درباره بازی و سرگرمی کودکان در آپارتمان | تو بازی، ما راضی جایگاه زن در حکمرانی جمهوری اسلامی ایران رقابت دانش آموزان در سومین دوره المپیاد ورزشی بانوان «جام شهربانو» نقش خطیر زنان در گام دوم انقلاب صعود سه‌پله‌ای دختر ملی پوش تنیس روی میز مشهد در رنکینگ جدید جهانی پایان مسابقات بوچیای کشور بانوان با قهرمانی تیم خراسان رضوی صعود دختران مشهدی به مرحله دوم مسابقات بسکتبال لیگ دسته‌اول زنان هوش اجتماعی، مهارتی کلیدی برای رشد سلامت اجتماعی کودکان اهمیت کنترل استرس در دوران بارداری چالش‌های زنان و دختران در عرصه علم و راهکارهای رفع آن‌ها پیشرفت‌های چشمگیر بانوان ایرانی در تمامی عرصه‌ها پس از انقلاب اسلامی میزان پیاده روی مناسب برای کودکان و مادران باردار چقدر است؟ افزایش میانگین سن ازدواج زنان به ۲۳ سال کسب اولین پیروزی در مسابقات کافا توسط تیم ملی فوتسال بانوان ایران اختلال در سیستم باروری، اولین عارضه سرطان دهانه رحم همسان‌سازی تسهیلات نخبگی میان بانوان و آقایان در آینده‌ نزدیک افزایش مشارکت زنان در عرصه‌های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی معرفی عوامل اثرگذار بر ابتلای کودکان به پوکی‌‌ استخوان میزان ابتلا به سنگ صفرا در زنان بیشتر است
سرخط خبرها
نان تموشی، یکی از پرطرفدارترین نان‌های محلی جنوب کشور

نان تموشی، یکی از پرطرفدارترین نان‌های محلی جنوب کشور

  • کد خبر: ۳۰۵۵۷۴
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷
در استان هرمزگان ۴۰ نوع نان محلی و سنتی پخت می‌شود که نان تموشی یکی از پرطرفدارترین این نان‌ها است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در استان هرمزگان ۴۰ نوع نان محلی و سنتی پخت می‌شود که نان «تموشی»، «ریخته»، «دَستی»، «بالا تاوه‌ای»، «فَتیر»، «بنی یا لیهی»، «تخم مرغی»، «چَم چَمو»، «کَپوک» و «کولوکو» از معروف‌ترین این نان‌ها بوده که هر یک طعم و مزه خاص خود را دارند.

نان تموشی یکی از نان‌های سنتی و دلچسب استان‌های جنوبی کشور از جمله سیستان و بلوچستان و هرمزگان بوده که این نان ساده و خوش طعم در استان ما در منطقه میناب، جزیره قشم، جزیره هرمز، بندرعباس، بستک و روستا‌های آن بیشتر پخت می‌شود که بسیاری از گردشگران و مسافران را میهمان این صبحانه گرم و خوشمزه و یا بهتر بگوییم دِسِر شبانه کرده است.

نان توموشی (تموشی) که به آن سیلک، تومشتی، نون تاوه، لیتک و نان مشتا هم گفته می‌شود، یکی از پرطرفدارترین نان‌های محلی جنوب کشور و پُراستفاده در جزیره قشم است که آن را با نوعی سُس مخصوص به نام سوراغ و یا مهیاوه به همراه روغن آغشته می‌کنند؛ البته برخی‌ها ترجیح می‌دهند بر روی آن پنیر، کره و یا تخم‌مرغ هم بزنند که به خوشمزگی آن افزوده می‌شود. نان توموشی (تموشی) که به آن سیلک، تومشتی، نون تاوه، لیتک و نان مشتا هم گفته می‌شود، یکی از پرطرفدارترین نان‌های محلی جنوب کشور و پُراستفاده در جزیره قشم است که آن را با نوعی سُس مخصوص به نام سوراغ و یا مهیاوه به همراه روغن آغشته می‌کنند.

برخی از زنان نیز در شهر‌های هرمزگان، روی این نان یک تخم مرغ می‌شکنند و اجازه می‌دهند که نان به همراه تخم مرغی که روی خمیر زده و پهن شده بپزد. سپس با یک کفگیر، نان نازک برآمده را جمع می‌کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.