شناسایی ۵۱ هزار زن سالمند تنها در ۱۹ استان کشور ۳۰۰۰ وقف توسط بانوان در کشور به ثبت رسیده است ازدواج ساده است یا پیچیده؟ | نکات مهمی که جوانان قبل از ازدواج باید بدانند راهکار‌های اسلامی برای مادران در تربیت آرام فرزندان اعلام برنامه جام ملت‌های زنان آسیا ۲۰۲۵ بررسی تجربه تاریخی زنان در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی لزوم ورود اقتصاددانان به طرح کاهش سقف مهریه به ۱۴ سکه معرفی یک کتاب عاشقانه در سالروز ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) عمل کردن به تقسیم ارثی که به صورت مساوی میان دختر و پسر انجام شده، چه حکمی دارد؟ نقش مؤثر زنان روستایی در اقتصاد کشاورزی توقف مرحله فینال جام فوتبال زنان منطقه لندن و جنوب شرقی انگلیس با نمایش پرچم فلسطین توسط هواداران دو تیم نقش آموزش و خانواده در مواجهه دختران با قاعدگی و شرایط بلوغ | آگاهانه تا بلوغ لزوم الگوگیری بانوان طلبه از سیره علمی، معنوی و اجتماعی حضرت معصومه (س) تبیین الگوی سوم زن مسلمان، محور فعالیت‌های مرکز مطالعات راهبردی زنان و خانواده سازمان بسیج اساتید کشور برگزاری پنجمین همایش بین‌المللی حورا انسیه (س) با محوریت رسالت زن در تحولات جهانی
سرخط خبرها
دوره نبوی عصر شخصیت دادن به زنان است

دوره نبوی عصر شخصیت دادن به زنان است

  • کد خبر: ۳۰۸۳۶۳
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹
یک پژوهشگر تاریخ اسلام با تاکید بر اینکه دوره نبوی عصر شخصیت دادن به زنان است، گفت: پیامبر (ص) در سراسر زندگی خود، خصوصاً دوره بعثت و دوره هجرت، رویکردی کرامت مدار در ارتباط با زنان داشتند و از زنان مشورت‌هایی می‌گرفتند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نجمه صالحی اظهار کرد: تدابیر پیامبر (ص) در تمام دوران رسالت‌شان در دو حیطه اندیشه و رفتار مکمل هم بود.  ایشان همگام با این دو، پیوسته و در هم تنیده زنان را به عنوان یک بخش تأثیرگذار در تعالی جامعه انسانی قرار می‌دادند و سعی می‌کردند که خودپنداره زنان را از حقیقت وجودی و نقش خودشان تغییر بدهند.

وی خاطرنشان کرد: دوره نبوی عصر شخصیت دادن به زنان است؛ زنان در بیعت و در جنگ‌ها شرکت می‌کنند. پیامبر (ص) در سراسر زندگی خود، خصوصاً دوره بعثت و دوره هجرت، رویکردی کرامت مدار در ارتباط با زنان داشتند و از زنان مشورت‌هایی می‌گرفتند.

این پژوهشگر تاریخ اسلام ادامه داد: زنان در عصر پیامبر (ص) در امور مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی نقش فعال داشتند. چنانکه مسأله بیعت، نقش‌آفرینی در جنگ و سایر موارد، شاهدی بر این مدعا است. در نگاه قرآن و آموزه‌های نبی اکرم (ص)، نه تنها بهره زنان از عقل کامل بود، بلکه در عرض مردان مورد مشورت قرار می‌گرفتند و آن حضرت به نظر زن‌ها عمل می‌کردند.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.