سوگواری بانوان عرب‌زبان در حرم رضوی به مناسبت شهادت امام صادق (ع) روایت زندگی بانوی شهید حج خونین سال ۶۶ در کتاب «گوشواره فیروزه‌ای» ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید محمدحسین حسین‌نژاد ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد دختران از نگاه امام صادق (ع) بررسی طرح اصلاح قانون مهریه با حضور حقوقدانان، وکلا و اساتید دانشگاه در فراکسیون زنان و خانواده مجلس بررسی تیغ دو لبه اصلاح موادی از قانون اجرای محکومیت مالی نمایش دست‌بافته‌های زنان عشایری و روستایی سیستان و بلوچستان در موزه فرش ایران دختران خراسان رضوی در مسابقات آب‌های آرام کمتر از ۲۳ سال درخشیدند سقوط بانوی مشهدی به رده سوم پینگ‌پنگ زنان ایران افزایش ریسک چاقی در کودکان شیرخوار با مصرف زودهنگام غذای کمکی برگزاری زودهنگام لیگ فوتبال بانوان با حضور ۱۰ تیم اجرای برنامه‌های ستاد اقامه نماز در سال ۱۴۰۴ با شعار «مادران، معمار فرهنگ» ارائه مشاوره فرزندآوری به زوجین بدون فرزند با اجرای طرح «آمایش امید» زایمان در آب، یک روش سالم و بی‌خطر برای مادر و جنین روایتی زنانه با «نان سال‌های جنگ»
سرخط خبرها
نقش برجسته زنان در تمدن‌سازی اسلامی

نقش برجسته زنان در تمدن‌سازی اسلامی

  • کد خبر: ۳۰۷۴۶۳
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۴
نقش زنان در تمدن‌سازی اسلامی بسیار برجسته است، از یک سو آنها به‌عنوان ستون‌های اصلی خانواده نیز نقش بسیار مهمی دارند و از سوی دیگر در حوزه‌های مختلف جامعه فعالیت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نقش زنان در تمدن‌سازی اسلامی، با توجه به آموزه‌های دینی و تاریخی بسیار برجسته است. زنان در جوامع اسلامی از دیرباز در عرصه‌های مختلف اجتماعی، علمی و سیاسی حضور فعالی داشته‌اند. به‌عنوان مثال حضرت خدیجه (س) اولین همسر پیامبر اسلام، با حمایت مالی و معنوی از رسالت پیامبر اسلام، در توسعه‌ی تمدن اسلامی تأثیر قابل‌توجهی داشت. همچنین، زینب کبری (س) با مقاومت خود در واقعه کربلا و تلاش برای حفظ و انتقال ارزش‌های دینی، الگویی برجسته برای نقش‌آفرینی زنان در تاریخ تمدن اسلامی به شمار می‌رود.

در تمدن‌سازی اسلامی، زنان به‌عنوان ستون‌های اصلی خانواده نیز نقش بسیار مهمی دارند. خانواده به‌عنوان اولین نهاد اجتماعی، محیطی برای انتقال ارزش‌های دینی و حفظ اصول اسلامی است.

تاریخ تمدن اسلامی گواه تلاش‌های زنان در حوزه‌های مختلف است. در دوران معاصر، زنان بسیاری در حوزه‌های مختلف مانند علم، سیاست و هنر توانسته‌اند با تلاشی مضاعف، پایه‌های تمدن اسلامی را تقویت کنند.

نهاد خانواده در اسلام به‌عنوان یکی از اساسی‌ترین ارکان تمدن اسلامی شناخته می‌شود. زنان در این نهاد به‌عنوان مادران و همسران، نقش تربیتی و آموزشی دارند که پایه‌های تمدن اسلامی را شکل می‌دهند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.