جای خالی زنان کنشگر فرهنگی در فضای رسانه نقش‌آفرینی خیران و بانوان در توسعه فرهنگی و اجتماعی ابتلا به سرطان رحم در صدر سرطان‌های ناشی از ویروس HPV + فیلم روش‌های ازبین‌بردن مزه زردچوبه در غذا ویدئو | حال‌وهوای اعتکاف بانوان در حرم امام‌رضا(ع) درباره چاقی کودکان | مهم‌ترین و رایج‌ترین علت‌های اضافه‌وزن تأثیرات تغییر سبک زندگی بر رشد اجتماعی کودکان نظارت بازی حساس تیم‌های هندبال قطر و فرانسه توسط یک بانوی ایرانی استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان دختر در برگزاری چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت نقش بانوان در کنشگری رسانه‌ای و حمایت از جبهه مقاومت حضور آزمایشی یک مربی ایرلندی در تیم ملی فوتبال زنان اهمیت روایتگری نقش زنان در دوران دفاع مقدس حریره بادام، غذای کمکی پرفایده برای کودکان طرزتهیه کیک لبو در خانه + فیلم کمبود ۲۴ درصدی ویتامین D در کودکان ۲۳ تا ۲۵ ماهه کشور دست‌بافته‌های زنان ایل، نماد و هویت کشور است عوارض سقط جنین عمدی و غیرقانونی در مراکز غیربهداشتی
سرخط خبرها
کودکان خیّر، بزرگ‌سالی ارزشمندی خواهند داشت

کودکان خیّر، بزرگ‌سالی ارزشمندی خواهند داشت

  • کد خبر: ۳۰۵۴۲۹
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۳
یک روان‌شناس تربیتی درباره ارتباط مشارکت در کار‌های خیریه از کودکی با موفقیت در آینده شغلی و تحصیلی، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیده زینب رضوانی با اشاره به اینکه آموزش همدلی از سنین پایین، کلید اصلی تشویق کودکان به فعالیت‌های خیریه است، گفت: والدین می‌توانند از همان سنین کودکی، زمینه آشنایی با فعالیت‌های خیریه را برای فرزندانشان فراهم کنند.

وی ادامه داد: از سه سالگی، زمانی که کودک تمایل به مالکیت شخصی دارد، می‌توان با تقویت همدلی و مشارکت در امور کوچک، او را به سمت کار‌های خیریه هدایت کرد. این آموزش‌ها به‌تدریج در شخصیت کودک نهادینه می‌شود و او را برای انجام مسئولیت‌های بزرگ‌تر در آینده آماده می‌کند.

این روانشناس تربیتی متذکر شد: وقتی کودکی تمرین می‌کند که چگونه دیگران را درک کند و آنچه دارد را با دیگران به اشتراک بگذارد، این تجربه‌ها تأثیر مستقیم بر رشد شخصیت او می‌گذارند. کودکانی که از کودکی با فعالیت‌های خیریه آشنا می‌شوند، در کار‌های جمعی، رفتار‌های همدلانه و مسئولیت‌پذیری اجتماعی بسیار موفق‌تر عمل می‌کنند.

رضوانی با اشاره به ارتباط میان مشارکت در کار‌های خیریه از کودکی و کسب موفقیت در آینده شغلی و تحصیلی فرزندان، اضافه کرد: در جوامعی مثل کشور‌های آسیایی یا اسلامی، خانواده‌ها بیشتر بر ارزش‌های جمع‌گرایی و همدلی تأکید دارند. این کودکان در آینده در کار‌های گروهی و همکاری‌های مشترک موفق‌تر عمل می‌کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.