حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت وام ازدواج هستند با سالم‌ترین رژیم‌های غذایی کاهش وزن بیشتر آشنا شویم زنان در ابتلا به افسردگی فصلی مستعدتر هستند آشنایی با راهکار‌های استفاده از مرطوب‌کننده مناسب ظرف‌های کثیف را در سینک ظرفشویی رها نکنید بررسی اعتبارات اختصاص یافته به کارت امید مادران در سال ۱۴۰۵ برگزاری هفته سیزدهم لیگ برتر زنان بسکتبال باشگاه‌های کشور از فردا (سه‌شنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در حال افزایش است نائب قهرمانی نماینده تنیس بانوان کشورمان در تور جهانی ترکیه ضرورت مصرف مواد غذایی سرشار از آهن در دوران قاعدگی ماموگرافی کلید طلایی تشخیص زودهنگام و درمان قطعی سرطان پستان است بررسی جایگاه نقش مادری در مکتب اهل‌بیت (ع) فعالیت در رشته صنایع دستی، خانواده محور است برگزاری المپیاد ملی _ تخصصی امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با حضور ۱۲۶ نجاتگر زن در مازندران برگزاری اردو‌های تیم ملی فوتبال بانوان به صورت مینی‌کمپ پدر، قهرمان خاموش زندگی دختران
سرخط خبرها
شناسایی بیش از ۱۰۰ شهید زن در خراسان رضوی

شناسایی بیش از ۱۰۰ شهید زن در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۰۶۸۱۸
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۹
مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی در حالی از شناسایی بیش از ۱۰۰ شهید زن در این استان خبر داد که همه آنها قبل و بعد از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نقش مؤثری ایفا کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رؤیا حیدر زاده اظهار کرد: بانوان خراسان رضوی در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نقش مؤثری ایفا کرده‌اند که در این راستا مراسم‌هایی ویژه گرامیداشت یاد و خاطره شهدای زن در این استان برگزار می‌شود.

مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی بیش از ۱۰۰ شهید زن را به انقلاب اسلامی تقدیم کرده است، گفت: بانوان این استان در قبل و بعد از انقلاب اسلامی، به‌ویژه در ۸ سال دفاع مقدس، پیشران و پیشتاز بودند و فداکاری‌های بسیاری از خود نشان دادند.

وی با اشاره به اینکه زنان در لیست شهدای ترور و سلامت نیز قرار دارند، افزود: این بزرگواران با جان‌فشانی‌های خود برای دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران، به مقام والای شهادت نائل آمده‌اند.

حیدرزاده به فرمایش مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: زنان می‌توانند عفیف، محجبه و شریف باشند و درعین‌حال در متن جامعه فعال باشند. این نشان‌دهنده توانایی زنان در حفظ سنگر خانواده و ایفای نقش‌های اجتماعی است.

مسئول بسیج جامعه زنان خراسان رضوی با اشاره به برنامه‌های بسیج جامعه زنان برای بزرگداشت یاد شهدای زن، اظهار کرد: مراسم‌های ویژه‌ای برای بانوان جانباز و ایثارگر نیز در حال برگزاری است. امیدواریم که تمامی این اقدامات به برگزاری اجلاسیه استانی شهدای زن در سه‌ماهه اول سال ۱۴۰۴ منجر شود.

وی بابیان اینکه تا زمان برگزاری این اجلاسیه، تمامی شهرستان‌های استان یادواره‌های شهدای زن و زنان ایثارگر خود را برگزار می‌کنند، تأکید کرد: ما باید همواره یاد شهدای زن را گرامی بداریم و نسل‌های آینده را با فداکاری‌های این بانوان بزرگوار آشنا کنیم.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.