تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه رفع مشکلات ضمانت وام دهک‌های یک تا ۵ زنان سرپرست‌خانواده توسط شهید جمهور در دولت سیزدهم رقبای تیم ملی در مسابقات مرحله مقدماتی جام ملت‌های فوتبال بانوان زیر ۲۰ سال آسیامشخص شدند نقش اساسی خانواده در شکل‌دهی به فرهنگ، هنجار‌ها و ارزش‌های اجتماعی ضرورت سیاست‌گذاری جامع و چندبُعدی برای افزایش نرخ باروری برای عدالت، برای خانواده + ویدئو پویشی برای آثار هنری بانوان هنرمند در خراسان رضوی بازی سخت با ژاپن، پیش‌روی تیم ملی بانوان در جام ملت‌های آسیا زیارت مزار شهدای مقاومت توسط ۲ هزار مادر و دختر اصفهانی
سرخط خبرها
نیاز کودکان به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای

نیاز کودکان به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای

  • کد خبر: ۳۰۹۸۰۵
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
کودکان شش تا ۱۲ سال به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای نیاز دارند و والدین باید این تعادل را برنامه‌ریزی و برای کودکان خود اجرا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ استفاده کودکان از بازی‌های رایانه‌ای باید به‌طور معقول وکنترل‌شده انجام شده تا از بروز مشکلات جسمی، روانی و اجتماعی جلوگیری شود.

براساس توصیه‌های سازمان‌های بهداشتی و روان‌شناسی، زمان استفاده از بازی‌های رایانه‌ای باید محدود باشد و این مدت‌زمان بسته به سن کودک متفاوت است.

برای کودکان زیر دوسال، استفاده ازدستگاه‌های دیجیتال، ازجمله بازی‌های رایانه‌ای، به‌طورکلی توصیه نمی‌شود. در این سنین، تعاملات اجتماعی وفیزیکی باوالدین ومحیط اطراف بسیارمهم است و بازی‌های فیزیکی وفعالیت‌های خارج ازخانه باید دراولویت قرار گیرد.

برای کودکان بین دو تا پنج سال، بیشتر از یک‌ساعت استفاده از بازی‌های رایانه‌ای درروز پیشنهاد نمی‌شود. بازی‌هایی که به رشد مهارت‌های اجتماعی، خلاقیت و یادگیری کمک می‌کنند باید انتخاب شوند و کودک نباید ساعت‌ها به تماشای صفحه‌نمایش مشغول باشد. بعلاوه، برای این گروه سنی، والدین باید بازی‌ها را کنترل و از محتوای مناسب استفاده کنند. برای کودکان شش تا ۱۲سال، استفاده از بازی‌های رایانه‌ای نباید بیشتر از دو ساعت در روز باشد. در این سنین، بچه‌ها به تعادل بین فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای نیاز دارند. زمان بازی باید تحت نظارت والدین باشد تا از محتوای مناسب و سنجیده استفاده شود.

درنهایت، برای نوجوانان، به‌ویژه از سن ۱۳ سال به بالا، زمان استفاده از بازی‌های رایانه‌ای باید متناسب با سایر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های روزمره باشد.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.