جای خالی ساختار سریال در حوزه کودکان در تلویزیون پیروزی مدعیان در بازی‌های اول مرحله یک چهارم نهایی لیگ بسکتبال زنان ایران الگوی سوم زن مسلمان، هم‌افزایی زنانگی و عاملیت است افزایش شیر مادر با مصرف اندازه کنجد سیر تطور تاریخی فعالیت زنان بعد از انقلاب اسلامی ایران تولید کتاب‌های گویا در ایران صدا با محوریت زندگی زنان انقلابی روش‌های تشخیص نوزاد تیزهوش طالبان: هیچ کشوری حق ندارد درباره فلسطین تصمیم بگیرد برگزاری دوره تخصصی «زن، جامعه‌پردازی، تمدن نوین اسلامی» در مشهد + فیلم تاثیر انقلاب اسلامی فرصتی بر حضور اجتماعی زنان: حدود ۱۸ هزار زن عضو هیئت علمی هستند بررسی ویژگی‌های استاد طا‌هایی در پیش نشست پانزدهمین همایش "بانوان فاضله هم‌عصر" + فیلم زنان در موقعیت فعلی نظام جمهوری اسلامی در متن و مرکز هستند آیا مستاجران هم می‌توانند کودکی را به سرپرستی بگیرند؟ بررسی مراحل مختلف مهارت لبخندزدن نوزاد از تولد تا سه ماهگی روایت رویا افشار از بازی در نقش مادر شهید علی هاشمی درباره «مادام‌پلو»، یکی از همسران اروپایی ناصرالدین شاه افزایش نسبی میزان اهدای خون توسط بانوان در کشور شناسایی ۵۳ هزار زن سالمند در ۱۷ استان کشور
سرخط خبرها
ضرورت توانمندی والدین در نحوه تعامل با فرزند

ضرورت توانمندی والدین در نحوه تعامل با فرزند

  • کد خبر: ۳۰۸۰۸۰
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۸
به گفته مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش، هم مدرسه هم خانواده مسئولیت بسیار زیادی در زمینه تربیت فرزندان برعهده دارند، اما در مرحله نخست، والدین باید در زمینه نحوه تعامل و گفت‌و‌گو با فرزند توانمند باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عاطفه سادات مدبرنژاد با اشاره به اینکه محور اصلی سلامت خانواده را مادران و زنان تشکیل می‌دهند، اظهار کرد: هم مدرسه هم خانواده مسئولیت بسیار زیادی در زمینه تربیت فرزندان برعهده دارند، در کنار اینها یکی از موارد مهم بحث آموزش و توانمندسازی مدرسان آموزش خانواده است. امسال حدود ۲۵۰۰ مدرس جدید به جمع مدرسان آموزش خانواده اضافه شدند و کار توانمندسازی این مدرسان در سطح کشور در حال انجام است.

وی با بیان اینکه والدین باید در زمینه نحوه تعامل و گفت‌و‌گو با فرزند توانمند باشند، ادامه داد: هر چقدر که بر این توانمندی افزوده شود قطعا موثرتر خواهد بود چرا که والدین می‌توانند به عنوان اولین الگوی مرجع برای بچه‌ها باشند بنابراین اگر توانمندسازی والدین صورت بگیرد بدون شک تاثیرگذار خواهد بود. امیدواریم روز به روز توانمندی والدین در این زمینه افزایش پیدا کند.

مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه خیلی از نیاز‌ها در سطح کشور مرتفع شده و مدرسان آموزش خانواده تخصصی شده‌اند گفت: معتقدیم که هر اندازه در حوزه خانواده کار کنیم باز جای کار وجود دارد و در بین فرهنگیان، دغدغه‌مندان بسیار هستند که متخصصند و در این زمینه کمک می‌کنند. این فرصت فراهم شده که به مدارس، مدرسان آموزش خانواده معرفی شود و از ظرفیت آنها برای آموزش و توانمندسازی والدین، خصوصا در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بهره ببرند.

منبع: قدس آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.