به گزارش شهرآرانیوز؛ استفاده کودکان از بازیهای رایانهای باید بهطور معقول وکنترلشده انجام شده تا از بروز مشکلات جسمی، روانی و اجتماعی جلوگیری شود.
براساس توصیههای سازمانهای بهداشتی و روانشناسی، زمان استفاده از بازیهای رایانهای باید محدود باشد و این مدتزمان بسته به سن کودک متفاوت است.
برای کودکان زیر دوسال، استفاده ازدستگاههای دیجیتال، ازجمله بازیهای رایانهای، بهطورکلی توصیه نمیشود. در این سنین، تعاملات اجتماعی وفیزیکی باوالدین ومحیط اطراف بسیارمهم است و بازیهای فیزیکی وفعالیتهای خارج ازخانه باید دراولویت قرار گیرد.
برای کودکان بین دو تا پنج سال، بیشتر از یکساعت استفاده از بازیهای رایانهای درروز پیشنهاد نمیشود. بازیهایی که به رشد مهارتهای اجتماعی، خلاقیت و یادگیری کمک میکنند باید انتخاب شوند و کودک نباید ساعتها به تماشای صفحهنمایش مشغول باشد. بعلاوه، برای این گروه سنی، والدین باید بازیها را کنترل و از محتوای مناسب استفاده کنند. برای کودکان شش تا ۱۲سال، استفاده از بازیهای رایانهای نباید بیشتر از دو ساعت در روز باشد. در این سنین، بچهها به تعادل بین فعالیتهای فیزیکی، مطالعه و بازیهای رایانهای نیاز دارند. زمان بازی باید تحت نظارت والدین باشد تا از محتوای مناسب و سنجیده استفاده شود.
درنهایت، برای نوجوانان، بهویژه از سن ۱۳ سال به بالا، زمان استفاده از بازیهای رایانهای باید متناسب با سایر فعالیتها و مسئولیتهای روزمره باشد.
منبع: جام جم