اجرای طرح‌های گسترده بسیج خراسان رضوی در حوزه ترویج عفاف، حجاب و فرزندآوری ترویج فرهنگ «کمال گرایی» در تربیت فرزندان، دغدغه جدید والدین قبل فرزندآوری انتخاب سرمربی جدید تیم ملی بانوان تنیس روی میز ایران احکام شرعی| پاسخ رهبر معظم انقلاب به سئوالات شرعی پیرامون خواندن نماز قضای پدر و مادر توسط فرزندان چرا هزینه‌های زایمان در بیمارستان‌های مختلف خصوصی متفاوت و گران است؟ برخی بارداری‌ها نیازمند مراقبت‌های مضاعف هستند صعود تیم ملی بسکتبال زنان به مرحله نهایی رقابت‌های دیویژن B مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده افزایش تعداد تیم‌های حاضر در دیویژن A رقابت‌های کاپ آسیا بانوان با هدف توسعه بسکتبال آنها در سطح قاره روش‌های بهره گیری از مصادیق تربیتی عاشورا در تربیت فرزندان ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان
سرخط خبرها
نیاز کودکان به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای

نیاز کودکان به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای

  • کد خبر: ۳۰۹۸۰۵
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
کودکان شش تا ۱۲ سال به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای نیاز دارند و والدین باید این تعادل را برنامه‌ریزی و برای کودکان خود اجرا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ استفاده کودکان از بازی‌های رایانه‌ای باید به‌طور معقول وکنترل‌شده انجام شده تا از بروز مشکلات جسمی، روانی و اجتماعی جلوگیری شود.

براساس توصیه‌های سازمان‌های بهداشتی و روان‌شناسی، زمان استفاده از بازی‌های رایانه‌ای باید محدود باشد و این مدت‌زمان بسته به سن کودک متفاوت است.

برای کودکان زیر دوسال، استفاده ازدستگاه‌های دیجیتال، ازجمله بازی‌های رایانه‌ای، به‌طورکلی توصیه نمی‌شود. در این سنین، تعاملات اجتماعی وفیزیکی باوالدین ومحیط اطراف بسیارمهم است و بازی‌های فیزیکی وفعالیت‌های خارج ازخانه باید دراولویت قرار گیرد.

برای کودکان بین دو تا پنج سال، بیشتر از یک‌ساعت استفاده از بازی‌های رایانه‌ای درروز پیشنهاد نمی‌شود. بازی‌هایی که به رشد مهارت‌های اجتماعی، خلاقیت و یادگیری کمک می‌کنند باید انتخاب شوند و کودک نباید ساعت‌ها به تماشای صفحه‌نمایش مشغول باشد. بعلاوه، برای این گروه سنی، والدین باید بازی‌ها را کنترل و از محتوای مناسب استفاده کنند. برای کودکان شش تا ۱۲سال، استفاده از بازی‌های رایانه‌ای نباید بیشتر از دو ساعت در روز باشد. در این سنین، بچه‌ها به تعادل بین فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای نیاز دارند. زمان بازی باید تحت نظارت والدین باشد تا از محتوای مناسب و سنجیده استفاده شود.

درنهایت، برای نوجوانان، به‌ویژه از سن ۱۳ سال به بالا، زمان استفاده از بازی‌های رایانه‌ای باید متناسب با سایر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های روزمره باشد.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.