‌شود که کمند امیرسلیمانی در آن به ایفای نقش پرداخته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فصل دوم مجموعه چرخ گردون که قرار است یادآور طنز‌های ۹۰ شبی باشد به سفارش مرکز سیمرغ تولید‌شده و از امشب در ۳۰ قسمت به صورت هفتگی، شنبه تا چهارشنبه ساعت ۲۱:۳۰روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.

کمند امیرسلیمانی در این سریال در نقش خانم جدیکار، فرد سختگیری را بازی می‌کند که مدیریت پارک را برعهده دارد و به دلیل انضباط کاری‌اش همه از او حساب می‌برند، البته بسیاری از شخصیت‌های قصه با او سرکار دارند.

رابعه اسکویی، کاظم نوربخش، ستاره حسینی، سیدحسین موسوی ومهرنوش طوسی بازیگرانی هستند که در فصل دوم به جمع بازیگران فصل یک سریال یعنی حمید لولایی، علیرضا خمسه، کمند امیرسلیمانی، رامین ناصرنصیر، افشین سنگ‌چاپ، مهرداد ضیایی، آتش تقی‌پور، شهین تسلیمی و... اضافه شده‌اند.

جواد مزدآبادی، کارگردانی که او را با سریال‌های دنگ و فنگ روزگار، چهارچرخ، خون‌بها و جزیره ایکس به یاد می‌آوریم فصل دو چرخ گردون را در ادامه فصل یک آن کارگردانی کرده‌است. وی در گفت‌و‌گو با جام‌جم درباره چرایی ساخت فصل دوم و ویژگی‌های این فصل از سریال، بیان می‌کند: با توجه به تجربه ساخت مجموعه طنز دنگ‌و‌فنگ روزگار برای شبکه یک و فصل اول چرخ‌گردون می‌دانستم که از پس ادامه کار طنز برمی‌آیم؛ البته که به پشت‌سر هم کار کردن خیلی علاقه ندارم، بلکه دوست دارم کار خوب انجام شود، اما چون قرار بر ساخت سیتکام بود که تقریبا مانند مجموعه‌های ۹۰شبی ساخته می‌شود، تصمیم بر ادامه این سریال گرفتیم. تجربه فصل یک به ما کمک کرد که در این فصل خیلی بهتر ظاهر شویم و در مسیر متفاوتی پیش برویم.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.