مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
کودکان خیّر، بزرگ‌سالی ارزشمندی خواهند داشت

کودکان خیّر، بزرگ‌سالی ارزشمندی خواهند داشت

  • کد خبر: ۳۰۵۴۲۹
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
یک روان‌شناس تربیتی درباره ارتباط مشارکت در کار‌های خیریه از کودکی با موفقیت در آینده شغلی و تحصیلی، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده زینب رضوانی با اشاره به اینکه آموزش همدلی از سنین پایین، کلید اصلی تشویق کودکان به فعالیت‌های خیریه است، گفت: والدین می‌توانند از همان سنین کودکی، زمینه آشنایی با فعالیت‌های خیریه را برای فرزندانشان فراهم کنند.

وی ادامه داد: از سه سالگی، زمانی که کودک تمایل به مالکیت شخصی دارد، می‌توان با تقویت همدلی و مشارکت در امور کوچک، او را به سمت کار‌های خیریه هدایت کرد. این آموزش‌ها به‌تدریج در شخصیت کودک نهادینه می‌شود و او را برای انجام مسئولیت‌های بزرگ‌تر در آینده آماده می‌کند.

این روانشناس تربیتی متذکر شد: وقتی کودکی تمرین می‌کند که چگونه دیگران را درک کند و آنچه دارد را با دیگران به اشتراک بگذارد، این تجربه‌ها تأثیر مستقیم بر رشد شخصیت او می‌گذارند. کودکانی که از کودکی با فعالیت‌های خیریه آشنا می‌شوند، در کار‌های جمعی، رفتار‌های همدلانه و مسئولیت‌پذیری اجتماعی بسیار موفق‌تر عمل می‌کنند.

رضوانی با اشاره به ارتباط میان مشارکت در کار‌های خیریه از کودکی و کسب موفقیت در آینده شغلی و تحصیلی فرزندان، اضافه کرد: در جوامعی مثل کشور‌های آسیایی یا اسلامی، خانواده‌ها بیشتر بر ارزش‌های جمع‌گرایی و همدلی تأکید دارند. این کودکان در آینده در کار‌های گروهی و همکاری‌های مشترک موفق‌تر عمل می‌کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.