ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی های مادران شهدا | شهید حسن جنتی منظری نقش‌آفرینی ستاره اسکندری در سریال سلمان فارسی ام البنین ایران درگذشت روش‌های تغییر دکوراسیون شیک و اقتصادی در منزل کتاب مگر چشم تو دریاست! راهی بازار نشر شد کسب مقام‌ برتر مسابقات دو صحرانوردی توسط زنان مشهدی روایت زندگی و حرفه‌های مختلف بانوان در مستند مادران ایران کودکان خیّر، بزرگ‌سالی ارزشمندی خواهند داشت بانوان نویسنده، بعد از انقلاب فعال‌تر شده‌اند کاهش استفاده از نمک در غذا‌ها با کمک ادویه پرخاصیت آویشن حضرت‌ام‌البنین (س)، بانوی مهر و ادب لزوم توجه جوانان به انجام مشاوره قبل از ازدواج لزوم توجه به ایفای نقش بانوان در صنایع خلاق فرهنگی روش‌های ازبین‌بردن بوی نامطبوع یخچال تیم صدرنشین دور رفت لیگ برتر بسکتبال زنان ایران مشخص شد خراسان رضوی از پتانسیل بالای زنان بازرگان و کارآفرین برخوردار است نقش زنان در خانواده، محور اصلی داستان سریال سوجان است
سرخط خبرها
کودکان خیّر، بزرگ‌سالی ارزشمندی خواهند داشت

کودکان خیّر، بزرگ‌سالی ارزشمندی خواهند داشت

  • کد خبر: ۳۰۵۴۲۹
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
یک روان‌شناس تربیتی درباره ارتباط مشارکت در کار‌های خیریه از کودکی با موفقیت در آینده شغلی و تحصیلی، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده زینب رضوانی با اشاره به اینکه آموزش همدلی از سنین پایین، کلید اصلی تشویق کودکان به فعالیت‌های خیریه است، گفت: والدین می‌توانند از همان سنین کودکی، زمینه آشنایی با فعالیت‌های خیریه را برای فرزندانشان فراهم کنند.

وی ادامه داد: از سه سالگی، زمانی که کودک تمایل به مالکیت شخصی دارد، می‌توان با تقویت همدلی و مشارکت در امور کوچک، او را به سمت کار‌های خیریه هدایت کرد. این آموزش‌ها به‌تدریج در شخصیت کودک نهادینه می‌شود و او را برای انجام مسئولیت‌های بزرگ‌تر در آینده آماده می‌کند.

این روانشناس تربیتی متذکر شد: وقتی کودکی تمرین می‌کند که چگونه دیگران را درک کند و آنچه دارد را با دیگران به اشتراک بگذارد، این تجربه‌ها تأثیر مستقیم بر رشد شخصیت او می‌گذارند. کودکانی که از کودکی با فعالیت‌های خیریه آشنا می‌شوند، در کار‌های جمعی، رفتار‌های همدلانه و مسئولیت‌پذیری اجتماعی بسیار موفق‌تر عمل می‌کنند.

رضوانی با اشاره به ارتباط میان مشارکت در کار‌های خیریه از کودکی و کسب موفقیت در آینده شغلی و تحصیلی فرزندان، اضافه کرد: در جوامعی مثل کشور‌های آسیایی یا اسلامی، خانواده‌ها بیشتر بر ارزش‌های جمع‌گرایی و همدلی تأکید دارند. این کودکان در آینده در کار‌های گروهی و همکاری‌های مشترک موفق‌تر عمل می‌کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.