به دعایی یادش کن | روایت‌هایی از دلتنگیِ مادران ازدست‌رفته ویدئو| مادرانه؛ روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدجواد خیرخواه آزادی بیش از ۱۰۰۰ زندانی زن جرائم غیرعمد مالی، از سال ۱۴۰۰ تاکنون رقابت بانوان در  جام شهربانو ادامه دارد | این مسابقات در  ۵۰ رشته ورزشی در حال برگزاری است آرامش در سایه ذکر | ادعیه و آیات قرآنی برای تقویت روح و سعه صدر باشگاه در خانه | ۳ تمرین ساده برای شروع ورزشی بدون هزینه و بدون بهانه برگزاری مراسم غبارروبی ضریح مطهر امام رضا (ع) با حضور بانوان همسران شهدا، سرمایه‌های واقعی جامعه محفل «دکلمه خوان‌های نوجوان» ویژه دختران در حرم مطهر برگزار می شود فعالیت بیش از ۲۰۰۰ دهیار زن در سراسر کشور لزوم ورود تشکل های مردمی به حمایت درمانی از بیماران سرطان پستان | اهمیت سلامت زنان در خانواده، فرهنگ سازی شود ضرورت بازبینی در سند ارتقای وضعیت زنان در هر استان کشور چرا باید متن و صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب را خواند و شنید؟ برندسازی، حلقه مفقوده در  کارآفرینی بانوان
سرخط خبرها
دوره نبوی عصر شخصیت دادن به زنان است

دوره نبوی عصر شخصیت دادن به زنان است

  • کد خبر: ۳۰۸۳۶۳
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹
یک پژوهشگر تاریخ اسلام با تاکید بر اینکه دوره نبوی عصر شخصیت دادن به زنان است، گفت: پیامبر (ص) در سراسر زندگی خود، خصوصاً دوره بعثت و دوره هجرت، رویکردی کرامت مدار در ارتباط با زنان داشتند و از زنان مشورت‌هایی می‌گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نجمه صالحی اظهار کرد: تدابیر پیامبر (ص) در تمام دوران رسالت‌شان در دو حیطه اندیشه و رفتار مکمل هم بود.  ایشان همگام با این دو، پیوسته و در هم تنیده زنان را به عنوان یک بخش تأثیرگذار در تعالی جامعه انسانی قرار می‌دادند و سعی می‌کردند که خودپنداره زنان را از حقیقت وجودی و نقش خودشان تغییر بدهند.

وی خاطرنشان کرد: دوره نبوی عصر شخصیت دادن به زنان است؛ زنان در بیعت و در جنگ‌ها شرکت می‌کنند. پیامبر (ص) در سراسر زندگی خود، خصوصاً دوره بعثت و دوره هجرت، رویکردی کرامت مدار در ارتباط با زنان داشتند و از زنان مشورت‌هایی می‌گرفتند.

این پژوهشگر تاریخ اسلام ادامه داد: زنان در عصر پیامبر (ص) در امور مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نقش فعال داشتند. چنانکه مسأله بیعت، نقش‌آفرینی در جنگ و سایر موارد، شاهدی بر این مدعا است. در نگاه قرآن و آموزه‌های نبی اکرم (ص)، نه تنها بهره زنان از عقل کامل بود، بلکه در عرض مردان مورد مشورت قرار می‌گرفتند و آن حضرت به نظر زن‌ها عمل می‌کردند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.