فواید خورش گل کلم برای بانوان باردار بررسی ابعاد حقوقی اشتغال زنان پس از ازدواج نگاه متفاوت امام خمینی (ره) به ظرفیت‌های جامعه زنان مرور قهرمانی تیم فوتسال بانوان ایران در سال ۲۰۱۵ در سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا روایتی از خاطرات زنان جبهه مقاومت در کتاب جنگ چهره زنانه ندارد سومین رویداد بانوان بهشت در مشهد برگزار شد | اهدای ۱۸ «نشان فضه(س)» به بانوان پیشکسوت هیئات مذهبی مشهد بررسی راهکار‌های افزایش مشارکت اقتصادی زنان در خراسان رضوی | شبکه‌سازی بانوان برای شتاب‌دهی اقتصاد آلودگی هوا، عامل مهم ایجاد اختلال در متابولیسم کودکان انتصاب بانوی شاعر به عنوان دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر تیم صدرنشین هفته دهم لیگ برتر بسکتبال زنان مشخص شد استقبال بانوان هنرمند از دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک غیر از خدا هیچ‌کس نیست اهمیت قصه‌گویی در تقویت تخیل کودکان مضرات خوردن غذا‌های تُند برای کودکان کمتر از ۳ سال کاهش ابتلای مادران باردار به دیابت حاملگی با مصرف منظم ویتامین D حضور بازیکن و مربی خارجی در فوتبال و فوتسال بانوان در آینده‌ای نزدیک برگزاری نمایشگاه پوستر رویداد هنری مادران مقاومت در بیرجند کاهش نرخ مرگ و میر مادران باردار در کشور
سرخط خبرها
دوره نبوی عصر شخصیت دادن به زنان است

دوره نبوی عصر شخصیت دادن به زنان است

  • کد خبر: ۳۰۸۳۶۳
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹
یک پژوهشگر تاریخ اسلام با تاکید بر اینکه دوره نبوی عصر شخصیت دادن به زنان است، گفت: پیامبر (ص) در سراسر زندگی خود، خصوصاً دوره بعثت و دوره هجرت، رویکردی کرامت مدار در ارتباط با زنان داشتند و از زنان مشورت‌هایی می‌گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نجمه صالحی اظهار کرد: تدابیر پیامبر (ص) در تمام دوران رسالت‌شان در دو حیطه اندیشه و رفتار مکمل هم بود.  ایشان همگام با این دو، پیوسته و در هم تنیده زنان را به عنوان یک بخش تأثیرگذار در تعالی جامعه انسانی قرار می‌دادند و سعی می‌کردند که خودپنداره زنان را از حقیقت وجودی و نقش خودشان تغییر بدهند.

وی خاطرنشان کرد: دوره نبوی عصر شخصیت دادن به زنان است؛ زنان در بیعت و در جنگ‌ها شرکت می‌کنند. پیامبر (ص) در سراسر زندگی خود، خصوصاً دوره بعثت و دوره هجرت، رویکردی کرامت مدار در ارتباط با زنان داشتند و از زنان مشورت‌هایی می‌گرفتند.

این پژوهشگر تاریخ اسلام ادامه داد: زنان در عصر پیامبر (ص) در امور مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نقش فعال داشتند. چنانکه مسأله بیعت، نقش‌آفرینی در جنگ و سایر موارد، شاهدی بر این مدعا است. در نگاه قرآن و آموزه‌های نبی اکرم (ص)، نه تنها بهره زنان از عقل کامل بود، بلکه در عرض مردان مورد مشورت قرار می‌گرفتند و آن حضرت به نظر زن‌ها عمل می‌کردند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.