الهام گرفتن بانوی کارگردان سینما از قرآن کریم در تولید فیلم‌های سینمایی ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمد علی سروری گام‌های استوار مادران مشهدی در راهپیمایی روز قدس | مقاومت در سایه اشک‌ها و لبخند‌ها تعداد مشمولان دریافت کمک هزینه ویژه مادران باردار و کودکان زیر ۲ سال اعلام شد کاهش تعداد سکه در مهریه در دستور کار کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس آغاز رقابت دوستانه بانوان فوتسالیست در مرحله نهایی جام رمضان۱۴۰۴ تیم ملی بسکتبال سه نفره بانوان ایران از رقابت‌های کاپ آسیا حذف شد لزوم افزایش تاب‌آوری ورزش زنان در حوزه قهرمانی ارتقای کیفیت روابط بین اعضای خانواده با مدیریت درست تعارضات خانوادگی دعوت از ۱۹ قایقران بانوان در رده سنی جوانان، زیر ۲۳ سال و بزرگسالان به اردوی تیم ملی لزوم مصرف روزانه یک عدد قرص آهن توسط مادران باردار از پایان ماه چهارم بارداری تشدید علائم بارز‌ ام اس در زنان در دوره‌های قاعدگی و یائسگی محور‌های کلیدی برنامه هفتم توسعه در حوزه خانواده و ازدواج
سرخط خبرها
کودکان خیّر، بزرگ‌سالی ارزشمندی خواهند داشت

کودکان خیّر، بزرگ‌سالی ارزشمندی خواهند داشت

  • کد خبر: ۳۰۵۴۲۹
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
یک روان‌شناس تربیتی درباره ارتباط مشارکت در کار‌های خیریه از کودکی با موفقیت در آینده شغلی و تحصیلی، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده زینب رضوانی با اشاره به اینکه آموزش همدلی از سنین پایین، کلید اصلی تشویق کودکان به فعالیت‌های خیریه است، گفت: والدین می‌توانند از همان سنین کودکی، زمینه آشنایی با فعالیت‌های خیریه را برای فرزندانشان فراهم کنند.

وی ادامه داد: از سه سالگی، زمانی که کودک تمایل به مالکیت شخصی دارد، می‌توان با تقویت همدلی و مشارکت در امور کوچک، او را به سمت کار‌های خیریه هدایت کرد. این آموزش‌ها به‌تدریج در شخصیت کودک نهادینه می‌شود و او را برای انجام مسئولیت‌های بزرگ‌تر در آینده آماده می‌کند.

این روانشناس تربیتی متذکر شد: وقتی کودکی تمرین می‌کند که چگونه دیگران را درک کند و آنچه دارد را با دیگران به اشتراک بگذارد، این تجربه‌ها تأثیر مستقیم بر رشد شخصیت او می‌گذارند. کودکانی که از کودکی با فعالیت‌های خیریه آشنا می‌شوند، در کار‌های جمعی، رفتار‌های همدلانه و مسئولیت‌پذیری اجتماعی بسیار موفق‌تر عمل می‌کنند.

رضوانی با اشاره به ارتباط میان مشارکت در کار‌های خیریه از کودکی و کسب موفقیت در آینده شغلی و تحصیلی فرزندان، اضافه کرد: در جوامعی مثل کشور‌های آسیایی یا اسلامی، خانواده‌ها بیشتر بر ارزش‌های جمع‌گرایی و همدلی تأکید دارند. این کودکان در آینده در کار‌های گروهی و همکاری‌های مشترک موفق‌تر عمل می‌کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.