مادر درنای سیبری درگذشت (۲۰ دی ۱۴۰۳) قرعه‌کشی یک‌چهارم لیگ قهرمانان زنان آسیا | حریفان خاتون بم مشخص شد لزوم پرورش کودکان در محیط خانوادگی و اجتماعی امن، حامی و ایمن رتبه نهم بانوان اسنوکر و بیلیارد ایران در رنکینگ جهانی نیاز کودکان به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای کاهش ۱۳.۵ درصدی طلاق در خراسان شمالی سبک زندگی بانوان، عامل موثر در ابتلا به سرطان سینه نقش مهم زنان عشایری در اقتصاد و تولید معرفی روش‌های یخ‌زدایی انواع گوشت بلوغ زودرس در دختران با مصرف لوازم آرایشی آغاز مسابقات تنیس روی میز بانوان در المپیاد ورزشی زمستانی در مشهد (۱۹ دی ۱۴۰۳) لزوم اصلاح نگرش والدین در فرزندپروری سهم ۶۳.۴ درصدی بخش خدمات در اشتغال زنان رب گوجه فرنگی، چاشنی پرطرفدار در آشپزی مضرات ازدواج دیرهنگام جوانان برگزاری جشنواره تئاتر خوشه پروین با محوریت توانمندسازی بانوان هنرمند تئاتر برای همه و خودت دعا کن تأثیرات منفی برخی مکمل‌های بدنسازی بر سلامت باروری بانوان سبک بازی بانوان والیبالیست، سرعتی‌تر شده است
سرخط خبرها
نیاز کودکان به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای

نیاز کودکان به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای

  • کد خبر: ۳۰۹۸۰۵
  • ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴
کودکان شش تا ۱۲ سال به تعادل بین انجام فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای نیاز دارند و والدین باید این تعادل را برنامه‌ریزی و برای کودکان خود اجرا کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ استفاده کودکان از بازی‌های رایانه‌ای باید به‌طور معقول وکنترل‌شده انجام شده تا از بروز مشکلات جسمی، روانی و اجتماعی جلوگیری شود.

براساس توصیه‌های سازمان‌های بهداشتی و روان‌شناسی، زمان استفاده از بازی‌های رایانه‌ای باید محدود باشد و این مدت‌زمان بسته به سن کودک متفاوت است.

برای کودکان زیر دوسال، استفاده ازدستگاه‌های دیجیتال، ازجمله بازی‌های رایانه‌ای، به‌طورکلی توصیه نمی‌شود. در این سنین، تعاملات اجتماعی وفیزیکی باوالدین ومحیط اطراف بسیارمهم است و بازی‌های فیزیکی وفعالیت‌های خارج ازخانه باید دراولویت قرار گیرد.

برای کودکان بین دو تا پنج سال، بیشتر از یک‌ساعت استفاده از بازی‌های رایانه‌ای درروز پیشنهاد نمی‌شود. بازی‌هایی که به رشد مهارت‌های اجتماعی، خلاقیت و یادگیری کمک می‌کنند باید انتخاب شوند و کودک نباید ساعت‌ها به تماشای صفحه‌نمایش مشغول باشد. بعلاوه، برای این گروه سنی، والدین باید بازی‌ها را کنترل و از محتوای مناسب استفاده کنند. برای کودکان شش تا ۱۲سال، استفاده از بازی‌های رایانه‌ای نباید بیشتر از دو ساعت در روز باشد. در این سنین، بچه‌ها به تعادل بین فعالیت‌های فیزیکی، مطالعه و بازی‌های رایانه‌ای نیاز دارند. زمان بازی باید تحت نظارت والدین باشد تا از محتوای مناسب و سنجیده استفاده شود.

درنهایت، برای نوجوانان، به‌ویژه از سن ۱۳ سال به بالا، زمان استفاده از بازی‌های رایانه‌ای باید متناسب با سایر فعالیت‌ها و مسئولیت‌های روزمره باشد.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.